Scandinavii stiu DC... (108)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
lilanda spune:
Io-te cum il uitai pe Ionu, papadiei!!! La Multi Ani si la multi bani (vorba irenei, care stie ea ce stie!!!).
Booon, pe xeonocidu' il postponez cu urarea miine; iar pe Rayu o pup azi...sa fii fericita!!! In rest sa raminem desptepte si frumoase, ca vaz ca are grija UE de noi
Mey...si mie mi-e pohta de niste mucenici, dar din aia muntenesti, cu zeama Insa, la o adica, n-as refuza nici un proumbel uns cu miere :-))
annie, am asa un simtamint ca simbata ne aflam amindoua in acelasi loc, in acelasi timp Despre limba, recunosc ca suna inghitita rau!!!
Azi avusei o zi infernala....asa ca ma duc sa me reculeg c-o Heineken de la mama ei
Adelucci, fuse cu noroc??...ori astepti raspunsu'??? (is subtila, nu???)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lena spune:
lilutza da sa o vezi pe fii mea frate ce frumos scoate ea sunetele alea gajaite, io poci sa ma screm si doua sute de ani tot nu ies ca la mama lor acasa...deci una peste alta iti placu holandika sa presupui!!
adelutzul tinem pumnii, un job-ceva?!
bre kupii eu cred ca sunt addicted de picaturi de nas
t-rex
lilanda spune:
quote:
Originally posted by lena
lilutza da sa o vezi pe fii mea frate ce frumos scoate ea sunetele alea gajaite, io poci sa ma screm si doua sute de ani tot nu ies ca la mama lor acasa...deci una peste alta iti placu holandika sa presupui!!
adelutzul tinem pumnii, un job-ceva?!
bre kupii eu cred ca sunt addicted de picaturi de nas
t-rex
hehe..sunetele alea gijiite imi dau senzatia ca holandezii taie cuvintele inainte de a le da pe git..."le rascheteaza"
![](alcool.gif)
Ai grija bre la picaturile alea, ca efedrina se lasa cu adictie...io purtam fedrocaina dupa mine ca pe portofel!!! Cu greu m-am lasat (de picaturi!!!)
![](icon_smile_big.gif)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
Xeno, cadoul meu pt tine .sper sa-ti placa:)
(si cea pt Rayu si a lui Alin sunt facute de mine, dupa cum v-ati dat bine seama:))
Ah lilutzule, la berici, ai?
as trage si eu ceva pe gat pt inspiratie...da is in Post:)
In alta ordine de idei...nora mea e prin casa din ce in ce mai mult:)), acu vad ca au inchis lumina
da e simpatica, mi-a facut masaj la cervicala:))
eu cred ca Rayu petrece de zor:)
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
La multi ani Rayou!!!La multiani Ionu cu trei fete
La multi ani Alin de 30 de ani! Gata am voie la urari ca aici e 12 noaptea.Si multe flori pt toate fetele
Ce bine e cu mama! E o fata super, ne intelegem de minune, numa' ca e rea rau daca ma prinde ca fumez:))) La 20 de ani ma suparam acu' stiu ca are dreptate:) Asa ca ma dezintoxic un pic:)Pe miine la cafea
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Veve spune:
Hello!Am vinit sa va-ndop...cu www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3310179&IID=110053038&T=1" target="_blank">mucenici di la moldova...acu' i-am scos din cuptor si miros bestial.(sincer,experimentez pe voi,ca-s vergina la facut mucenici si-s si aranjati okiometric din lipsa de cantar)
le dati voi,nooo?Yank?schimb ceva?terminai stocu' de margarita ;;)
Sabina,superinspirata fotografie!Da' xeno merita tot efortu'!
Iaca se facu de doishpe;inc-o si ma duuuc.....'Neata,poienita!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
lilanda spune:
Heeeh, Veve...ud tastatura numai cind miros poza aia Spre rusinea mea, recunosc ca io nu facui niciodata, asa ca respectul meu pentru tine este dublu
xeno, La Multi Ani si buni!!! Apai daca nu implinesti ceva kile pe-acolo, macar niste ani
Sabinelu, vaz ca ai inspiratie "Motivul" e super si, io in locul tau, as emfaza nitel ramasita aia de luna
Ieri si alaltaieri m-am jucat si io la niste mood printuri in alb-negru-gri...si iaca ce iesi
vik, salutari mamei tale...pai fie si numai ca te pune la respect cu fumurile, io-i doresc sa stabileasca acolo cit mai repede!!!
Pup iu ol!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
xeno www.donnarosestewart.com/images/designs/bday_angel_drs.jpg" target="_blank"> La multi ani!
da, am fost la interviu, io zic ca o mers bine (am palavragit vrute si nevrute pret de doua ore) maine ma duc la treapta a doua ... om vedea ... daca mi se arata oi incepe serviciul in Göteborg si oi trage si o fuga pe la rayu s-o trag de urechi :-) te distrasi ieri? pune niste poze cu tine, dacu, vecinii dragi si nu in ultimul rand cu Boubou
mintenash se intoarce si doruletz
veve, multzam de mucenici ... io n-am mancat niciodata ... cred ca pe la noi nu e obiceiul, sau?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
am terminat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unde esti Xeno, sa te pup.
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irimell/Irimell.jpg)
Irimell spune:
Aaaaa, 'na seara! Ce bine miroase in poienita, am simtit eu ca-i rost de vreo bauta, dar de mucenici nu mi-am inchipuit...Mooooama ce bine arata
, Veve, arunca o portie si peste ocean, ca miroase ametitooooor...
Rayou, Xeno si Ionu, LA MULTI ANI! Viata frumoasa, iubire, sanatate si noroc cit cuprinde. Si la mai mare!
Ca tot e vorba de baut, dau si eu un rind pentru ca am primit o veste buna saptamina asta. Am fost la doctor (programata fiind din noiembrie ptr operatie) si mi-a dat liber doctorul, ca cica s-a absorbit hernia...Sa traiasca vertebratul, dragul de el, ca de la atita calatorit s-a facut bine.
Sabina, sufla-mi si mie secretul cu proportia de aur din poze, ca arata super. Uite, intind urechea sa ascult.
Adelutzdragutz, mama e din Ardeal si facea mucenici din coca (in forma de opt si maaari) cu miere si nuca, dar fara zeama. Am trait toata viata cu impresia ca asa e in Ardeal, dar s-ar putea sa fie de la bunica din Banat obiceiul...
Olandeza? Cit am lucrat in banca olandeza vreo 7 ani, credeam ca limba lor e imposibila. Lately, mi-am refacut topul si pot zice ca vietnameza si tailandeza sint mult mai ciudate si greu de pronuntat, pentru ca se bazeaza pe tonuri. Pentru mine toate tonurile suna la fel
...
Pupici zgomotosi tuturor!
PS: Am tot stat pe ginduri zilele astea si am zis sa va zic si voua la ce concluzie am ajuns:profitati de fiecare clipa, ca viata-i scurta, zau!flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson