Folie plastic

Folie plastic | Autor: mama lia

Link direct la acest mesaj

Unde gasesc si eu folie de plastic pentru acoperirea mobilei in timpul zugravitului???? am auzit ca exista suluri, cu latimea destul de mare 3-4m......

help me, ca peste 2 saptamini incep zugravitul......

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

noi nu suntem din buc. dar am cumparat dintr-un depozit de materiale de constructii de la iesire din oras, folie de 4 metri latime...40 de mii de lei metrul liniar, sau unii mai vind la kg.
deci cauta la magazine de materiale constructii...ca vei gasi cu siguranta
numai bine
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Eu am cumparat de la Bricostore acum un an jumatate cand am zugravit ultima data. Nu mai stiu pretul, oricum nu cred ca mai era de actualitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Exista o folie subtire, de vreo 20 mp (4x5), costa aprox. 30.000 lei si se gaseste la magazinele de amenajari interioare (rigips, lavabile, ciment.. etc.) sau la hypermarketurile specializate ( Brico, Practiker)

Cu respect,
G.

Suntem urate... si ne tarim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

in piata la obor. se vinde la kg.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu am gasit la Kaufland, 4 mp, 30.000 lei

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

am gasit si eu. am fost la niste depozite de materiale spre Timpuri Noi, aveau suluri si la 4m liniari si la 5 metri si preturile variau intre 30mii si 40mii m liniar....so, acum mai ramine sa inceapa distractia!!!!

va multumesc!!!

Mergi la inceput