M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Briantis, la noi este cam ultimul weekend mai liber pana la marele eveniment. Apoi vin sarbatorile, mai avem un weekend sau doua cu mers la munte, si unul cu mers la bunici si cam gata.....Abia prin iunie ne linistim nitel ca in mai vom avea de sarbatorit vreo 2 weekenduri....si in iunie ma miscati numai tractata.

Deci in concluzie daca vrei ne intalnim. Zi numai unde va este voua mai usor ca noi venim cu masina.

Cristina, ce face Ale? Astazi cum mai e? Intreaba Andrei de ea.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Flory ,imi pare rau ,dar contramandam si noi intalnirea .
Iti spun pe Pm de ce.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Nu-i nimic lasa ca ne intalnim cand voi avea de impins doua carucioare.

Pupici la toata lumea,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Flory, o si un pentru viitoarea mamica. Nu mai e mult asa ca ne vom vedea cind vei avea 2 caruciare de impins.

Pupici tuturor si sper sa ne vedem in curind cat mai multe mamici si bebici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca_tomescu spune:

Salut! Ma bucur sa va regasesc. Si ma bucur ca am o saptamana de concediu (chiar daca de studii) ca o sa chiulesc un pic de la studii sa ma pun un pic la zi cu noutatile de la voi!
Maria mea a implinit zece luni si cu ocazia asta i-a mijit primul dintisor. A fost cuminte, nu m-a pregatit de surpriza, asa ca a fost foarte emotionant! M-am simtit atat de mandra, mi-a crescut inima sa imi sparga pieptul, si cand te gandesti ca nu am conntribuit cu nimic la aceasta realizare.

Aissa, daca citesti, te rog mult sa imi scrii si mie data nasterii fetitei, este 24 mai 2005.

Abea asteptam si eu sa vad cu cine seamana Maria, cand vedeam copilasii vostri si pe voi si gaseam asemanari. Fetita mea seamana cu mama. Bucatica rupta. Iar mama o iubeste ca pe ochii din cap. O nepoata are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari pentru primul dintisor! Stiu sentimentul, si lui Ale i-a iesit primul tot la 10 luni (si 3 zile) si eram fffffff mandra de ea si de dinte.
Noi suntem tot buboase, nu o mai doare asa rau, ieri dupa 3 zile in care a subzistat cu lapte (din ce in ce mai putin si ala) a mancat in 2 reprize cate putin...dar seara iar o durea gura. Azi iar a redus muuult masa, sper sa isi revina cat mai repede ca altfel o va da inapoi rau, e deja a 2-a saptamana de greva (ca doar cu o saptamana in urma nu mancase din cauza caninilor).
Iar eu am devenit paranoica, chiar ma gandeam sa deschid un subiect la psihologie...dar ce sa-mi zica lumea ca stiu si singura ca sunt nebuna. Fiind atat de invatata cu ea sanatoasa mai mult de un an (in care in afara de bronsiolita de la 4 luni nu a avut absolut nimic) si de o luna trec prin febra 39,6 (rosu in gat), greva foamei (canin), febra 39,3 apoi 2 zile de 38 in continuu, bube, dureri, urlete, nopti nedormite...deja o iau razna. Azi de exemplu, venind spre casa ma lua o senzatie de frica din stomac sa nu se intample iar ceva, daca o vad vesela mi se pare suspect si ma tem ca face febra mare iar, daca o simt rece la fel, daca doarme mi se pare ca doarme prea mult...
Stiu ca am luat-o pe aratura, dar vreau sa nu mai fie niciodata bolnava!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Aissa draga, asta se intampla cand esti mama, stai cu sufletul in pumn pt orice flecustet! Azi printesa mea a zburat cu capul in jos din pat, noroc ca tata tocmai intrase in camera, si a prins-o din zbor! Eu am vazut toata faza, dar eram inlemnita, nici nu m-am miscat, nici nu am clipit. Nu vreau sa ma gandesc ce se putea intampla daca pica direct in cap intre patutl ei si al nostru, nu m-as fi gandit ca e in stare sa-si ia asa avant sa se arunce peste marginea patutului. Asa ca instantaneu am scos tot din patut, o paturica pusa sub saltea sa nu fie rece, una peste, si jucariile pe care se poate cocota, sper sa nu se mai avante asa. Si asta dupa ce azi noapte radeam de una singura la o emisiune de la nemti , cu copii mici care cad, adorm in picioare si asa mai departe, era unul care se cocota pe marginea patutului, si a picat inapoi cand era aproape trecut, dar n-am vazut sa sari din picioare si sa treci c, cu capul in jos peste margine! Uf, aveti si voi grija, se poate!!!
Va pup si va doresc multa sanatate, Patri e bine, sper ca am trecut cu bine de laringita, adevarul ca a fost o forma foarte usoara, fara febra, muci, numai cu cate o tusa, doua pe zi!

Mergi la inceput

fetelor, am si eu o veste buna. Sufletelului meu i-a iesit si al doilea dintisor.
Primul a iesit pe la 8 luni si al doilea ieri adica aproape de 9 luni. Radem cu amindoi si suntem fericiti.Nu am plins prea mult. Am baut ceai de tei si ne-am linistit.
Pupici tuturor

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Felicitari pentru dintisori.
Cristina, pupici pentru Ale de la Andrei...:)

Noi ne laudam doar cu prima cornita. Andrei este un rasfatat si mai nou a invatat cum e cu batutul din picior. Speram sa nu rasara si a doua cornita ca e jale.

Ieri ne-am plimbam 4 ore jumate prin parc. A fost super. Hai ganditi-va si poate reusim sa iesim intr-un weekend pana apare bb2.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei

Mergi la inceput

Flory, felicitari pt cormita. Nu cred ca mai apuca sa iasa si a doua pt ca va apare bb2 si atunci toata atentia (cel putin in primele luni de viata) va fi atintita asupra lui Rares.
O nastere usoara iti doresc si sper sa ne vedem in curind, indiferent ca va fi cu 1 bb sau cu 2.
Noi am fost ieri in parc si am stat doar 3 ore Super frumos afara.

va pupic pe toate

Irina si Mihai

Mergi la inceput