pilula de ras...-zilnica

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Recent s-a efectuat un sondaj pe plan mondial. Intrebarea a fost: "Va rugam sa ne spuneti opinia dumneavoastra in legatura cu lipsa de alimente din restul lumii." Sondajul a fost un esec total. * In Africa nu stiau ce inseamna 'alimente'. * In Europa de Vest nu stiau ce inseamna 'lipsa'. * In Europa de Est nu stiau ce inseamna "opinie'. * In America de Sud nu stiau ce inseamna 'va rugam'. * Iar in S.U.A. nu stiau ce inseamna 'restul lumii'.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

BULA STATEA INTR-UN AUTOBUZ SI LANGA EL ERA O BATRANA CU UN OCHI DE
STICLA.
LA UN MOMENT BULA,SPERIAT O INTREBA:
-DE CE ITI ARUNCI OCHIUL IN SUS?
-VREAU SA VAD DACA MAI SUNT LOCURI IN FATA.

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Elefantul mergea intr-o zi prin padure. La un moment dat calca pe o furnica, la cativa centimetri si musuroiu, se urca toate furnicile pe el cu scopul de a-l omora, elefantul se scutura o data si cad toate furnicile jos ramanand doar una agatata de gat, la care cele de jos strigau: SUGRUMA-L, SUGRUMA-L, SUGRUMA-L!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Un cavaler urma sa plece in cruciada. Isi facu bagajele, puse centura de castitate la nevasta si dadu cheia centurii celui mai bun prieten: "Daca nu ma intorc in 3 ani, o poti avea pe nevasta mea". Si isi vazu de drum. Dupa o ora de mers, prietenul il ajunse din urma: "Mi-ai dat alta cheie".

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Un bătrînel intră într-un magazin: - Naftalina sub formă de bile aveți? - Da! - Vreau și eu 2 pungi. După o oră vine din nou: - Naftalină sub formă de bile aveți? - Da! - Mai vreau și eu 4 pungi. Dupa altă oră vine din nou: - Naftalină sub formă de bile aveți? - Da! - Vreau tot stocul. Vînzătorul: - Măi moșule, cred că ai o grămadă de molii acasă... - Nu, am numai una. - Și pentru o molie iei tot stocul? Moșul, tremurînd: - Păi ce să fac, taică, dacă nu o nimeresc !!!?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

bade gheorghe la granitza cu pusca tot zicea 272...272...272
de partea cealalta Ianos se tot mira de ce numara asta bade gheorghe...si se mira...
intr-un timp intreaba: gheorghe baci, de ce numeri tu asa 272..272...???
-n'o vino mai aproape si tzi-oi zishe....
mai se gandeste ianoshh..dar nu se misca spre granitza...
mai tarziu iar il intreaba..mai gheo mey..de ce 272...?
- apoi vino si-oi afla......!!!
... no...
mai trece un timp...si ianos nu mai rabda si trecu granitza la gheo...acesta din urma ridica pusca si boom 'pusca la ianosh si apoi linistit continua...273...273...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Un taran intr-o caruta plina ochi, cu un singur magar amarat cu ochelari de cal care nu se urnea deloc, striga frenetic:
"Di, Murgule! Di Surule! Di Florica! Di Maricica!"
Intrebat de un alt taran daca a uitat cum se numeste magarul, taranul spuse: "Stiu cum il cheama, da vreau sa ii dau impresia ca nu lucreaza singur"...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Toata lumea cunoaste TEOREMA SALARIULUI, care spune ca inginerii si oamenii de stiinta nu pot NICIODATA sa castige la fel ca oamenii de afaceri si comerciantii. Aceasta teorema poate, in sfarsit, sa fie demonstrata prin rezolvarea unei ecuatii matematice simple.Ecuatia noastra se bazeaza pe doua postulate foarte cunoscute:-Postulatul nr.1: Cunostintele inseamna Putere.-Postulatul nr.2: Timpul inseamna Bani.Orice inginer stie ca: Puterea = Munca/Timp.Deoarece Cunoasterea = Putere si Timpul = Bani, obtinem:Cunoasterea = Munca/Bani.Rezulta: Bani = Munca/Cunostinte.Prin urmare, cand Cunostintele tind spre zero, Banii tind catre infinit, oricare ar fi valoarea atribuita Muncii, aceasta putand fi foarte slaba.Invers, cand Cunostintele tind spre infinit, Banii tind spre zero, chiar daca valoarea Muncii este ridicata.De unde urmatoarea concluzie, evidenta: Cu cat cunoasteti mai putine, cu atat mai multi bani veti castiga.P.S.: Cei dintre Dvs. care au avut unele dificultati in a intelege rationamentul de mai sus sunt probabil cei mai bine remunerati....

Mergi la inceput

Diferentele între birou si puscărie:
1. La puscărie stai mai tot timpul într-o cameră 8x10. La birou stai mai tot timpul într-o cameră 6x8.
2. La puscarie ai trei mese pe zi. La birou ai o gustare pe care o mai si platesti.
3. La puscarie ai timp să meditezi la viata ta. La birou nu ai timp cînd lucrezi de chestii atît de profunde.
4. La puscărie un gardian deschide si inchide usile după tine. La birou trebuie să fii atent cu cheile cînd vii si pleci.
5. La puscărie poti să te uiti la televizor. La birou te-ai ars dacă te prinde seful făcînd asta.
6. La puscărie îti acordă vizite pentru familie si prieteni. La birou nu apuci să suni familia si prietenii.
7. La puscărie întretinerea o plăteste statul si nu trebuie să lucrezi. La birou, după ce muncesti, din banii pe care ti-i dau, deduci toate taxele si ce mai rămîne?...

cine citeste de la munca sa ne zica daca chiar asa e...
poate gasim pe cineva care sa ne confirma sau infirme si partea cu puscaria...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Daca n-aveti ce face, intrati aici: http://www.zeus.home.ro/

Mergi la inceput