tapet sau lavabil

tapet sau lavabil | Autor: athennaa

Link direct la acest mesaj

tapet sau lavabil? o sa termin casa si am o "dilema" tapet sau lavabil in living.Am calculat costuri, durabilitate, am luat si punctul de vedere al esteticului si nu ma pot hotara.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

parerea mea este lavabil pt ca daca te vei razgindi si vrei sa dai tapetul jos il vei da mai greu fetita mea a binevoit sa scrie cu pixul pe el si sa il stropeasca cu cereneala iar daca vrei sa schimi o fisie din el se va vedea diferenta+ ca dupa o anumita perioada de timp mie a inceput sa mi se dezlipeasca la imbinari asa ca eu una te sfatuiesc sa te gindesti bine ce alegere vei face

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

In hol am tapet de 10 ani. Era lavabil odata acum arata cam rau. In dormitorul Oanei am lavabil si in 6 ani am zugravit de 2 ori. Mi se pare mai practic tapetul, eu l-am tinut exagerat dupa vreo 6 ani ar trebui schimbat. Dar e mai modern lavabil. Acum depinde si ce gen esti daca o picatura de suc, cerneala etc pe tapet te supara, nu-l pune.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira_a spune:

Eu am tapet in toata casa, pana acum s-a tinut bine (il avem de vreo 6 ani). Totusi daca as renova acum nu as mai pune tapet. Lavabilul este mai modern intr-adevar. In camera copilului, ar merge totusi un tapet vesel pentru copii, cu maimutoi sau alte nebunii
Pupik

http://community.webshots.com/user/samira_aa

Rabdarea este inceputul intelepciunii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Eu am optat pentru lavabil. Mi se pare mult mai modern-comod.
Soacra mea are in toata casa ( fara bucatarie ) tapet.Intr-adevar nu se vad crapaturile in pereti, care se formeaza in timp, dar parca te plictisesti de aceeasi culoare/model, si in unele locuri a inceput sa se dezlipeasca cu gled cu tot, nu mai spun daca se face putina igrasie si vrei sa stergi cu ceva nu poti ca se decoloreaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Categoric, lavabil. Tapetul se desprinde prin colturi in timp si se vede mult mai urat decat eventualele crapaturi in pereti care la o noua zugravire oricum se repara.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

noi am optat pentru tapet...blocul e facut din placi de bca si lucreaza nu numai la cutremur, ci si la cald si frig...crapaturile dintre placi nu am reusit nicicum sa le convingem sa nu mai apara...de cand cu tapetul e super ca nu se mai vad...am pus taper super lavabil (a costat destul demult), il avem de 10 ani, il spal cam o data pe an...nu s/a dezlipit la colturi (l/am lipit cu adeziv special) a reusit fiica/mea sa/l cojeasca la un moment dat cu degetelele, dar l/am lipit finut la loc si nu se vede...si desenele maimutei se sterg super usor!!!!

pe hol si in bucatarie avem lavabil...acum 10 ani cand am pus tapetul am dat cu un lavabil super misto, adus de tata de la cineva...a tinut super bine si chiar il spalam cu buretele...acum 1 an a zugravit mama cu alt lavabil...desi a fost si asta scump, mie nu imi place deloc...a desenat maimuta pe el si am sters cu buretelul si parca s/a luat din vopsea...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput