nisipurile de aur-bulgaria 2006-recomandari

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laura, nici noi nu vom lua fetita. Vrem sa colindam si sa vedem cat mai mult, eventual si alte hoteluri. Si cu ea nu se poate.
Pe voi cat va costa?

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Sa-mi dau si eu un pic cu parerea dupa ce anul trecut am fost incantati de statiunea Albena si la care tanjim si in acest an dar nu stim inca daca vom ajunge.In primul rand pentru cele care vor sa mearga cu copii indiferent de varsta le recomad sa aleaga sistemul de all inclusive care va scapa de foarte multe probleme.Daca sunteti in sezon cand credeti ca vor fi prea mari temperaturile puteti lua o camera cu AC dar cum toate vor functiona numai daca e pusa cartela la usa , deci daca sunteti in camera si ar fi periculos pentru copil puteti renunta la asa ceva.In rest conditiile de cazare de la 3 la 4 stele eu zic ca sunt asa de mari iar partea de masa e la comun intr-un complex in care sunt hoteluri de 3 sau 4 stele.De ce as merge eu in continuare pe Albena fata de Nisipurile de aur este pentru liniste( asta cand alegeti un hotel care nu este pe plaja - unde puteti avea ghinionul sa fie camera pe langa o cale de acces pe plaja), are multa verdeata, posibilitati de distractie pentru copii, plaja fara probleme.De ce all inclusiv, pentru ca nu a trebuit sa stau stresata ce fructe iau pentru copil , ce suc si ce inghetata.Deja invatase sa se descurce singur si ma ducea fara probleme el peste tot .Cred sincer ca i-a placut si lui foarte mult pentru ca ne tot intreaba cand vine vara sa mergem la mare.
Oricum daca mai aveti intrebari am sa incerc sa va raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by Bebe Beca

Laura, nici noi nu vom lua fetita. Vrem sa colindam si sa vedem cat mai mult, eventual si alte hoteluri. Si cu ea nu se poate.
Pe voi cat va costa?

Ioana si Rebeca

Pe noi ne costa putin mai mult (nu stiu de ce): 49 euro/pers + 6 euro/pers taxa de statiune.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irina_ina2000

Sa-mi dau si eu un pic cu parerea dupa ce anul trecut am fost incantati de statiunea Albena si la care tanjim si in acest an dar nu stim inca daca vom ajunge.In primul rand pentru cele care vor sa mearga cu copii indiferent de varsta le recomad sa aleaga sistemul de all inclusive care va scapa de foarte multe probleme.Daca sunteti in sezon cand credeti ca vor fi prea mari temperaturile puteti lua o camera cu AC dar cum toate vor functiona numai daca e pusa cartela la usa , deci daca sunteti in camera si ar fi periculos pentru copil puteti renunta la asa ceva.In rest conditiile de cazare de la 3 la 4 stele eu zic ca sunt asa de mari iar partea de masa e la comun intr-un complex in care sunt hoteluri de 3 sau 4 stele.De ce as merge eu in continuare pe Albena fata de Nisipurile de aur este pentru liniste( asta cand alegeti un hotel care nu este pe plaja - unde puteti avea ghinionul sa fie camera pe langa o cale de acces pe plaja), are multa verdeata, posibilitati de distractie pentru copii, plaja fara probleme.De ce all inclusiv, pentru ca nu a trebuit sa stau stresata ce fructe iau pentru copil , ce suc si ce inghetata.Deja invatase sa se descurce singur si ma ducea fara probleme el peste tot .Cred sincer ca i-a placut si lui foarte mult pentru ca ne tot intreaba cand vine vara sa mergem la mare.
Oricum daca mai aveti intrebari am sa incerc sa va raspund cu placere.

Asa am gandit si eu, cand am ales Albena pt la vara, cu copiii. Vom merge unde ati fost voi anul trecut (Ralitsa Sup.4* all incl.), desi am citit pe un site englezesc cu review-uri ale turistilor ca nu ar fi mancarea chiar ok (dar englezii sunt cam ciudati, s-ar putea sa aiba alte gusturi...). Parca tu ziceai ca a fost chiar buna si variata si proaspata, asa-i?
Acum mergem la Nisipuri doar pentru 3 zile de 1 mai, caci am gandit ca daca acum invat Albena pe dinafara, nu o sa mai aiba farmec la vara. Plus ca doream sa colind, sa vad si alte statiuni (ca si Bebe Beca), ceea ce la vara nu as putea face cu copiii.

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor ma bag si eu pt ca avem in plan pentru luna IUNIE sa mergem la Albena cu copilul (2 ani si jumate). Orientandu-ma dupa povestile voastre am vazut si eu pe net niste hoteluri cu all inclusive, si chiar mi-a placut si mie ralitsa 4* superior, insa am citit ca e la cca 900 m de plaja, ceea ce mi se pare mult (mai ales la intoarcere dela plaja). Am vazut in schimb hoteluri in acelasi regim, dar care se afla la 200 m de plaja, cum ar fi Malibu, Laguna Garden.
mai sunt cateva dar sunt chiar la buza plajei si nici asa ceva nu dorim. Stiti ceva despre cele doua enumerate de mine mai sus?

Abia astept sa va intoarceti cu detalii!!!!!

P.S. Irina as fi vrut si eu sa stiu cam in ce consta (cu detalii multe pliz) regiumul acesta all inclusive? Adica inteleg ca servesti cele 3 mese in sistem bufet suedez - am citit pe net asta - si ce mai e in plus? Si cum stiu aia de la bar sau din restaurant ca esti de-al lor din hotel? Zici o parola?
Si altceva: cam ce se da de papa, ca feluri de mincare, m-ar interesa chiar mult dat fiind ca mergem cu copilul care nu-i chiar mare...
Multumesc mult anticipat pentru raspunsuri!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Danat, iata cum descrie agentia sistemul all inclusiv. Noi am ales Ralitsa Sup. pt ca stiam de la fete ca e ok, dar banuiesc ca datorita faptului ca e departe de plaja si ca la hotel avem totul platit (bauturi, sezlonguri etc), cred ca vom sta mai mult la piscina. Asa, hotelurile de care zici tu arata bine, chiar as fi curioasa daca sunt ok.

DESCRIEREA SERVICIILOR ALL INCLUSIVE IN SEZONUL 2006
1. Mic dejun bufet suedez – 7.30 – 10.00
2. Pranz inclusiv bauturi – 12.00 – 14.00 (bufet suedez la restaurantul hotelului). Intre 11.00 – 15.00 se servesc gustari – Pizza, Hamburger, Hot Dog, si garnituri la Snak Bar si la Piscina.
3. Ceai, cafea, inghetata, fructe si prajituri – 10.00 – 16.00 la Piscina
4. Cina – buffet la restaurantul principal, in Snak bar, la Piscina intre 18.00 – 21.00 si in restaurantul A la Carte intre 19.00 – 23.00 cu conditia a se face rezervare in ziua precedenta inainte de ora 11.00 la receptie.
5. Bauturile locale sunt GRATUITE la bar intre 11.00 – 23.00: vin, bere, bauturi racoritoare, rachiu bulgaresc, cognac, lichior.
6. O umbrela si 2 sezlonguri/camera la piscina, gratuit.
7. Sporturi:
· Badminton;
· Tenis de masa;
· Biliard pentru toti oaspetii peste 15 ani;
· Sah;
· Volei pe plaja;
· Mini fotbal;
· Surfing (numai daca clientii au licenta) – o data pe saptamana gratuit;
· Darts;
· O data pe saptamana o ora de tenis gratuit in Low si Mid Season. In sezonul de varf se plateste pe loc.
8. Animatie si spectacole;
9. Gradinita;
10. TV – satelit in fiecare camera
Servicii cu plata:
· Safe;
· Convorbirile telefonice;
· Toate bauturile din import;
· Partidele de tenis si scoala de tenis in High Season (intre 01.07.2004 – 31.08.2004);
· Parasailing;
· Inchiriere biciclete;
· Banana;
· Scoala de surfing;
· Inchiriere barcute cu pedale.

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Gata! Azi am platit mini vacanta de 1 mai! Ura!!!!

Ioana si Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Fetelor, vara asta vreau si eu sa merg in Bulgaria la mare, cu Matei (1 an si 8 luni). Mi-a spus o colega ca f. potrivit pt. familii cu copii mici ar fi Russalka. Voi stiti ceva? a fost cineva acolo?

Am gasit si un link http://www.balkanair.ro/?page=hotel_detail&id=41

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

LauraT ce ai scris tu citisem si eu pe net, la descierea fiecarui hotel. Vroiam insa sa aflu din gura cuiva care chiar a fost acolo, ce e de papa efectiv (salam, sunca, brinza, de care, legume, fructe....cred ca stii de ce intreb mai ales din prisma cuiva cu copil micutz ). Deci astfel de amanunte ma intereseaza, ca asa, am citit si eu descrierea sistemului all inclusive.
Asta inseamna ca daca esti la piscina si ti-e sete de ex, te duci la bar si-ti ceri un suc? Sau o inghetata?
Cum te identifica ca stai acolo in hotel? Etc... nu vreau sa repet aceleasi intrebari puse in mesajul anterior.

Astept raspunsuri inca....

Mercic!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danat

Asta inseamna ca daca esti la piscina si ti-e sete de ex, te duci la bar si-ti ceri un suc? Sau o inghetata?
Cum te identifica ca stai acolo in hotel? Etc... nu vreau sa repet aceleasi intrebari puse in mesajul anterior.

Astept raspunsuri inca....

Mercic!

Dana, detalii de-astea as vrea sa aflu si eu.....astept cu interes...cine ne spune si noua?
Cat despre cum te identifica, in Turcia aveam o bratara pe mana (care o data pusa, nu se mai putea da jos si repune, la sfarsitul sejurului o tai!) si dupa aia te identificau...Aici nu stiu, banuiesc ca la fel.
Si da, poti bea 100 sucuri/zi...

poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput