Suceava!!! (5)
Raspunsuri - Pagina 10
carmen spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69216&whichpage=1
O mamicuta de care noi sucevencele ar trebui sa fim mandre; hai sa o felicitam si sa o sustinem.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Dandush spune:
Sarcina usoara si sa dea Dumnezeu sa dai viata inca unui ingeras perfect sanatos si sa te bucuri de toti3.
If u wanna c the rainbow,u have to put up with the rain.
ilincalif spune:
Fetelor cochetelor, ce dor mi-era de voi ! A dat harnicia in mine si au dat colicii peste Zamfiruca mea, asa ca am avut doua zile taaare pline ! Si am reusit chiar sa scoatem nasul afara intre doua reprize de ploaie ! Acum incerc sa va scriu cu o singura mina, cu cealalta o tin de minutza pe maimutzica mea, adica de fapt ea ma tine, strins strins... of, mama lor de colici, cine i-o fi inventat ? de ce trebuie sa se chinuie un pui mititel, mai bine m-ar durea pe mine, de o mie de ori as prefera !!! noroc ca o are pe prietena ei Siuzi, nu stiu ce m-as face fara ea, o prinde zdravan si nu-i mai da drumul, ba chiar o tine strins cu dosul palmei, e asa comica, iar eu o conving si-i spun : " Da, mami, uite Siuzi, prietena ta, mami, ciupaciup ciupaciup, povesteste-i tu lui Siuzi ce-ai mai facut, ea iti raspunde, da, mami, ciupaciup ciupaciup !" iar tati ride de se prapadeste !!!!!
Zamfiruca mea are astazi 8 saptamini, si eu ma uit la ea si nu ma satur de ea, as sta si as privi-o 24 de ore din 24...si parca uneori nu-mi vine sa cred ca ce mi se intimpla e real !
Azi sint sentimentala, n-am ce va face, trebuie sa ma suportati !
Si mi-a intepenit mina !!!!!!!!!!!!!!!!!
Si s-a trezit Zamfiruca, si a inceput repriza de jelit !!!!!
Pupici, mici'da multi tuturor !
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."
megbeng spune:
ce poveste impresionanta, cea a siminei!!! hai sa o chemam si pe ea aici, sa nu fim prea off-topic acolo, la "3 cezariene"
ilincalif, cred ca si eu trec printr-o faza mai sentimentala..imi dau f usor lacrimile citind povesti cu ingerasi...8 saptamani! sa va dea Dumnezeu 8 decenii de bucurii si de multa, multa dragoste!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
carmen spune:
Megbeng eu i-am trimis un PM dar nu stiu daca l-a primit,
Noapte buna
carmen spune:
Fetele ca florile,
Buna dimineata. Sa aveti o zi senina si frumoasa cu copilasi sanatosi si ochisori in burtici.
Simina Multa sanatate si o zi buna.
eveline spune:
Buna ziua fetelor!
Pe la 13-13,30 am de gand sa ies la plimbarica pe traseul Institut-Areni-Trei Barbosi...
Se mai anunta cineva? Dintre cele care au timp de plimbarici cu carucioare, bineanteles.....si restul daca au chef sa chiuleasca de la servici?
Ana si Bianca-iubita
floarea de colt spune:
hei salutare!!!!!!!!!!
azi e frumos afara!!!!numa bun de plimbarica!! eveline asa as m-ai chiuli putin..sa plimbam carutu....si sa o vad pe biancuta in realitate...tot asa minunatie de fata e ca si in poze????
despre simina....sunt impresionata si sunt cu sufletul alaturi de ea !!!o sa fie bine!!!
io...azi ziua 25 de cm si nici un rosu prin zona?????????ce sa fie???poate mi-o fi reglat cm ,branca ursului pe care o beau de 3 sapt....si o sa vina si la mine la 28 de zile????ar fi ceva..
ilincoo..tu si zamfiruca...m-ati omorat azi!!!uffffffff./...asa as vrea si eu sa ma extaziez si sa ma minunez in fata unui pui mic!!!
in rest...nimic nou...munci...si acasa...
voi fetili??cristina38 ? carmencyta??unde sunteti??
ia treceti la semnat condica pe ziua de azi!!!!!
pup pe toate
pozici
eveline spune:
floarea de colt iti tin pumnii....sa ne anunti daca ceva....
Multumesc de aprecieri....sper sa ne intalnim s-o vezi in realitate!
Ana si Bianca-iubita