M-am hotarat......adoptie (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

ok!
PROMIT.

Drept dovada m-am hotarat sa intru in concediu peste vreo 3 saptamani.

Pupici,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

flory , iti tinem pumnii sa ajungi cu bine la 35-36 de saptamani ; si lasa-i pe mana noastra pe ce-i care te cearta , le aratam noi .
alexa , hai ca mai e putin , greul a trecut .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

Dora , nici eu nu ma asteptam ca baiatul cel mare sa-l iuneasca asa mult pe Stefanut . A fost o surpriza foarte placuta pentru mine sa-l vad pe Cristi cum ii face jucarii lui Stef . Si ai drepttate , ei sunt niste copii speciali care stiu sa faca sa ,,infloreasca " dragostea in jurul lor .

0-6 luni
6luni-1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna mamicilor si viitoare mamici!
Noi avem un dintisor, strigam toata ziua ta-ta si suntem super fericite cind ne auzim.
Am trecut la faza cind incercam luind mina dupa marginea tarculuisa vedem cit putem sta singure.
Cind stabiliti intilniri, daca e vb tot de parcul Carol, noi suntem disponibile oricind, ca doar stam la o aruncatura de bat.
Mami si Alessia

Mamica de pui mic si dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Flory, in aceasta perioada esti mai sensibila, dar sa stii ca de fapt toata lumea te mustruluieste cu drag! Puiutul tau este un pic si al nostru, si deaia e grija asta pt el! Dar tu stii cat te iubim,si cat i-ti dorim tot binele din lume, si cat vrem sa fim de aproape de tine, daca am putea am mai imparti si noi din greutatile tale...dar nu se poate, asa ca te sustinem cum putem, cere-ne ajutorul si sprijinul de cate ori simti nevoia...vom fi aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Alexa Ioana, bucura-te cat poti de aia mica, si daca acum faci naveta, va trece si va veni ea acasa! Mai este numai un pic, vezi partea buna, foarte repede vei incheia adoptia! Cat timp are? Abia astept sa iesim la plimbare cu printesele!
Costi, pupa printesa Alessia, si ma intreb de ce toate fetitele striga tata, mama nu e asa importanta! Daca ati vedea-o si pe a mea ce disperata striga dupa tata daca pleaca cumva din raza ei, cand suna telef e tata, cand suna interfonul e tata, mama niciodata! Defapt nici nu spune mama, decat foarte rar, nu ma striga nicicum! Pt ca sunt mai mult langa ea? Sau au o preferinta fetitele pt tatici, am observat asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Patri, sa stii ca nu numai fetitele striga ta-ta toata ziua. Flacaul meu a strigat initial ta-ta si, ca si Ale a lui Costi, e foarte fericit cind aude acest cuvint. Striga si ma-ma insa foarte rar si tb sa fii foarte atenta ca sa auzi acest cuvint.
Cred ca e mai usor de pronuntat, altfel nu inteleg de ce. Oricum important ca ne cunoaste si ride de fiecare data cind ne vede. Noi suntem pentru el mami si taty indiferent ca spune sau nu aceste cuvinte magice.
Va pupic pe toate

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Hai sa mai si scriu ca o perioada doar am citit.
Ce sa zic...Ale e bine acum, slava Domnului, sper sa nu mai avem parte de chestii din astea niciodata. A reinceput sa si pape ca ma dispera cu refuzul mancarii.
Cornite avem si noi la greu, tipa cand o iau de undeva, umbla in toate alea din casa de gasesc mere, pufuleti, banane stafidite prin cine stie ce cotloane (ieri in sacul de jucarii era un fragmnt de mar mucegait, in dulapul cu oale baga un pufulete, inchide usa, deschide usa, ia o gura de pufulete, il ia de acolo il arunca dar pune in loc altceva...). A inceput sa ne bata si sa ne zgarie, o iau si eu si Tony pe rand si nu mai stim cum sa reactionam ca sa inteleaga ca e ceva urat. Suntem la faza cu ignore+incercare de distragere a atentiei. Asa ca atat timp cat e treaza nu am voie la calculator ca o apuca bazdacii, ori mi-l stinge, ori se baga sub birou la fire, ori se catara in brate la mine si ia in inspectie tot ce e pe birou.
A, si faza cu cataratul...e in floare, unde apuca ceva se cocoata. Pe masuta ei si apoi pe masa mare, pe fotolii, pe canapele, pe pat, afara pe banci, pe garduri...e in perioada maimuta.
Numai aia cu vorbitul nu vrea domne si pace sa o faca. Asta asa ca sa am si eu motiv de stres (chiar ma gandesc care va fi urmatorul, atunci cand o vorbi).
Cand am venit anul trecut de la munte (cand am fost cu grupul de aici), a doua zi chiar, Ale era cu ta-ta "in gura". A repetat de era al meu mandru ca un cocos. Acum mai zice? As! Vocabularul ei e fff restrans desi intelege absolut orice, chiar lucruri despre care nu stiam ca le stie. A ramas insa la mama, pa (favoritul ei), ha (ham), ba (bau), pfuuu (fara traducere ), ceva gen "uite" si cam atat. In schimb odata cand ma faceam ca nu am inteles ce vrea (ca arata cu degetul si vesnicul "a" - cu caciula) ii zic: "nu inteleg ce spui, vorbeste si tu pe limba mea". Si ce credeti? Mi-a scos limba. Daca suna telefonul la tv ea raspunde: "a" si duce la ureche ce are in mana in momentul ala, o grisina, o masinuta.
A, mi-am amintit si asta cu masinutele, e pasionata, am observat ca se duce in parc la toate masinutele asa ca i-am cumparat vreo 3 si ieri chiar si un tractoras (la care, fireste, nici nu se uita ca nu e al altui copil, nu?).
Cam astea facem noi, sorry ca m-am intins ca pomana...dar profit ca inca doarme ca pe urma o sa intru iar in priza.
Va pup pe toate de la A la Z.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Sunteti tare dragute. Multam pentru sprijinul moral.
Cristina, ai vazut ce mult conteaza aerul de munte? ....:)

Nici Andrei al meu nu prea vorbeste asa mult dar intelege tot.

Bebe mic din burtic cred ca iar e suparat ca nu prea mai simt miscare. O fi de la eclipsa?...:))

Pupici,

Flory 27+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Flory eu ma abtinusem sa-ti fac morala , dar acum ma apuca iar. Vrei sa ii dau mesaj lui Rozi?
Bebe sigur e bine, esti tu foarte stresata si cred ca de aia te apuca ba una, ba alta. Ti-a zis mama ta ca ne-am intalnit?
Stiu ca e bun aerul de munte, dar acum pe mine m-a apucat un stres cu raul de masina, pentru ca Ale si la asta ma "mosteneste" (am mai zis pe undeva, sunt curioasa daca as face niste teste cat din ADN-ul nostru seamana pentru ca pisoi e copia mea fidela la multe chestii). Chiar imi fac griji cu concediul cum va fi, in ideea ca am merge cu o masina, pentru ca un drum in oras, pana in parc si e problematic...
Uf, ce rau imi pare ca si ea sufera de asta, ca eu stiu cat e de nasol. A, bine, in fata nu am nimic.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput