Suceava!!! (5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

vreau sa va amintesc si voua, asa cum amintesc TUTUROR: azi e 31 martie..
daca ar fi trait, NICHITA STANESCU ar fi implinit astazi 73 de ani...as vrea sa nu il uitam
pentru mine, de exemplu NICHITA inseamna dragoste si adolescenta mea plina de vise , poezie si muzica ..daca ma provocati, pot scrie pagini intregi despre nichita si despre pasiunea mea pentru el

aa..si va trimit si un strop de primavara si caldura de aici!

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Dragi sucevence,

ne-am inmultit si nu pot decat sa ma bucur. eu ma mai uitam pe la membri si am vazut ca sunt mai multe sucevence dar nu am indraznit sa fac invitatii (doar lui Eveline). Vremea asta ma deprima de-a dreptul. Ba e soare ba ploua. Si abia asteptam week endul ca sa plimb mandrele dar se pare ca nu e chip.
referitor la medicii ginecologi din suceava: din nefericire dotarile lasa muuuuuult de dorit iar interesul pentru pacient la fel. Nu spun asta doar ca sa fiu in ton cu voi, ci am tratit-o eu personal. Stiu cum se deruleaza un control in Suceava si am avut ocazia sa-mi fac un control in Cluj. MARE MARE diferenta.
Ce ma scoatea din minti cand mergeam la control (la Suceava): de fiecare data ma intreba ce tratament am luat si prima zi a ultimului ciclu. Aveam 7 luni de sarcina si nu ma avea in nici o evidenta nik nik. E normal? La cluj mi-a facut fisa cu toate datele chiar daca cine stie daca mai merg la el vreodata.
Bun venit Cristina. Speram sa te simti bine printre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna fetelor!!!Si eu sunt Suceveanca de loc. Este prea tarziu sa ma bag in seama????
Unsi o fiecareia.
D.

If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Dandush, nici vorba sa fie prea tarziu!!! imediat ajungi si pe listutza( daca vrei, ne poti spune cand esti nascuta, daca ai copii...)
carmen, eu am fost mai infipta..am vanat sucevence si le-am dat linku' ...cat despre "identificarea" pe strada...ar merge cu insigna "desprecopii" ...mie mi-a dat-o o tipa care avea una in plus...se mai pot obtine am impresia comandand la "buburuza"..nu stiu daca nu au mai schimbat regulamentul

asa, si mai aveam o curiozitate ...cinematograful modern mai functioneaza? e singurul din oras? l-au mai modernizat?

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

bine ai venit,dandush.niciodata nu e prea tarziu.

Mergi la inceput

Carmencyta, megbeng.....multumesc pentru "primire". Eu sunt nascuta pe 21 nov. 1977, Fetita mea,Erika pe 23 Mai 1998 sibaietelul, Kein pe 18 Aprilie 2000. Am "copilarit" pe "Luceafarului", dar acum sunt la doar 12ooo km departare(Japonia). Ma bucur ca v-am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencyta spune:

fetele voi stiti ceva despre testele de ovulatie?
mi-am luat luna asta dr.sigur.ce dredeti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Megbeng , din cate stiu eu, da mai functioneaza cinema Modern,si da e singurul.
Carmen , foarte adevarat ce-ai spus despre medicii ginecologi din Suceava, eu cred ca daca-si scrie despre cate am patit din cauza lor, sigur umplu singura un capitol. Si mie tot dr din Cluj mi-au dat de capat pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Bine ai venit DANDUSH!!!
Am o intrebare pt sucevencele cu copii. La ce medici pediatri ii duceti???

Mergi la inceput

Gyna

Mergi la inceput