M-am hotarat......adoptie (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Flory ceva vesti?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Miha si eu stau intr-un sector care nu da bebeii in plasament si anul trecut au avut.........2 adoptii. Si pe be l-am luat din alt sector unde medicii sunt normali la cap si cei de la DPC la fel. ASa ca daca aia de unde e bebe ti-l dau e ok.
Fetelor Sebi a facut ieri 2-3 pasi singurel, singurel. Sunt super incantata. De mucii verzi inca nu am scapat, noroc ca ma lasa sa-i aspir, cu pusul serului in nas nu prea e de acord in rest e super bine. Deja avem 9 kg cu ambalajul de casa. Nici o problema cu laptele ca noi papam Humana cum am mai spus ala gratis il punem la budinca si orez tot pt bebeu, dar ma enerveaza ca idee. Concluzia: AVEM CE AM VOATAT! Fara comentarii
PS eu nu tin cu nici unii caci cam toti se gandesc ba la buzunarele lor, ba la ce spune UE uitand ca trebuie sa tii seama de realitatile si cultura de aici. Tot ce pot sa fac e sa lupt pentru bebeii care inca nu au avut norocul sa dea peste o berbeaca ca mine care sa se lupte cu dintii pt puiut.
INca va mai astept sa va laturati mie si celelalte care ati stat pe bara....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Miha ti-am scris pe PM.Ma bucur enorm pt tine.E f bine sa vb cu cei de la DPC-ul din raza de domiciliu a bb-ului.
Astept vesti si poate ne intalnim si noi cumva.
Simona ,bine ai venit printre noi.
Samburica mea este o scumpa,nici nu pot sa va spun ce simtim alaturi de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!

Avem vesti si bune si proaste: bebe este bine in limite normale dar cu suspiciune de circulara de cordon. Cordonul fiind in jurul gatului numai Dumnezeu va hotari ce va fi.

Noi ne rugam sa fie totul bine.

In rest avem 371 Gr. si suntem bine.

Sunt inca socata de circulara si nu sunt in stare sa scriu mai mult.

Pupici,

Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

O sa fie bine! Nu te mai stresa!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Flory ma bucur ca micutul este bine. nu te stresa ca pana o sa vina el pe lume isi mai schimba pozitia si la o adica poti face si cezariana nu? (hai ca m-am bagat unde nu imi fierbe oala)tot ce vroiam sa iti spun este sa stai linistita fi optimista nu are cum sa nu iasa totul bine.

Mihaipopescu, eu am intrat in CIC cu plasament de urgenta deci se poate si mai stiu ca plasamentul ti-l da sectorul sau judetul de unde iei copilul abia apoi se transfera dosarul la DPC-ul de care apartineti, asa ca mult noroc in meseria de mamica si asteptam vesti despre ,,samburica".

Simona bine ai venit in randurile noastre ne bucuram mult cand ni se mareste ,,familia". in ceea ce priveste cautarea bebeului intindeti antenutele, mergi in maternitati, fundatii etc iti vei gasi cu siguranta dorit fi sigura de asta.

Galinarodica sa-ti traiasca flacaul plimbaret

Silvia si tie sa-ti traiasca printesa imi place ca e harnicuta si face cafeaua lui mami.

despre al meu flacau nu pot sa va spun decat ca a inceput sa aiba semne de buna purtare nu stiu cum face dar cade in fiecare zi si numai in cap (nu pune si el o mana ceva )cred ca o sa ma duc sa ii cumpar o casca, pana atunci trebuie sa stau cu ochii pe el ca pe butelie ca avem o frunte cucuiata rauuuuuuuuu.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Flory, stai linistita legat de cordonul ombilical . Cumnatul meu cind s-a nascut avea cordonul ombilical in jurul gatului.
Dr i-a spus mamei sa stea nemiscata si a taiat cu grija cordonul. Acum este un vlajgan de toata frumusetea si totul e OK.
Te dulce de tot.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Flory curaj , fruntea sus si ai sa vezi ca totul va fi bine.Multumesc mult Lorelei si tie sa-ti traiasca baietelul.Florina a inceput sa-i faca mai multe lui mami nu numai cafea , scoate farfuriile din bucatarie,tot ce prinde in raza ei de actiune demoleaza,om vedea ce-o fi mai departe.
Simona bine ai venit printre noi si cum au spus mai sus si fetele ,nu te descuraja ptr. ce de descurajari o sa ai parte pana o sa-ti gasesti bb-eu.Cum zicea si Aissa ei te dau afara pe usa tu intri pe geam .

Silvia si Florina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

M-am mai linistit. Au avut un merit si fetele de la mamici de mai -iunie care sunt tare dragutze.

Ieri l-am luat si pe Andrei la eco si a stat cuminte 30 de minute fara sa faca scandal. In schimb a recuperat cand am ajuns acasa.

Silvia, noi deja am trecut la gatit. Scoate baiatul punga cu faina sau zahar si imprastie frumos pe jos cand nu sunt atenta. Cand il intreb rastit "ce-ai facut?" se ridica frumos isi ia coada intre picioare si pleaca si mami ramane sa stranga.....

Pupici,

Flory 21+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Cori, ti-am raspuns la PM, multumesc pentru sustinere si ca esti alaturi de mine, cu siguranta cand da primul firicel de iarba, daca o am acasa pana atunci ne vom plimba prin parculet cu ele...
Galinarodica, felicitari,trebuie sa fi tare fericita sa-l vezi mergand singurel...
Florypop, daca Dumnezeu a vrut sa ai bebe si in burtica, atunci ai incredere in EL si roaga-te la El in fiecare zi, incearca sa fi cat mai linistita si ai sa vezi, cu ajutorul lui totul va fi bine;
Silvia, sa-ti traiasca fetita harnicuta , eu cred ca face ce vede la mami si de mica vrea sa stie si sa invete tot, asa ca ii urez spor la demolare;
Lorelei, multumesc frumos pentru urari si ai grija de al tau flacau, parka ma doare pe mine cand aud ce pateste, tare nazdravan tb. sa fie...
Samburica mea e bine, mama ei tocmai a plecat acasa si a declarat ca o lasa in grija statului, maine ii vor pune cercelusi( socrela si nasica ei) si va pleca la asist.maternal pana va veni la noi acasa.

Va doresc sa fiti vesnic indragostite de bebeii vostri, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.

Mergi la inceput