Free e-mail
As vrea sa-mi fac un cont gratuit de e-mail cu posibilitate de a atasa fisiere mai voluminoase si spatiu de peste 100 MB, puteti sa-mi recomandati ceva in sensul asta? Da' unul care sa fie verificat si sa nu dea rateuri, ca bizmail sau k.ro
A incercat cu Gmail dar am vazut ca trebuie o recomandare.
Raspunsuri
dante01 spune:
pt mailuri mari folositi cu incredere www.yousendit.com
sau la fel de cu incredere, www.rapidhare.de , uploadezi fiserul si i dai destinatarulu link-ul de download, easy-easy...
pe mail merge mai greu, in plus, pe rapidshare este si kill code...
adica dupa ce a luat fisierul, il puteti sterge de acolo, sa nu ramana pe server...
sau faceti un .rar si ii puneti parola, asta asa, in plus...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
m34 spune:
www.easynet.ro
www.yahoo.com
www.gmail.com (cred ca vei gasi foarte usor pe careva sa iti trimita invitatia respectiva, ca fiecare primeste cate 100...)
Mie imi convin cel mai mult easynet si yahoo, pentru ca accepta POP3.
Succes !
dante01 spune:
in + www.apropo.ro
desi doar cu un inbox de 25 Mb...eu am un cont la ei si-l folosesc zilnic, n-am avut probleme...la fel, accepta POP3...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
josefine spune:
si gmailu' are POP3. adica poti verifica mailu' cu outlook express, thunderbird sau ce vrei.
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
razhore spune:
quote:
Originally posted by m34
www.easynet.ro
www.yahoo.com
www.gmail.com (cred ca vei gasi foarte usor pe careva sa iti trimita invitatia respectiva, ca fiecare primeste cate 100...)
Mie imi convin cel mai mult easynet si yahoo, pentru ca accepta POP3.
Succes !
Mihai
da, yahoo accepta pop3 da pe bani :D
adi2003 spune:
Spuneti-mi, va rog, cum pot sa verific cat spatiu mi-e ocupat pe contul de email de pe yahoo.
Album 1 + Album 2
Oana_B spune:
Inainte chiar pe prima pagina spuneau ca folosesti x% din xMB,GB etc, acum storage-ul e nelimitat si au scos textul ala.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
pet.cost2005 spune:
Daca vrei invitatii de gmail, da-mi PM cu mail-ul tau!!!
Petronela si Silvia