M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Simona, iti doresc mult, mult noroc! Si sunt sigura ca vei avea, pentru ca meriti din plin. Desigur ca toate fetele merita sa li se intample cele mai bune lucruri si sa li se indeplineasca dorintele, dar eu pe tine "te cunosc" cel mai bine si iti multumesc pentru ca ai fost foarte draguta cu mine si m-ai mai luminat in multe privinte :-* .
Povestile voastre in general m-au ajutat sa aflu mai multe despre procedurile si etapele prin care trecem (si eu sunt aspiranta).
Va urmaresc in continuare cu muuuuuuuuuult interes.
Pe curand!
Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Ilinca, ti-am scris un mail.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

NICO bine ai venit! Ma bucur ca ai hotarit sa scri in sfirsit.

Aici ai sa gasesti niste fete minunate ,dupa cum ti-am spus.
Mult succes si sa dea Dumnezeu sa ramii cit mai putin "aspiranta".

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nico bine ai venit si drum scurt pana sa devii mamica.
Simona va fi bine. Ai sa vezi, va trece timpul, vei finaliza si vei uita perioada asta de temeri! Cat despre parc...parcul Carol e cel care s-a mai numit si Libertatii, unde este mausoleul. Noi ne intalnim (cred) la intrarea de jos, de langa fantana Zodiac sau in fin pe aleea centrala.
Galinarodica iti raspund aici, nu la subiectul celalalt pentru ca acolo nu mai scriu. Da, am tacut de fiecare data cand ai pus in discutie asociatia. Normal nu trebuie sa ne judecam intre noi, ca fiecare le stie pe ale lui, ca asa cum ai zis tu acolo (insa sunt sigura ca erai nervoasa) tu lasi copilul cu mama. Eh, uite, vezi, eu nu am cu cine sa o las pe a mea, noi suntem 24 de ore din 24 bot in bot, mi-e greu dar nu am ce face. Am sot dar nu-mi foloseste pentru ca programul lui nu e de birou. Dar in fine, nu asta e problema majora. Eu am tot intrebat prima data, te intreb si pe tine. Spune-mi te rog in clar, cu liniute, ce presupune exact sa fac eu ca potential membru. Asa cum am zis, sunt legata de casa, cu copilul sa ma plimb nu pot, nu am masina, asa ca mi-e foarte greu. Sunt disponibila sa lucrez in timpul liber, dar asta inseamna noaptea, dar in fine. Numai spuneti clar ce ar fi de facut, ca asa, am zis si data trecuta ca ma bag si apoi nimeni nu mi-a zis ce ar fi de facut.
Prin urmare eu, neducandu-ma capul la ce as avea de facut ca membru, nimeni in jur nu m-a lamurit, am dedus ca mai bine nu ma inham decat sa renunt dupa din lipsa de timp sau de posibilitati.
Nu mai aduc in discutie faza cu Marriottul de data trecuta, care m-a facut sa ma simt outsider din start. Nu sunt genul de femeie umblata, imi pare rau sa recunosc asta, suntem oameni mai simpli, ne ducem viata intre servici si casa. Asa ca mi-e greu sa ma ridic brusc si sa ma duc la cafenea "la asociatie". Ma rog, am vrut sa iti raspund cat de cat, pentru ca m-am simtit vinovata ca mereu am tacut la acest subiect.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Aissa, mama de ce te-ai suparat?
Nu vreau sa vii suparata maine in parc ca te bat.....

Deci ramane sa ne vedem la 10.30 - 11.00. Ziceti acum ca iar ma trezesc ca eu sunt la Cora si voi in parc....

Veniti cu tatici sau fara?

Pupici,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Flory m-a calcat pe nervi d-na Godzila, la subiectul de sub asta. Nu vin suparata ca nu am de ce.
Eu vin fara tatic ca al nostru e la munca de maine pana poimaine. Am invitat insa inca 2 fete, sper sa nu va suparati daca vin si ele, noi oricum ne plimbam mereu impreuna asa ca... Dar nu a confirmat niciuna, si deci probabil venim doar eu cu Ale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

AISSA, sa-ti traiasaca ALE, sa se faca fata mare si sanatoasa.
Nu am avut timp sa scriu ieri, dar sunt convinsa ca marcati cumva momentul la 30 ale fiecarei luni.
Si noi primim o jucarie de la mama si cate o floricica de la bunicul si de la tati in fiecare luna.
Foarte frumos filmuletul.Ale are cam aceeasi voce ca Maria mea.

MIMSI, scuze ca nu ti-am scris, dar am fost fff.ocupata.E totul OK din toate punctele de vedere si iti promit ca-ti scriu azi.
Numai bine tuturor si bafta.

Mergi la inceput

Am citit acum si la subiectul cu pricina si m-am enervat si eu si nici macar nu am voie..... Uite asta mic face tumbe de la nerv...

In cazul asta cred ca vin si eu fara tatic ca e cam obosit.
Ai cu ce sa vii?

Rozi tu ce faci, ai cu ce sa vii?

Ziceti ca eu vin cu masina si va pot lua.

Pupicei,

Flory 28+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Hai mai Flory ca e de bine atunci, daca face bebe tumbe! Nu asta vroiai ieri? Hai nu te enerva, mie mi-a trecut peste noapte. Cred ca vin cu tramvaiul, evit astfel si raul de masina.
Vivi.vio sarumana, si voua sa va traiasca puiul. De marcat acum, da, chiar marcam, ca masuram fata din jumate in jumate de an.

Mergi la inceput

Auzi cu raul asta de masina al tau....ce ma enervezi...
Cand s-o face fii-ta mare si o veni gineri-tu cu masina sa va ia la plimbare ce faci alergi pe langa masina?

:)

Pupici,

Flory 28+ si Andrei

Mergi la inceput