Prietenii omului (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

SunSmile, Maruta, Clauf peste 20 zile cand vor apare puiutii va dau de veste ca sa ii vedeti pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

neaparat!!!!! dar vrem o pozica in care sa apara azara si puiutii impreuna.sau mai bine mai multe. apropos, cati sunt? i-ai facut eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Sa nu cumva sa nu pui poze! Ti-am spus ca luna mai e preferata mea(deh, subiectiva) si or sa fie niste puiuti superbi k floricelele! abia-i astept! Succes Azara! Sa fii cuminte si curajoasa!

quote:
Originally posted by Danna

SunSmile, Maruta, Clauf peste 20 zile cand vor apare puiutii va dau de veste ca sa ii vedeti pe site.

Azara

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Danna, si eu de abia astept sa vad poze cu puiutii Azarei.
Salutari la toate fetele si un pe botutul animalutelor,

Himmelsduft

photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Loredana, , felicitari si sa ai o sarcina cat mai usoara, si un bebe sanatos.
Am auzit ca a fost cat show in Bucuresti, ai fost?

Danna, deabea astept sa vad pozele cu puiutii. Nastere usoara Azarei, si cat mai putine emotii - voua.

Pupici la toti blanosii, si un weekend super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

wow ce de timp a trecut de cand nu am mai intrat pe aici.Noi suntem la fel de nebuni ca si pana acum,chiar daca inaintam in varsta,am sa mai pun cateva poze in album si am sa va arat cat de frumosi suntem
Am sa mai revin.

AAAa si sa nu uit La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

2+1

Mergi la inceput

Sanca, SunSmile, Himmelsduft, Clauf – doar sa apara puiutii pe lume, ca poze vor fi cu duiumul pe site.

Nu stim cati puiuti sunt pentru ca de eco nici nu a putut fi vorba. Azara nu poate fi usor de stapanit, iar eco inseamna urcat pe masa, cu burtica in sus, rasa pe burta si abia apoi eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

buna sanca ... imi pare bine sa te "aud" ... n-am fost la cat show ... Ariss e tuns ... si asa va sta toata viata lui ... in felul asta si el si eu suntem fericiti ...
ce mai fac baietii tai ?

danna - multam' abia astept pozulici ... cum merge la peste ? sau n-a inceput sezonul eu mi-am luat un super scaun ... asa ca sunt pregatita pt vara asta de "pescuit"

Loredana
(aproape 14 saptamani ... si-o burtica cam grasuta )

UM 16 ian 2006
DPN 23 oct 2006
urmatoarea ecografie 15 iun 2006

Mergi la inceput

Lore, sezonul de pescuit va fi amanat putin din "cauza" puiutilor si abia cam peste vreo doua luni e posibil sa mergem. Oricum iti dau un semn cand apare prima partida.

Mergi la inceput

Tuturor va doresc un Paste Fericit !

Mergi la inceput