Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare (17)
Raspunsuri - Pagina 16
Sabina spune:
nu, Irina, nu la tine,nici chiar asa
la gandurile ei bune mai degraba:)
stai fara grija...aici nu da nimeni cu bombe.
Bafta la studiu!!!
Ps Din vreme ce se specifica Postul Mare...e extrem de clar.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Ira spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ps Din vreme ce se specifica Postul Mare...e extrem de clar.
Sa inteleg ca evreii nu tin post ? Poate au si ei un post mare si-unul mic, mai stii ?
Sofie :)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by bagoiu
joanna, inca nu am ascultat, dar daca este vorba de pr Necula de la Sibiu sa stii ca mie imi place ff mult, e un om de o sensibilitate rara. Are multe carticele cu predici si doua cu povesti pt mici si mari, care sunt extraordinare. Si n-ai zice ca nu e batran cu vorba domoala...
Va recomand si voua Calutul lui Dumnezeu si Ogorul cu ingeri
Anca?
,
Irina & trupa
Ceea ce la oameni nu este cu putinta la Dumnezeu este cu putinta.
se pare ca aseara am reusit sa ii enervez pe toti
asadar, iertati-ma, poate eram intr-o stare... poate ma enerveaza din start anumite discutii (cum ar fi cele despre Evanghelistii) - iartare, mai ales ca nu am ascultat pana la capat
eliza, sa stii ca eu am facut un Paste in Canada... la greci... mai puternic mi-a ramas in cap vinerea mare, cand am inconjurat biserica pe un ger de crapau pietrele, noi, o mana de ortodocsi... nu stiu, a fost minunat... m-a facut sa ma simt cumva altfel, ca la inceputurile crestinsmului:)
cand e ziua lui George? parca in martie implinestre 3 ani...
o sa iti trimit si articolul din revista, poate luni reusesc!
mami de ileana si ioachim
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Iraquote:
Originally posted by gandacelu
fetele, voi stiti ca eu cert doar pe cine iubesc
of courz, si pe mine m-ai certat la un moment dat, ai zis ca vine judecata de apoi peste mine sau ceva de genul. Mi s-a parut incredibil ce am citit atunci, dar am pus-o pe seama unui fanatism religios, whatever. Eu cred ca nimeni nu are dreptul sa arunce judecati gratuite si sa-si intre in rolul de profet sau judecator al celorlalti dpdv religios. Deci sunt de acord cu tine dp asta de vedere.
De fapt voiam sa-ti scriu sa nu-i mai certi pe ceilalti pt. chestii pe care tu le-ai facut deja, le-ai gandit sau inca le mai gandesti.
ihi
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Gandecelule, nu uita, mustele se prind cu miere
sunt in ceata ca amuleta bine bine, musca sunt eu, dar vad ca nu m-am prins deloc
gandacelu spune:
hadeti la un subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70791" target="_blank">aici