Stelisti si steliste (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Multzam Geba! Esti o dragutza! M-a ascultat DD si nu jucam de Paste acasa...asa pot merge si eu!
Ratzu eu deja tremur! Nu mai pot...astept meciul cu infrigurare!
Si apropos de Dinamo...ati vazut gluma din Gazeta?

"Schimbări în Stefan cel Marin

După Ion Marin si Florin Marin, se zvoneste că pe banca lui Dinamo urmează Andreea Marin. De asemenea, se preconizează că echipa din Stefan cel Marin va fi pregătită după retete de Sanda Marin, iar noile culori oficiale vor fi ultramarin și bleumarin. Este de asteptat ca pe lista de transferuri alcătuită de sefii dinamovisti să se regăsească Petre Marin, Nea Mărin Miliardar, Marin Sorescu, Marin Preda. Mascota clubului nu va mai fi un cîine rosu, ci, firesc, un puscas marin." Sa fie la ei acolo...stupize, stupize!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

super gluma....

FORTZA STEAUA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Multzam Geba! Esti o dragutza! M-a ascultat DD si nu jucam de Paste acasa...asa pot merge si eu!

După Ion Marin si Florin Marin, se zvoneste că pe banca lui Dinamo urmează Andreea Marin. De asemenea, se preconizează că echipa din Stefan cel Marin va fi pregătită după retete de Sanda Marin, iar noile culori oficiale vor fi ultramarin și bleumarin. Este de asteptat ca pe lista de transferuri alcătuită de sefii dinamovisti să se regăsească Petre Marin, Nea Mărin Miliardar, Marin Sorescu, Marin Preda. Mascota clubului nu va mai fi un cîine rosu, ci, firesc, un puscas marin." Sa fie la ei acolo...stupize, stupize!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Bhey DECI...am inceput sa numar orele! Sunt dusa! Si am aflat de la "surse de incredere" ca va fi "omor". Adica full-full de jandarmi, masuri drastice....cu 100% mai dure decat la tur! Vreau in semifinala! Vreau sa cant in Piata Universitatii! Vreau la Eindhoven!
Ma scuzati...fug la musafiri, ca deja aberez!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

SunSmile, si pe aice te gasesc? Draga mea chiar ca ai destule case!!! Ce e cel mai frumos la tine e faptul ca nu neglijezi nici una! Succes in continuare!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Mergi la inceput

DECI DA...sunt peste tot! Si prietenii stiu ca e asha! Si pe forum si profesional si oricum...sunt ca o plasa intinsa peste locurile si oamenii care ma intereseaza!
Pupi si HAI BAIETIIIII!

quote:
Originally posted by adinell

SunSmile, si pe aice te gasesc? Draga mea chiar ca ai destule case!!! Ce e cel mai frumos la tine e faptul ca nu neglijezi nici una! Succes in continuare!

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

ce adevarata glumitza!

falvi, ma bagi si pe mine pe listutza? nu sunt eu mare microbista d efelul meu, dar indiferent de cine si ce, eu tzin cu steaua. ca e hockey sau handbal...sau ce-o mai fi, eu ma bucur pt steaua.
hai stelutzo mama!

roxi foto

Mergi la inceput

Neata
Bun venit, Roxi! Important e ca tii cu Steaua, inflacararea vine cu timpul!
Catalin pe unde esti? Nu mai zici nimic? Vei fi pe stadion?
Bhey io sunt obsedata...deja nu mai e un meci de fotbal...demult! E o poveste de iubire, o casnicie a mea si a tuturor cu echipa favorita!
Buni te rog si de data asta...mai ales de data asta...fii alaturi de baietii care-ti poarta numele!
Hai Stelutza!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Aoleeeuuuu...CATA, ca tot vorbeam de Barca-Real....ai aflat?
Arbitrul care va fi la centru in returul Steaua-Rapid, este Medina Cantalejo, nimeni altul decat arbitrul din derby-ul spaniol. Acum nici nu stiu ce sa mai zic....nemtzii(desi rapidistii au eliminat echipe nemtzesti) au favorizat Rapidul. Sper k spaniolii sa fie ok, sa arbitreze intr-o maniera justa.(desi Stelutza a tot eliminat spanioli)
Sau poate vede iar in fatza ochilor numai ros-albastru si face la fel....
Tot el e arbitrat Romania-Danemarca 0-2
Am deja emotii! MARI!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Se vede ca-s dusa si obosita. Am uitat cel mai important eveniment stelist al zilei:
LA MULTI ANI, LACA! E ziua lui Lacatush, un simbol al Stelei! Te iubim si poarta-ne noroc maine!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput