parinti de copii cu SD 5
Raspunsuri - Pagina 9
paula2003 spune:
Felis, imi pare foarte rau ca Mihai e bolnavior. Poate il internezi un pic si in urma unor analize mai amanuntite vei lua o decizie buna in legatura cu tipul de medicament....
Imi pare rau, stiu cum este. Ma gandesc cu groaza ce va fi dupa Paste cand merge la cresa.
Paula cu Paul & Alexandra
Crisa-77 spune:
Imi pare tare rau pt MIHAI.Sper sa se faca bine repede.Ii dorim multa sanatate.
Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)
"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)
http://community.webshots.com/user/krysadi
ardeiash spune:
ma bucur ca va plac... sper sa-i ajute sa fie fericiti pe copiii vostri... al meu nu mai putea de bucurie. dar pe http://www.paxtoncat.com.au/ ati intrat? v-am mai dat adresa de mult.. odata. pe al meu l-a fascinat jocul asta 2 ani, cred.... de-l stie pe de rost... m-a incantat si pe mine. e super..
felis: sunteti bine?
s-auzim numai de bine! si
Crisa-77 spune:
Tuturor celor ce-si serbeaza onomastica azi,un sincer LA MULTI ANI!din partea noastra.
Crisa-77 spune:
Bucurie mare:silabisim!Ne-a facut capul damburi de alaltaieri.
Ultimile pregatiri si am plecat.
Sp[er sa ne intoarcem cu vesti bune.
ardeiash spune:
Cris: va doresc bafta! sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi si sa va intoarceti cu vesti bune!
felis: ce mai faceti?
s-auzim numai de bine! si
FELIS spune:
VERGI... eu va citesc, dar sa stii ca mi-e si frica sa mai zic ce facem, ca in aceste mai mult de 4 saptamani, 2 zile era f bine si 3 era iar racit rau, iar 2 zile f bine... si tot asa... Deci nici nu mai stiu ce sa zic... ca eu de exemplu acu vad ca am racit... Nu mi-e de mine... sa nu ii dau lui, ...
Va pup si multumesc de sfaturi si sustinere...
Ce voiam sa va zic este ca Mihai a progresat enorm de cand are gips-ul: a inceptut sa mearga o combinatie de taras- de-a busilea, el care pana acum ajungea la orice loc voia doar prin invarteli si rasuciri....
Crisa... ma bucur si eu alaturi de voi pt silabisire...
PAULA... sa ne povestesti si noua de la cresa... Tineam de mult sa te intreb ceva: daca ai dat-o la cresa cum mai faceti cu kinetoterapia?
Luna... bine ai venit...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
luna73 spune:
Buna, dragi mamici.
Va urmaresc de mult timp aici si pe forum sd. Imi pare rau ca a aparut problema. Era un punct de sprijin. Sunt Camelia si am doua fetite: Anca (7 ani) si Mara (3 ani si 10 luni). Mara are mozaicism. Este un copil deosebit, la fel ca toti copiii nostri.
Va pupam pe toti, mari si mici.
Vergi, multumim pt adrese, fetele au fost incintate de ce au gasit acolo.
Crysa, va tinem pumnii si ne rugam pentru voi, la fel pentru toti copilasii cu probleme, mai mici sau mai mari.
Felis, multumesc pentru primire. Ma bucur pentru progresele lui Mihai si imi pare rau ca este bolnavior. Si Mara face laringite. De la Aurelia (sd forum) am aflat de mierea cu propolis ca adjuvant si ca preventiv in laringita, am incercat sa-i dau Marei, dar ea a facut alergie si n-a mers. Daca Mihai nu este alergic , poti incerca.
Paula, ,ma bucur ca ai gasit gradi pentru Alexa, ai sa vezi ca va fi bine. Va tinem pumnii. Mara e tare bine integrata intre copii, se bucura enorm cind ajungem la gradi. Succes.
paula2003 spune:
Momentan nu am sa o duc decat 4 ore, nu cred ca am sa am probleme cu ea. Este inebunita dupa copii si nu vrea sa plece din mijlocul lor. Asta am contatat cand am umblat cu ea de mana prin gradi, nu mai vroia sa mergem acasa si s-a apucat de plans.
Noi am fost in Cismigiu duminica si a fost superb....am sa pun si poze dar sa am putin timp. In rest evoluam cat putem si mamy e multumita de mine(Alexa)
Va pupic si mai vorbim. Multumim de adresele pe care le-ai postat...sunt superbe si am dat in mintea celor mici ...ma joc eu pe ele si sunt foarte incantata.
La multi ani de florii!
Scuze de intarziere, dar cum intru din ce in ce mai rar....nu am timp.
Paula cu Paul & Alexandra