Pot bloca un nr. de tel. ?

Pot bloca un nr. de tel. ? | Autor: Nokia

Link direct la acest mesaj

Buna seara!

As dori sa va intreb daca e posibil sa blochez un numar pe mobil: adica sa existe vreo optiune in meniul telefonului prin care sa pot bloca un numar, sa nu ma mai poata suna.

Sau cum ar fi acest lucru posibil??

Va multumesc anticipat;

P.S. am luat deja in considerare ca persona respectiva ma poate suna fara numar

Cosmina

Un sut in fund, un pas inainte!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

la mine in mobil exista optiunea de filtrare apeluri & cred k asta vrei si tu (adik banuiesc k la asta foloseste), de acolo poti bloka un grup (la mine), asa ca pui numarul ala intr-un grum si blokezi grupul.
sper ca ai inteles

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Depinde de telefon dar din cate stiu eu nu prea e posibil. Acum cativa ani am sunat la Connex sa intreb in leagtura cu aceeasi problema si mi`au zis ca ei nu pot face nimic.

DAR aveam un Alcatel One Touch Easy pe atunci, ditamai caramida Care insa s`a dovedit destuld e destept, in sensul ca aveam o optiune prin care daca ma suna orice numar pe care eu nu il aveam in agenda, ii suna mereu ocupat. Eu in schimb, vedeam ca ma apeleaza (fara zgomot, fara deranj...)

Acum nu stiu, cred ca totusi e in functie de ce tip de telefon ai, sa scotocesti prin toate optiunile pe care le are.

Ar mai fi o chestie pe care eu o mai aplicam inainte la Nokia - aveam tonuri de apel diferite pentru fiecare grup de apelanti. Si numerele care nu erau in agenda sau pe care vroiam sa le evit nu le bagam in nici un grup si nu puneam nici un ton de apel. Puteau sa sune cat vroiau ca eu nu vedeam decat apeluri pierdute In lipsa de altceva, poti incerca si asta...

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Depinde de telefon.
Pe mine m-a stresat un pusti groaznic de curand..zi,noapte nu conta.M-a disperat,l-am sunat sa vad ce vrea si era un pusti tampit..Ma rog..am sunat la connex,au zis ca nu au ce-i face.Asa ca mi-am facut lista cu cine vreau eu sa ma sune si cine nu..ca m-a suna al naibii de pe 3-4 numere..si gata!
Pupici.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Depinde de telefon si de retea.
La Orange, anul trecut, era posibil doar pt. cei cu abonament. Acum nu stiu ce optiui au. Pt. celelalte retele nu stiu.

Intreaba la servicii clienti si te vor ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Stiu ca ai posibilitatea sa personalizezi fiecare nr sa sune intr-un anume fel. Iar la Nokia ai un ton care se cheama: fara sunet. Si nu mai suna. Doar se aprinde ecranul.

Mergi la inceput