Clubul optimistelor (2)
Raspunsuri - Pagina 14
diadaniela spune:
Acuma sa ma iertati pe mine ca io nu mi-s microbista( decat in masura in care eu vad peste tot microbi, nu stiu se pune???)
La noi e oarecum
Eu zic ca se pune.Trebuia sa zici si tu ceva!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Cred ca numai eu bantui pe aici racita cobza.
Sunteti la soare?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
addinel spune:
si eu bantui dar nu's racita. am de lucru o gramada, dar n-am chef. o sa-mi iau acasa sa mai butonez maine.
pupici
nunta mea
malla spune:
Diadaniela, esti tare la faza cu microbii, iti dai seama ca se pune!!! Ca doar sunt si eu in aceeasi situatie...
Georgi, sunt OLTEANCA, soro! Ce rude? M-am nascut in Dragasani(Ramnicu - Valcea), si sunt venetica in Deva dupa al meu barbat!!! M-am ardelenizat un pic dar numai fata de ardeleni, insa cand sunt intre "ai mei olteni", o dau pe olteneste!!!
SunSmile, mi-a trecut supararea pe voi, dar auzi, chiar eram suparata? Sunt dura, ce tare sunt!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
alexa si mami spune:
doarme alexa. ne-am plimbat, ne-am jucat, ne-am murdarit :))
merg si eu la treaba, da' mi-e o leneeee...
alexa & fam
addinel spune:
mi-e leneeee..
fetele, pe unde haladuiti, haideti pe-aici, nu ma lasati singura.
nunta mea
alexa si mami spune:
addinel, sunt aici. tu ce ziceai? esti la serviciu? si sefii te vad ce faci?
alexa & fam
addinel spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
addinel, sunt aici. tu ce ziceai? esti la serviciu? si sefii te vad ce faci?
alexa & fam
alexa, eu cu sefii mei nu am probleme. daca fac tot ce trebuie sa fac si treaba merge bine, pot sa stau linistita. chiar si sa plec. dar acum nu pot sa plec, astept informaticianul sa-mi instaleze ceva pe computadore.
mereu e asa vinerea... adica mereu ma plictisesc.
nunta mea
alexa si mami spune:
e bine asa. atunci spor la stat si sa treaca timpul mai repede, sa vina nenea informaticianul.
alexa & fam
ilincalif spune:
addinel, cind te aud mi se face dor de seviciul meu !!!! desi timp de doi ani am un servici mult mai frumos, asa ca nu ma pling ! doar ca atunci cind eram la birou aveam mai mult timp de stat pe DC :)
Fetelor cochetelor, va doresc tuturor un weekend excelent (parca as fi reclama pentru PRO TV... "Va dorim un weekend excelent cu PRO TV !!!)
Pupici, mici da'multi
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei (7 02 2006)
"Ne nastem uzi. goi si flaminzi. Abia dupa aceea lucrurile incep sa se inrautateasca..."