M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Hai, Cris, vino...!!Nu o sa poti evita toata viata drumul cu masina... Poate daca vii cu tramvaiul nu pateste asa! Cate statii sunt de mers? Poate vii pe jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Bey eu am glumit cu raul de masina. Nu mai stiti de gluma?
Rozi sa imi dai un beep daca vrei sa va luam ca nu stiu daca mai intru pe net.
Acum nu mai am chef de glume ca m-am umplut de spume la serviciu.

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by Andreea_k

unde anume e locul de intalnire?
Parcul Carol , Parcul Carol dar unde exact ?
Venim si noi dar sa ne ziceti cum facem sa ne vedem ?Cum ne recunoastem ?Scuze dar eu n-am mai fost la intalniri pana acum si nu stiu "procedura".

Stii intrarea de la fantana aia mare, arteziana, cu intersectia aia zapacita, unde sta politia la panda sa te vada daca ai dat sau prioritate?
De la restaurantul Budapesta (cred ca nici nu mai exista, de fapt!) mergi pe linia de tramvai (cred ca mai rau te-am zapacit)
Pe aleea mare spre mausoleu, daca vezi o gasca mare de carucioare, copii si parinti, aflati intr-o miscare browniana, aia suntem noi! Sau asculta cateva secunde... daca auzi: "Victor! nu e voie! Victor, vino incoace!" etc, inseamna ca a dat Victor al meu de copii!!

Sau o recunoastem noi pe Maria ta (m-am uitat la poze )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai ca va intindeti la vorba . Asa ca....va rog sa continuati aici

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

ok,jos la fantana atunci .Sper sa apuc sa-i iau role copilului ca ma scoate din sarite cu rolele astea pe care le viseaza si noaptea.
Venim si noi in concluzie.
uitasem sa va spun ca am fost cu ea la handbal cand a jucat Steaua.
De atunci urla intr-una Steaua - Steaua si cand aude la TV se opreste din orice activitate si ma intreaba : mami , meci ?
Asadar , am copil "stelist".

Mergi la inceput