Hakeri si virusi!!!

Hakeri si virusi!!! | Autor: alessia105

Link direct la acest mesaj

..Buna buna ..

Am o intrebare .si in voi am incredere asa ca am indraznit sa va adreses voua acesta intrebare
.De curand mi-a venit ideea construirii unui e-shop mai special( nu are legatura cu copii si ptr mine care stau acasa cu bb cred ca ar fi un bun job) ..site-ul e in constructie ..actele is pe drumul cel bun ( SPER) ..dar ma framanta cateva intrebari la care recunosc ca nu stiu raspunsul..dar poate ma ajutati voi sa il aflu

Cum iti aperi site-ul de hakeri si virusi?

Va multumesc anticipat ptr timpul acordat

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

____________________________________________________________________________________________________

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici ____________________________________________________________________________________________________

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

scurt pe doi cum se zice, apelezi la cineva care stie cu ce se papa, il platesti cat face si cam asta e...
e greu de spus aici ce si cum se poate face si nu cred ca ti-ar putea folosi prea mult, dar musai un back-up...
apoi un isp bun si cam aia e...
iti pot recomanda unde sa citesti mai multe despre asta, dar daca nu stii cu ce se papa nu stiu cu cat te alegi sua cat te poate ajuta lectura...
bafta!

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Merci mult! Chiar cineva specializat se ocupa de costruirea site-ului ,platim un hosting bun precum si un Emerchant Management Console( ptr cartile de credit..nu stiu sa il traduc in Ro).
De ce ma intereseaza chiar daca is cam 1 sa nu zic 0 ( pe o scara de la 1-10) in ale constructiei de site ?!? Simplu ptr ca nu stiu cand ma lasa administratorul cu ochii in soare si dupa aia ce fac pana gasesc pe altcineva ? Si ce fac daca dupa ce schimb parolele incearca sa ma faca ? Mai ales ca se va lucra cu carti de credit si la cate cazuri sunt cu carduri clona nici nu vreau sa ma gandesc.De asta am intrebat ..ca sa invat ca in viata nu stii niciodata cand ai nevoiesi in fiecare zi e o noua zi plina de descoperiri

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Alessia,

de virusi te poti apara si singura cu programe speciale si back-up

de hackeri nu prea - ca sa ii vii de hac unuia iti trebuie un hacker mai bun decit el!

unde poti gasi un hacker? Pai printre studentii de la automatica, informatica, si liceenii de pe la clasele de info din liceele mai rasarite din Bucuresti sau de prin tara - intreaba si tu din om in om!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns razhore spune:

quote:
Originally posted by alessia105

Merci mult! Chiar cineva specializat se ocupa de costruirea site-ului ,platim un hosting bun precum si un Emerchant Management Console( ptr cartile de credit..nu stiu sa il traduc in Ro).
De ce ma intereseaza chiar daca is cam 1 sa nu zic 0 ( pe o scara de la 1-10) in ale constructiei de site ?!? Simplu ptr ca nu stiu cand ma lasa administratorul cu ochii in soare si dupa aia ce fac pana gasesc pe altcineva ? Si ce fac daca dupa ce schimb parolele incearca sa ma faca ? Mai ales ca se va lucra cu carti de credit si la cate cazuri sunt cu carduri clona nici nu vreau sa ma gandesc.De asta am intrebat ..ca sa invat ca in viata nu stii niciodata cand ai nevoiesi in fiecare zi e o noua zi plina de descoperiri

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

cu cardurile nu ai de ce sa iti faci probleme.Platile se vor face prin intermediul unui payment gatheway, cum e authorize.net sau 2checkout.Tu nu io sa ai acces la cardurile clientilor:)

Mergi la inceput