cum e Olanda in august?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tinatache/tinatache.jpg)
pt ca anul asta tb sa mergem undeva cat sunt copiii in vancanta, adica in august, ne gandeam sa o luam spre nord, ca in sud e prea cald. O colega mi-a recomandat Zeeland, Olanda. M-ar interesa un camping cu casute (Mobilheim) asa cum am gasit in croatia unde ne-am simtit super bine: strand, gradina, aer curat, vedeam rasaritul din pat. Olandezele, ne puteti recomanda ceva? Sau cine a mai fost pe acolo? o sa avem 2 ploduti, de 4,5 si aproape 3 ani la vremea aia.
bedankt!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
louisea spune:
sa-ti raspund la intrebarea din titlu
eu am petrecut doar vre-o 2 zile la Knokke (chiar la granita cu Belgia) acu vre-o 4 ani in august (ca defapt eram in vacanta la Bruge - Belgia)
ce nu mi-a placut a fost temperatura.. frig pt august, un vant de ziceai ca esti in Dk sau mai rau , plaja pustie ....
dar noi cum nu ne dusesem pt stat la plaja nu ne-a prea interesat.. am fost prin oras, am facut cumparaturi..
chiar is curioasa si eu ce zic olandezele de vremea de acolo
------------------------
Louisea si Bandit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
narcisa spune:
Cristina, noi am fost in Olanda, dar in luna mai; mi-a placut la nebunie, vreme superba, dar am fost mai mult pe apa cu o ambarcatiune cu motor a fost superb tot ce am vazut. Avem amintir f.placut si cu siguranta vom reveni in Olanda. Poate te ajuta fetele din olanda cu o adresa de camping, au destule locuri.
narcisa
tinatache spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Cristina, noi am fost in Olanda, dar in luna mai; mi-a placut la nebunie, vreme superba, dar am fost mai mult pe apa cu o ambarcatiune cu motor a fost superb tot ce am vazut. Avem amintir f.placut si cu siguranta vom reveni in Olanda. Poate te ajuta fetele din olanda cu o adresa de camping, au destule locuri.
narcisa
hm... interesant, ati fost cu copiii?
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius
narcisa spune:
Nu, dar ancoram seara in porturi mici si peste tot erau campinguri multi parinticu copii ii vedeam, in rest tot comfortul cu bai, toalete publice si destul de curat. Mie mi-a placut ce-am vazut.
danyce spune:
Tinatache, ia arunca o privire
www.zeelandcamping.nl" target="_blank">aicica sa-ti faci o idee. Site-ul e si in germana. Prea mult nu stiu sa-ti spun personal pt ca nu am fost in Zeeland la un camping.Sper sa te fi ajutat.
Si noi , adica socrella, eu si fetita mea, vom merge vara asta undeva la mare, tot la un camping.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
liris spune:
Cristina,
in ultimii 3 ani (adica din 2003 (inclusiv) incoace) a fost foarte cald in august: cald si umed, ca Olanda-i foarte umeda.
anii precedenti (2000-2002) nu a fost cald ci destula ploaie si temperaturi rezonabile spre racoroase.
deci poate fi si asa si asa ...
anelize spune:
Eu am fost anul trecut toata luna august in Olanda (Amsterdam) si a fost o caldura......de te topeai.Nu a ploat nici macar o data,iar temperaturile de 28-30C erau la ordinea zilei.
tinatache spune:
multumesc de raspunsuri
danyce, mersi de link. M-am uitat pe el si am gasit casute cam cum ne dorim noi, ce nu-mi place e ca nu sunt chiar pe malul marii. In Croatia aveam 50-100 m pana la apa si era superb sa privesti marea de pe terasa. Aici nu sunt asa? sau ar fi prea tare briza marii?
apa cat e de calda in august? Chiar nu a fost nimeni cu copiii sa ne dea un tipp unde e mai bine??
Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius