pilula de ras...-zilnica

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

Danteeeee esti ocupat sau nu mai ai resurse

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Cum au spart chinezii site-ul Pentagonului?
- Fiecare a incercat cate o parola.

Noutati: Compania "Intel" dupa aparitia procesoarelor Pentium I, Pentium II, Pentium III si Pentium IV, a hotarat sa elaboreze "Pentium se intoarce".

Se intalnesc doi ardeleni.
Primul intreaba: - Tu nu tii minte, ce numar de telefon are Ion?
Al doilea: - Nu prea tin minte.
Primul: - Spune macar aproximativ.

Într-un autobuz, pe aceeasi banchet#259; st#259;teau un b#259;rbat si o femeie cu un bebelus în brate. La un moment dat, femeia scoate un sân s#259;-l al#259;pteze pe cel mic. Bebelusul întoarce n#259;sucul într-o parte si nu vrea s#259; sug#259;. Femeia, sup#259;rat#259; îi spune:
- M#259;nânc#259;, altfel îi dau lui nenea!
Ajung ei la Ploiesti, aceeasi scen#259;: femeia scoate un sân s#259;-l al#259;pteze pe cel mic. Bebelusul întoace n#259;sucul într-o parte si nu vrea s#259; sug#259;. Femeia din nou:
- M#259;nânc#259;, altfel îi dau lui nenea! Bebelusul, nimic.
Ajung ei la Brasov....scena se repet#259;, bebelusul iar nu vrea. Femeia iar spune:
- M#259;nânc#259;, altfel îi dau lui nenea!
Autobuzul pleac#259; mai departe. Domnul care st#259;tea lâng#259; femeie pe banchet#259; izbucneste:
- Dar hot#259;râti-v#259; doamn#259; odat#259;, c#259; eu trebuia s#259; cobor la Ploiesti!!!

Femeile si calculatoarele sunt la fel: sunt greu de inteles, intotdeauna au memorie insuficienta si mereu apare ceva mai bun (hmmm ...)

Un englez, un irlandez si un scotian joaca golf impreuna cu nevestele.
Cind sotia englezului se suie pe o movila de unde trebuia sa loveasca mingea, vintul ii ridica fusta si o lasa in fundul gol.
- Doamne Dumnezeule, dar unde iti sint chilotii ? - intreaba englezul.
- Nu am avut suficienti bani ca sa imi cumpar, raspunde nevasta.
Jenat, acesta scoate 50 lire si o roaga sa-si cumpere degraba o pereche de chiloti.
Vine rindul nevestei irlandezului sa loveasca mingea de pe o movila. Bate vintul, ii ridica fusta, hop, nici asta nu avea chiloti! Sotul sau o intreaba:
- De ce nu ai chiloti pe tine?
- Nu mi-am putut permite cu banii pe care mi-i dai de cheltuiala, ii raspunde scurt sotia.
Tipul scoate 25 de lire din portofel si o trimite sa-si cumpere o pereche de chiloti.
Scena se repeta identic cu sotia scotianului. Nici asta nu avea chiloti pe ea. La care scotianul scoate un pieptene din buzunar si zice:
- Pentru Dumnezeu, du-te si aranjeaza-te un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

quote:
Originally posted by baicualina

Danteeeee esti ocupat sau nu mai ai resurse
Alina

sunt in vancanta...dar din cand mai dau pe aici, tineti-mi un loc cald...

Looking For Revenge
Frank was excited about his new rifle and decided to try bear hunting.

He spotted a small brown bear and shot it. Right after, there was a tap on his shoulder and he turned around to see a big black bear. The black bear said, "That was my cousin and you've got two choices ... Either I maul you to death or we have sex."

After considering briefly, Frank decided to accede to the latter alternative. Even though he felt sore for two weeks, Frank soon recovered and vowed revenge.

He headed out on another trip where he found the black bear and shot it. Right after, there was another tap on his shoulder. This time a huge grizzly bear stood right next to him. The grizzly said, "That was a big mistake, Frank. That was my cousin and you've got two choices. Either I maul you to death or we have rough sex." Again, Frank thought it was better to cooperate.

Although he survived, it took several months before Frank finally recovered. Outraged, he headed back to the woods, managed to track down the grizzly and shot it. He felt sweet revenge, but then there was a tap on his shoulder. He turned around to find a giant polar bear standing there. The polar bear looked at him very sadly and said, "Admit it, Frank, you don't come here for the hunting, do you?"

Bob says to Lester, "You know, I reckon I'm about ready for a vacation, only this year I'm gonna do it a little different. The last few years, I took your advice as to where to go. Two years ago you said to go to Hawaii, I went to Hawaii, and Marie got pregnant. Then last year, you told me to go to the Bahamas, I went to the Bahamas, and Marie got pregnant again." Lester says, "So what you gonna do different this year?"
Bob says, "This year, I'm takin' Marie with me..."

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69040" target="_blank">d'ale calculatorului

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

super poantele!!!

Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta: - Unde ai fost toata noaptea? - Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. - Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows !!!!

O tipa isi aude barbatul parcand masina pe cand era cu amantul. - Fugi, ia-ti hainele si sari imediat pe geam!, ii striga tipa. - Cum sa fug asa? Nu vezi ca ploua cu galeata afara?, raspunde tipul. - Daca ne prinde barbatu-meu, ne omoara pe amandoi! Fugi repede! Tipul n-are incotro, iese pe geam si sare in strada, complet gol si cu hainele in maini, si se trezeste in mijlocul crosului anual care avea loc in oras. Ce sa faca, se pune si el pe fugit. Unul care alerga langa el, se uita la el si il intreaba: - Ati mai participat la cros? - O, da, in fiecare an... - Si mereu alergati gol? - Sigur, imi da o mare senzatie de libertate... - Si cu hainele in maini? - Da, dupa aceea ma imbrac pur si simplu si ma urc in masina - Si purtati de fiecare data prezervativ?, mai adauga tipul
danezul28: - Aaa, nu, numai cand ploua!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Un barbat intra intr-un magazin. Vanzatoarea il intreaba:
-Ce doriti?
-Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti.
-Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste vopseaua, apoi spune:
-Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti.
-Cum sa ma supar? platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste pensula, apoi:
-Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti p**a in verde.
-Cum sa ma supar? platiti si va vopsesc, nici o problema.
Plateste omul, vanzatoarea i-o vopseste in verde, apoi da sa plece; vanzatoarea striga dupa el:
-Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc p**a in verde?
-Pai... deseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut p**a in viata ei. Sa vedeti ce-i fac daca ma-ntreaba de ce-i verde!!!

Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit.
Ieri am fost la sedinta de sindicat. Natasa, care a stat in fata mea, s-a ridicat la cuvant. Am observat ca i-a intrat fusta fund, iar eu i-am scos-o. S-a intors si mi-a trantit o laba peste ochi, de am crezut ca s-a prabusit cladirea pe mine!
Peste doua saptamani, Serioja apare si mai vanat la ochi.
- Dar acum ce ai patit? il intreaba colegii.
- Iar am fost la sedinta de sindicat, si Natasa a stat iar in fata mea, si iarasi a luat cuvantul. Fusta ii era iar intrata in fund. Nicolai a
observat si i-a scos-o. Eu am stiut ca nu-i place, si i-am bagat-o inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Intr-un sat din Ardeal, un fotograf nou, cam färä experientä... Cadra aiurea pozele si de cele mai multe ori oamenilor nu li se vedeau ochii. Vin douä unguroaice - mama si fiica.
- Bune ziua, domnu foto. Venit noi la dumnevostre se foteti la noi. Acuma, pe mine foteti in fund si pe fata in píciore. Da' stiti ce rughem la dumnevostre, domnu foto? Foteti la noi ase de se ne iese ochii!

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Deci Badjoke, am ras cu lacrimi.
Brava.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

- Se desfiinteaza fiscul! striga fericit Vasile.
- De unde ai scos prostia asta?
- Adineauri am primit de la ei un plic pe care scria "Ultima
instiintare".

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Nu stiu dc il stiati dar mie mi se pare criminal :

iti place sa fi mangaiat? sa fii atins si sa fi pipait? si.. sa fi incins? iti place respiratia celuilalt langa urechea ta? sa iti respire pe gat sau pe fata? iti place sa incerci pozitii noi? sa incepi rece si sa sfarsesti cald si transpirat? atunci mergi cu ratb

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Briza Marii, nu ti-a iesit bancul bine . . .

Discriminare
O fetita se uita pe gaura cheii in camera parintilor. La un moment dat
exclama: "Si cand te gandesti ca pe mine vor sa ma duca la psihiatru pentru
ca-mi sug degetul!..."

Mergi la inceput