Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (17)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by mihairi

Ma intereseaza si pe mine cartea de care vorbiti. As vrea sa i-o fac cadou sotului meu pentru ca ii place mult parintele Serafim Rose. Se poate comanda pe net?2 baieti frumosiMiha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Da,Mihi,uite o adresa:http://www.librariasophia.ro/editura-Ed.-Sophia.htmlIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Uitati si pozele cu par. Serafim aiciIrina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

irina, daca ai gasi si poza aceea in care parintele sta pe ganduri, din profil, sprijinit de un gard... aia e preferata mea! de fapt asta cautam azi-noapte pe net

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

irina, daca ai gasi si poza aceea in care parintele sta pe ganduri, din profil, sprijinit de un gard... aia e preferata mea! de fapt asta cautam azi-noapte pe net

Gandacel,nu stiu poza de care zici,astea pe care le-am pus sunt din carte.Am ajuns si eu pe la pag. 120 cu cititul,dar merge greu,copilul asta al meu mi se catara intruna in cap.Astept ora 22 s-o culc,ca sa reiau lectura.Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

mama, irina, dar merge repede la tine! se vede ca ai doar 1 copil

poza de care iti spun e tot din carte! mai pe la sfarsit, daca nu cumva chiar in ultimul calup... este mica in carte, dar imi place atat de mult privirea parintelui... este din profil, o gasesti sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

N-ar putea fi scanata, cartea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Fetelor, m-ati naucit! Despre cartea asta este vorba?

http://www.stherman.com/catalog/chapter_one/fsr_book.htm

Daca da, cred ca putem face si noi rost de ea, Casandra! Eu oricum mi-o cumpar. Cred ca in engleza. Daca vrei, ti-o dau si tie dupa ce o termin.
Si mie imi place tare mult de Seraphim Rose.
Gandacule, azi am "rasfoit" Draga mea, da' n-am gasit nici o rubrica despre biserici si din astea...Mi se pare mie sau ai o munca tare frumoasa?

Cu drag,
anto

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan si bb din burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Multumesc frumos pentru oferta, Anto. Vad eu cum fac. Pe aici exista anticariate?
Dupa semnatura, inteleg ca astepti un copilas.
Felicitari!

Mergi la inceput

Dragelor,va doresc o primavara fericita!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

mama, irina, dar merge repede la tine! se vede ca ai doar 1 copilpoza de care iti spun e tot din carte! mai pe la sfarsit, daca nu cumva chiar in ultimul calup... este mica in carte, dar imi place atat de mult privirea parintelui... este din profil, o gasesti sigur!

Am citit cat a dormit ea la pranz,adica vreo 4 ore si ceva,iar aseara am stat pana pe la 12,sunt chioara de somn.Sunt pe la pag 220.Ce m-a marcat foarte mult pana acum este intuitia extraordinara pe care par. Serafim(Eugene pe atunci)a avut-o cu privire la evolutia societatii.Un alt pasaj care m-a impresionat a fost experienta prietenului sau Gleb la mormantul Sf. Gherman din Alaska.Va postez si un scurt fragment din cuvintele parintelui:"Daca vrem sa inviem impreuna cu Hristos,trebuie mai intai sa ne smerim impreuna cu El-chiar pana la smerenia suprema,lasandu-ne devorati si apoi scuipati afara de lumea care nu intelege.(...)Nu-i de mirare deci ca e greu sa fii crestin-nu este greu,este cu neputinta.Nimeni nu poate sa primeasca in mod constient un fel de viata care,cu cat se traieste mai sincer,cu atat conduce mai sigur spre propria distrugere.Iata de ce ne revoltam mereu,cautam sa ne usuram viata,incercam sa fim crestini doar pe jumatate,incercam sa impacam cumva cele doua lumi.Insa pana la urma trebuie sa alegem,caci fericirea noastra se afla fie intr-o lume,fie in cealalta,nu in amandoua.Doamne,da-ne puterea de a urma calea rastignirii!Nu exista nici o alta cale de a fi crestin!" (pag.152)Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
today

Mergi la inceput