tensiometru - de care?
buna-ziua!
am si eu o intrebare, va rog - ce marca de tensiometre, dintre cele existente pe piata se comporta, in timp, mai bine?
imi trebuie pt.bunica mea - cele tip bratara sunt mai putin bune dpdv calitativ? stiti si niste preturi sau adrese de web unde sa caut?
multumesc frumos..si navigare placuta in continuare!!
oanad.
Raspunsuri
Leditia spune:
Dupa parerea mea cele mai bune raman cele normale(mecanice),cum sunt in spital.Insa sunt bune si cele digitale.Si eu sunt in cautarea unui tensiometru,am gasit pe net unu la 700mii,e digital si probabil curand o sa mi-l iau,ca si eu am ceva probleme.Foarte bune sunt cele braun,insa sunt si foarte scumpe.Depinde cat esti dispusa sa dai pe unu.A mai fost un subiect,dar nu dau de el...mai caut.
pupici.
POZE
asi spune:
Pentru personele mai in varsta e mai bun cel care se pune pe brat nu cel pentru incheietura.
Eu i-am luat mamei mele anul trecut si sunt foarte multumita de el.A costat 2 mil si l-am luat din farmacie.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
delsim spune:
Cele mai fidele sunt cele clasice, cu manson.Astea digitale nu prea sunt bune pentru persoanele mai plinute sau pentru cei cu aritmii cardiace.Si pentru o persoana sanatoasa si tanara, daca nu este bine pus,pot fi erori de masuratoare.
Oricum , si cel clasice si cele digitale se pot cumpara de la firme de aparatura si produse medicale.Cele clasice costa cam intre 900 si 2.000.000, depinde de marca.De exemplu poti cauta unul la magazinul Helios( reprezentanta firmei Montero)care este in zona Lipscani, nu stiu sa-ti zic strada.
Veve spune:
Initial creeata de geniest
Va rog sa-mi spuneti, daca stiti, ce fel de tensiometru digital este mai bun (mai precis): cel pentru incheietura mainii sau pentru brat ??? Vreau sa cumpar unul digital si nu stiu daca sunt diferente de corectitudine intre ele ???
Multumesc,
G
dana d spune:
Eu am OMRON RX2, de incheietura, digital. Si eu mi-am pus intrebarea de care sa-mi iau si am cerut si sfatul doctorei de familie. Raspunsul pe care l-am primit: cele digitale pot da erori atunci cand bateria este pe duca, altfel sunt la fel de bune. Nu conteaza unde se pune, si la incheietura se masoara aceeasi tensiune in aceleasi conditii.
Noi suntem foarte multumiti de al nostru, il avem de aproape 2 ani si bateria nu da semne de oboseala. Vin si vecinii sa le iau tensiunea cand nu se simt bine si l-am si verificat cu altul mecanic si indica la fel. E mult mai ieftin unul mecanic dar eu nu reuseam sa invat cum se ia, asa ca cu asta e foarte simplu, indica singur sa priceapa toata lumea.
L-am luat din Metro sau Selgros, si am dat vreo doua milioane pe el (daca imi aduc bine aminte).
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
dante01 spune:
s-a mai vb pe la know how on line despre asa ceva...
baga un search...
poate un moderator sa mute subectu' acolo, parerea mea e ca acolo apartine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
dante01 spune:
aici s-a mai vorbit despre asta...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66874
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...