M-am hotarat......adoptie (32)
Raspunsuri - Pagina 13
patri spune:
La multi ani! , mamici scumpici, niciodata nu e tirziu pt o . Ma bucur pt toate proaspetele mamici, i-mi pare rau ca nu pot scrie mai mult dar sunt tot pe fuga, nici acum nu pot mai mult, decat
pupici
irina_g spune:
FLORINA< ALEXIA MARIA, astazi, de ziua voastra va urez sanatate, bucurii si o viata fericita alaturi de parintii vostri care va iubesc nespus.
Silvia, Mimsi, sa va traiasca printesele si sa va bucurati de ele.
la toate mamicile actuale si viitoare
Irina si Mihai
simona dragusin spune:
Toate fetele!
Am si eu BOUTATI!Nici nu stiu cu care sa incep...In primul rind nu am asistent social!Adica cea care mi-a facut dosarul...l-a facut si ..atit,cea cu care am fost sa vad bb va fi doar post-adoptie si deocamdata ma asist eu!!!A-ti inteles ceva?NU? Perfect!..nici eu!Pe de alta parte,la noi nu se mai da plasament decit in vederea adoptiei,si asta cind tot dosarul e gata,ancheta terminata,cea care a nascut bb chemata in tribunal etc.Deci in cazul nostru peste vreo 5 luni!Si asta n-ar fi nimic,dar am aflat oficial ca mai sunt 7 familii inaintea noastra,atestate in Ilfov,deci sansele ca fetita sa fie a noastra sunt practic nule!Ce optiuni avem? Sa dam in judecata as.soc care ne-au dus sa vedem un bb care nu avea sit clara si care in acelasi timp nu aveau dreptul sa o faca pt ca de fapt lucreaza la alt departament!!!Probabil ca trebuia sa le cer fisa postului inainte!In concluzie...cautam prin alte parti,nu am dezarmat....prea rau...poate totusi nu era fetita mea...!atita doar ca nu stiu cum o sa reactionez cind o sa vad alt bb,cum o sa pot sa nu fac comparatii...sper sa MA ALEAGA bb pe mine! Stiu ca asta nu era subiect de Duminica,dar daca voi nu mai apareti cu vesti bune!!Va pup pe toate si printii si printesele!
silvia_112 spune:
Simona imi pare f. rau ce ti s-a intimplat,dar ar trebui sa le faci un circ pe cinste celor de la Ilfov,nu este posibil asa ceva ,nu se joaca nimeni cu sentimentele tale ,mai ales ca ati doresti atit de mult un bb,ca dealfel ca noi toate.
Ai incercat si la maternitati?{sau acum nu mai da voie sa vezi bb-ei in maternitati?}
Am pus pozici noi si cu un cucui in frunte....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_dinu2003/album?.dir=65ab
irina_g spune:
Silvia, sa-ti traissca Florina. Cu sau fara cucui, s-a facut o domnisoara adevarata, frumoasa foc. sa fiti fericiti alaturi de ea.
Mersi pentru urari
Irina si Mihai
Costi spune:
Fetelor, suntem crestine!
Fetita mea este de-acum oita Domnului, scumpa mea Alessia-Elena.
Doamne, sper intr-o zi sa va pot trimite o mie de poze, ard de nerabdare.
Alessia si Elena
Mamica de pui mic si dulce!
Costi spune:
Simona, imi pare tare rau, sincer, tare rau.
Pot sa-ti spun doar ca, asistenta ce te-a dus la fetita a vrut sa te ajute, ca s-a intimplat ce s-a intimplat, nu e in totalitate vina ei.
Este adevarat,DPC Ilfov are o politica proprie de procedura,nu pot sa spun daca e bine sau rau, dar dupa ce-ti iei copilul acasa, nimeni nu-ti mai bate la usa si nu mai stai cu frica in sin.
Mamica de pui mic si dulce!
aissa spune:
Costi sa iti traiasca micuta crestina. Si asteptam cuminti pana ne poti arata poze!
Simona probabil ca valurile facute nu au avut darul sa aseze apele pentru tine. Eu am lucrat cu Ilfovul si a fost super, m-au ajutat cum nu speram.
Cristina si Ale (30.09.2004)