M-am hotarat......adoptie (32)
Raspunsuri - Pagina 11
urziceanu spune:
La multi ani,Razvane si mamicii tale ii doresc tot binele din lume.
Andreea......nu am cuvinte.frumos cadou ai primit de ziua Mamei.Sa fii fericita!!!!!
Tuturor mamicilor din familia "m-am hotarat adoptie"le daruiesc un imens buchet de flori si toata admiratia mea!
In sfarsit a venit si ziua noastra.Suntem MAMEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!
Maria mea este o dragalasa,boala s-a mai domolit.Ieri am dfost la control si totul este OK.Mai haraie putin dar nu se poate rezolva intr-o sapt ce nu au facut pediatrele in 2 luni.Fetelor cand aveti probleme cu haraieli sub nici o forma sa nu dati bb antibiotice.Fata mea nu are nimic ca sa ma sperii.Este un boboc dulce,dulce care mi-a facut viata "rai".
Simona,nimic nou\?
Criss cum iti mai este?
Alexa Ioana spune:
LA MULTI ANI si multa sanatate si fericire tuturor mamicilor, actuale si viitoare !
sa ne ajute Dumnezeu sa avem rabdare, si putere, si intelepciune !
fetelor, am si eu un cadou pentru voi... o veste
inca nu va dau detalii, dar... am primit cel mai frumos martisor ! mi'am cunoscut pitica ! tot ce va spun e ca e cel mai frumos copil din lume, si ca abia asteptam sa vina acasa (o sa mai dureze ceva ... cel putin o luna) !!!
va pup, si va doresc sa aveti o zi minunata !!!
si va multumesc din suflet pentru tot ! nu as fi putut ajunge pana aici fara voi !
asi spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE !
Va doresc o primavara minunata! pentru toate.
Alexa Ioana felicitari!Ma bucur enorm pentru tine!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
daphnyie spune:
La multi ani pentru mamici si viitoare mamici !
AlexaIoana, felicitari, chiar ca frumos martisor . Bafta multa sa aduceti printesa acasa cat mai repede.
Corina, pupici pentru Maria si multa sanatate.
Aissa, ma treci si pe mine cu atestat, please...?
daphnyie
o mamica fericita spune:
LA MULTI ANI! mamicilor si viitoarelor mamicia sa fiti fericite si iubite. sa aveti parte de multe bucurii impreuna cu
Andreea sa va traiasca papusa de fetita este o dulcica.
Inapopescu sa va traiasca si la cat mai multi dintisori fara dureri.
Corina ma bucur mult ca Maria e bine. multa sanatate
Alexa Ioana asteptare cat mai scurta.
LA MULTI ANI! pentru toata lumea si daca am omis pe cineva dar scrisul la calculator este o adevarata lupta cu al meu nazdravan care de vrea sa ii ia locul lui mami.
Lorelei si
Silvia_Pui spune:
La multi ani mamicilor actuale si viitoare . Cate un pupic dulde de la Stefanut .
Un pupic mai mare pentru sarbatoritul de ieri .La multi ani Razvan .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=e4c8&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
irina_g spune:
In atentia fetelor care iau laptele de la Piata Bobocica
Am sunat azi si am primit urmatorul raspuns:
"Nu avem un fir de lapte. Sunati saptamina viitoare. Cind ne va aduce lapte, vom vedea pe ce luna va fi"
La multi ani tuturor mamicilor si viitoareloe mamici
Irina si Mihai
ingeras26a spune:
Fetele, va multumesc din suflet tuturor pentru intampinare si mesaje.
Va doresc un 8 Martie muninat, plin de fericire si impliniri pe toate planurile! Sanatate multa puiutilor (celor care au deja) si succes mult celor care nu s-au gasit inca!
As vrea sa incep si maine daca ar fi numai dupa mine, dar acum astept rezultatul inseminarii (mai am cateva zile)..., luna viitoae plecam in concediu si cand ne intoarcem am hotarat sa facem un FIV si in functie de el ne apucam de acte (vrem 2-3 bebici :)). Sotul meu accepta ideea adoptiei, dar i-am promis ca mai asteptam putin. Eu una de-abia astep sa-mi tin bebelusul in brate, indiferent prin ce metoda a ajuns la mine (tot trimis de Dzeu este si tot al meu).
Pupicei, Ingeras