M-am hotarat......adoptie (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Eu nu am facut inca cerere si nici nu ma asteptam sa-mi propuna ei vizitarea unui bb...si totusi de ce se procedeaza asa,oare asteapta sa vada cu ce 'picam'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Buna fetele ,
N-am mai scris pentru ca nu am avut noutati si mai ales vesti bune, dar va citesc in fiecare zi.
Sunt suparata ca dupa trei saptamani in care am tot dat telefoane la dpc si am primit niste raspunsuri pe care chiar nu vreau sa le scriu aici- in legatura cu atestatul pe care nici acum nu l-am primit- ieri am fost acolo si mi-au promis ca saptamana viitoare vom intra la directoare. Eram un pachet de nervi , aveam pregatita legea in geanta si daca iar ma amanau pe motive absurde, le bagam legea sub nas sa vada ca nu suntem chiar ultimii prosti.
Mare lucru nu am obtinut ieri, dar acum astept sa vad ce se intampla saptamana cealalta, sper sa se miste ceva, daca nu mergem iar la ei si nu ne mai lasam dusi cu zaharelul.
Scuze ca va stric buna dispozitie, imi pare rau ca nu am vesti bune, dar sper cat de curand sa iasa soarele pe la noi.

Pupici la mamici si bebici
daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

daphnyie,nu stiu de cind ai bagat dosarul,dar vezi ca un rol important in solutionare il are juristul dpc pt.ca el il pregateste pt.semnat,si daca nu'are timp'...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Nu e vorba de jurist, mai degraba asistenta nu vrea sa-si faca timp si invoca tot felul de motive de-a dreptul puerile. Nu stiu ce sa mai cred, ea e de vina sau strategia asta de amanare a acordarii atestatelor vine de mai sus.

daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Dau si eu un oki in viteza. Sunt restanta cu niste felicitari pt Liliana - am vazut inca de acum cateva zile pozele noi - sunt super copiii (si nu numai), sa va fie bine, cel putin ca pana acum;
Mihaipopescu - felicitari pt samburica si sa ajunga cat mai repede acasa.
Flory - ma bucur ca ti-a venit inima la loc si ca nu mai esti asa de panicata;
Simona - tinem pumnii la intalnirea cu micuta;
Daphnyie - din pacate traim in romania si aici pana nu intrii un pic in unii functionari nu misca doua hartii
In rest noi suntem bine sanatoase si foaaarte razaretze si mancacioase

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Multumim, Mimsi.
Noi tocmai am avut o sapt. f. proasta. David a facut o amigdalita f. urata, cu febra mare si varsaturi, am luat antibiotic pt. prima data si a si slabit vreo juma' de kil pt. ca n-a mancat nimic vreo 3 zile, doar apa si suc de portocale. Azi a-nceput Laura sa tuseasca si are gatul rosu. In rest, toate bune.
David e un mare cuceritor, deocamdata ii plac tipele cu multi ani mai mari, sper ca mai tarziu sa-nceapa sa le placa pe cele mai de varsta lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Uf Liliana, imi pare rau ca a fost asa bolnavior! Sanatate multa si voua si copiilor! Cat despre fete, stai linistita, or sa ii placa si alea mai mici ca el!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Liliana, sanatate multa atat lui David cat si lui Laura.Am vazut pozele si pot spune ca ai niste copii superbi si reusiti.
Sa va traisca si sa va bucurati de ei.

la mamici si viitoare mamici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Si cu Otilia mea cum ramane Liliana daca lui David ii plac fetitele mai mari
Am vazut pozele si se pare ca ati avut un concediu de vis.
Imi pare rau ca sunt bolnaviori si sper sa se insanatoseasca cat mai repede.

Hai sa va povestesc ceva made in Romania:
Mi-am depus si eu dosarul pentru stimulent. Nu va spun cati nervi mi-am facut pentru ca tipa de la primarie mi-a cerut si hotararea judecatoreasca de incuviintare a adoptiei in conditiile in care eu aveam un certificat de nastere din care reiesea clar ca eu sunt mama. Ma rog mi-a trecut supararea si asteptam sa-mi vina banii dar surpriza, intr-o seara pe la ora 19 sa ma intrebe de ce pe adeverinta nu scrie daca am beneficiat de indemnizatia de maternitate. I-am raspuns ca am adoptat si ca in dosar exista o copie a hotararii. Drept raspuns : A,da, am vazut, bine multumesc nu este nici o problema.

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Carmens, din start e conceputa aiurea cererea (cea pentru CIC si alocatie ma refer). Pe langa ca ai loc sa scrii vreo 5 copii, desi nu ti se da decat pentru unul la categorii au trecut copil/parinte adoptiv ca o categorie separata, desi, asa cum spui si tu eu am certificatul nou, cu numele nostru la parintii firesti si mi se pare cea mai mare tampenie sa ma pui separat aiurea. Da, la plasament si incredintare e corect sa fie o alta categorie, dar eu care am finalizat am toate drepturile parintilor firesti asa ca nu e normal sa fiu pusa in categorie distincta. Dar ma rog, e posibil orice, asa cum bine se vede. Si eu una inca imi astept banii, desi OU148 spune ca trebuie anuntat solicitantul daca s-a aprobat cererea, nu am nici numar de inregistrare, nici vreo hartie care sa imi spuna daca se accepta sau nu si nici banii. Stai si asteapta, copilul mananca aer.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput