Stelisti si steliste (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

BINEINTELES CA NU SUNT STELISTA !!!

RRAAAAAAAAAPIDDDDDD E CCCCCCAMPIOANAAAAAAA !!!

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Inseamna ca vrei sa intri la mijloc printre stelisti... mai bine du-te frumusel si fa un topic cu rapidisti si scrie acolo ce vrei tu despre Rapid...poate nu ai citit bine cum se numeste acest topic: Stelisti si steliste...fara suparare...

FORTZA STEAUA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

No offense!...Nu e frumos ce faci! Noi aici ne incurajam favoritii. N-am dat cu pietre in Rapid, asa ca te rog eu frumos...hai sa nu incalcam spiritul forumului...acela de respect si prietenie! Toate cele bune....si stai fara grija, vor castiga cei mai buni!(asta daca arbitrii vor fi si ei verticali)

quote:
Originally posted by maria2mami

mmiha

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boeru spune:

OLEEEE, OLE OLE OLE!!!
STEAUA EEE, STEAUA EEE!
Bey fratilor eu am inebunit de tot! Eram mica atunci cand a fost finala la Sevilla si am tinut cu Steaua toata viata dar emotii ca acum n-am avut in viata mea! Am urmarit cu sufletul la gura si parcursul echipei de handbal, pupai-as eu de baieti frumosi si parca pana maine la marele meci nu mai am rabdare!!!
Nasol cu arbitrul asta mai ales ca sigur vor fi situatii tensionate dar sa speram ca nu ne face figura. Mi-ar placea sa arbitreze corect sa nu se zica ca ne-a ajutat arbitrul sau ca mai rau! ne-a dezavantajat arbitrul. Tot respectul meu pentru baieti si bieninteles fac o reverenta in fata fanilor!

PS: La mobilul meu rasuna imnul Stelei, pe ambele ecrane ale telefonului am stema Stelei toata lumea zice ca am inebunit dar le-am spus ca asa trebuie sa faca un suporter adevarat!
Pupici si La multi Ani pentru Laca!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Mergi la inceput

Mdah.....si eu sunt la fel! Acum mi-am pus bratara cu Steaua la mana...asa, ca sa ma uit la ea minut de minut! Imi tremura picioarele, ma intzeapa inima, mi-e teama, am o stare de zici ca am baut 3 nopti...ufffff
Baieti va iubim! Si va vrem in semifinale!
p.s. Kreliutz nu te uit. las ca vb noi, sa-ti spun ce si cum..si cat!

quote:
Originally posted by boeru

OLEEEE, OLE OLE OLE!!!
STEAUA EEE, STEAUA EEE!
Bey fratilor eu am inebunit de tot! Eram mica atunci cand a fost finala la Sevilla si am tinut cu Steaua toata viata dar emotii ca acum n-am avut in viata mea! Am urmarit cu sufletul la gura si parcursul echipei de handbal, pupai-as eu de baieti frumosi si parca pana maine la marele meci nu mai am rabdare!!!
Nasol cu arbitrul asta mai ales ca sigur vor fi situatii tensionate dar sa speram ca nu ne face figura. Mi-ar placea sa arbitreze corect sa nu se zica ca ne-a ajutat arbitrul sau ca mai rau! ne-a dezavantajat arbitrul. Tot respectul meu pentru baieti si bieninteles fac o reverenta in fata fanilor!

PS: La mobilul meu rasuna imnul Stelei, pe ambele ecrane ale telefonului am stema Stelei toata lumea zice ca am inebunit dar le-am spus ca asa trebuie sa faca un suporter adevarat!
Pupici si La multi Ani pentru Laca!

Viata este facuta din bucatele mici de ciocolata, cand mai dulce cand mai amara, important este sa stii sa le gusti pe fiecare in parte.....
Raducu cand avea plete

Petrecere 2 ani la gradi

poze noi-noute!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:

mmiha

VA RUGAM, FARA OFF-TOPIC-URI!
Nu din cauze de Regulament, ci pentru ca vrem sa ne incurajam civilizat favoritii, deci... FARA PROVOCARI!
Puteti deschide un topic separat, exista forumuri pentru rapidisti... nu va retinem!

Mey fetelor, ce sa mai zic si cu arbitrul asta... am zis ca e o gluma proasta... dar poate o sa ajute si aici echipa gazda... sau macar echipa echipata in ros-albastru!

Fie vorba, nu ma mai intereseaza daca o sa califice cu sau fara ahutorul arbitrilor, dupa un meci spectaculos sau dupa un antijoc total... vreau numai sa treaca cu bine de ambele partide capitale din saptamana asta (sa nu uitam de Dinamo-Steaua) si sa privim inapoi cu mandrie!

FORZA STEAUA!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Dap Cata ai si tu dreptate!Dar parca daca va fi vreo faza "ciudata", o sa ne auda urechile mult prea multe! Eu deja nu prea mai pot...ma omoara asteptarea si presiunea jocului!
Apropos...vei fi pe stadion???

Antrenorul Stelei, Cosmin Olăroiu, a sustinut o conferintă de presă la stadionul Ghencea. Iată cîteva dintre cele mai interesante declaratii:

”Chiar dacă am făcut 1-1 în tur, asta nu înseamnă nimic pentru noi”

”Am auzit fel de fel de idei. Noi nu ne-am propus niciodată să jucăm la 0-0. Am făcut 0-0 pentru că nu am putut să cîstigăm. Steaua nu stie să joace la 0-0”

”Carlos a fost recuperat si sperăm să nu mai avem surprize neplăcute la antrenamentul oficial”

”Bostină este singura problemă, în afară de Iacob. Vom afla starea lui la antrenamentul de astăzi”

”Arbitrul Cantalejo, ca orice arbitru, se mai întîmplă să gresească. Nu ne-a interesat istoria lui pentru că, pînă acum, am avut arbitraje foarte bune în Cupa UEFA.”

”Cred că Rapid va juca cum a făcut-o în repriza a doua în Giulesti. Se va apăra si va contraataca. Este o echipă foarte bună de contraatac”.
Succes baieti!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Mie nu-mi place nici imnu'....nici ce-ai facut tu....
din partea mea.....(pentru acest subiect -

Maine, STEAUA TREBUIE sa bata...maine e o zi mare...pentru mine...

quote:

Fetele sa nu aruncati cu rosii, imi bag si io' nashuu aici ..., iata ce am primit pe mess acu' 2 min....asta nu inseamna ca sunt suporter nooop!

Sunuletz, ti pup!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna seara!
merci ca m-ati plonjat in lista voastra!!!!!!!!

hai ca maine e o zi emotzionanta tare!!!!!!!!!!! somn usor tuturor!
hai stelutzo!!!!!!!!!!

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

maine va fi un meci mare! simt...asa ar trebui sa fie! sper sa castige ai nostri!
LUPTA STEAUA, LUPTA STEAUA, LUPTA!
pupici si sper ca maine vom avea motive de bucurie!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput