IN ROMANIA ESTE POSIBIL CHIAR ORICE!!!!!!!!!!!11

IN ROMANIA ESTE POSIBIL CHIAR ORICE!!!!!!!!!!!11 | Autor: LG

Link direct la acest mesaj

CREDETI CA ESTE POSIBIL SA NU POTI DEMONSTRA CA ESTI MAMA COPILULUI TAU????????????

VA SPUN EU CA IN ROMANIA ESTE POSIBIL

DUPA CE AM TERMINAT CU TOATE ACTELE PTR ADOPTIA DE CATRE SOTUL MEU, A FIULUI MEU VLAD(5 ani), CU HOTARAREA JUDECATOREASCA DEFINITIVA SI IREVOCABILA ,AM INTALNIT LA REGISTRATURA URMATORUL OBSTACOL:
PE NOUL CERTIFICAT DE NASTERE UNDE TREBUIA SA SE SCHIMBE NUMELE COPILULUI IN CEL AL NOSTRU DUPA CASATORIE, SI NUMELE TATALUI SE POATE SCHIMBA DOAR ATAT, IAR IN DREPTUL MAMEI VA TRECE LINIUTA

IN DEC 05 AM PRIMIT HOTARAREA, IAR ACUM LA JUDECATORIE NU STIU CE VOR SA MODIFICE PT A PUTEA SA REIASA CA SUNT MAMA LUI! NU POT SA CRED CA CERTIFICATUL VECHI PRIN CARE SE DEMONSTREAZA F CLAR CA SUNT MAMA LUI NU POATE FI LUAT IN CONSIDERARE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

TRIST DAR ADEVARAT, LA NOI CA LA NIMENEA

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

LG, cu siguranta cineva a gresit. S-ar putea ca hotararea judecatoreasca sa fie prost redactata. In mod normal din hotarare ar fi trebuit sa reiasa ca este vorba de o adoptie in familie, in sensul ca Dl X adopta copilul D-nei Y. Cred ca mai intai trebuie sa vorbesti cu DPC., sa vezi ce zic ei. Este o situatie absurda si idioata, dar cu un munte de rabdare sigur o vei rezolva. Pe de alta parte ca tu sa nu mai fii mama copilului trebuia sa dai declaratie in acest sens - lucru care cu siguranta nu s-a intamplat. Mai mult ca sigur a fost o redactare nefericita a hotararii judecatoresti si trebuie sa vezi ce se face in astfel de cazuri.
bafta!

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LG spune:

Hotararea deja am depus-o la tribunal astept un raspuns de la ei.
Cred ca functionarul de la starea civila nu-si face treaba cum trebuie

vlad(10.11.2000)& tudor(13.09.2005)& lg

Mergi la inceput