Cand cauti ceva cu google cand scrii prima litera iti arata ce cuvinte sau mai cautat cu litera aceea. As vrea sa nu mai stie si altii care au acces la calc ce am cautata. Am incercat sa sterg history, sa sterg cookies insa nimic. Aveti vreo idee cum scap de chestia asta?
Tools -> Internet options -> Content -> AutoComplete -> Clean forms.
Catalin
si ca sa nu mai vada chiar nimeni ce ai cautat tu, daca ai gogle toolbar-ul instalat si folosesti IE, te duci pe butonul din toolbar, unde scrie google si dai clear search history...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">KNOW HOW/INFO CORNER,GASITI DE TOATE
In plus daca ai google toolbar, te duci la el la options/search si debifezi:
- save the search history across browser sessions
- automatically search when you select from the search history
- remember last search type
Oana_B
hai ca suntem tari...
ca sa scapi de toate, in + cauta pe net tweak UI instaleaza-l si logata ca administrator, la tabul PARANOIA checkuieste tot ce acolo si la IE la fel...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">KNOW HOW/INFO CORNER,GASITI DE TOATE
Eu, inca nu!!!!!!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
bine bre, pai daca zici ca nu ai reusit si vrei sa te ajutam cumva, zi si ce nu ti-a iesit, nu?...
!Don't talk unless you can improve the silence!" rings any bells?...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului
...Libertatea unui individ se opreste acolo unde incepe libertarea unui alt individ...
Eu folosesc Mozilla Firefox si n-am reusit sa sterg nimic
aveti, va rog ceva sugestii?
Va multumesc
Un sut in fund, un pas inainte!