Mucenici
Raspunsuri - Pagina 7
claudiai spune:
Am terminat si eu mucenicii ...
Insa ai mei sunt ... inediti, cu zeama, dar am inlocuit cu lapte jumatate din cantitatea de apa; sunt o nebunie iar celor mici le place mult mai mult asa.
Iata :http://www.220.ro/0I9WLidA1T/Mucenici.html
Pofta mare !
natalia2008 spune:
Tocmai ma documentam, deocamdata caut retete de mucenici (!) si am dat peste acest subiect, ce-i drept mai vechi, dar cu cateva retete.
As vrea sa fac mucenici moldovenesti- opturi- copti, si insiropati in miere. Am sa fac bineinteles si din cei fierti, dar gandul imi sta acum la cei copti.
Mai are cineva retete rapide?
natalia2008 spune:
Sunt tare incantata, am gasit chiar MUCENICI BIO, care se fierb. Chiar am dat intamplator peste ei, cine s-ar fi gandit ca pot fi chiar si bio. Sunt facuti cu faina integrala bio. A mai gasit cineva? Astept si alte variante de mucenici! Imi ploua in gura cand ma gandesc la nuca, miere si scortisoara...
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui natalia2008 Sunt tare incantata, am gasit chiar MUCENICI BIO, |
Mai ramane sa gasesti nuca BIO; cat despre miere...cine stie pe unde au umblat albinele?
Si nu uitati de cele 44 pahare!
Interesant cum s-a scumpit brusc nuca!
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
monica-elizabet spune:
Anita, te rog spune-mi si mie cum i-ai facut? e vorba de cei muntenesti banuiesc...cei care se fierb in zeama, nu?
anul asta nu mi-a trimis mama de acasa decat aparatul pentru mucenici fiindca inca nu aparusera pe piata de cumparat
am mai facut acum cativa ani dar nu mai stiu ce aluat am pregatit...te rog poti sa-mi dai si mie reteta?
multam anticipat
Rufus...nu uitam de pahare
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
monica-elizabet spune:
acum am citit pe prima pagina sau a doua imi aduc aminte ca a pus Ortansa o reteta...dupa ea ai facut? ah cu cat ma uit mai mult pe-aici cu atat lesin de
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianafedorca tocmai am cumparat si eu o punguta de mucenici, noua ne plac in zeama cu nuca, sper sa nu se terciuiasca , eu in fiecare an cumpar si au fost deliciosi anul asta o sa incerc sa fac si din aia moldovenesti _ Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 22+ it's a girl !!! "Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler |
<>Nu se terciuiesc daca-i fierbi atat cat trebuie si nu mai mult. Am primit si eu pachet de la mama ieri si mi-a pus doua pungi cu mucenici O sa-i fierb maine.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ANITA75 spune:
draga Monica aluatul tot apa ,sare si faina cit cuprinde ,am intins o foaie si cu forma (mi-a dat-o o vecina ca altfel nu mai scapam de coca)am facut in forma de opturi,pe o masa libera am pus niste coli de hartie tapetate cu faina si am pus macinicii acolo la uscat ,eu nu ii pun la cuptor se usuca ei natural,si in ziua de 9 pun o oala cu apa pe foc si cind incepe sa faca ace in apa atunci pun si macinicii scuturati de faina si se fierb la foc potrivit ii faci cum iti plac tie mai tari mai moi ,pui zahar dupa gust si sare cind stingi focul pui coaja de lamaie si in farfurie nuca si sortisoara ,sper ca ti-am fost de folos si pofta buna!
monica-elizabet spune:
multumesc Anita...ma apuc de treaba
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete