M-am hotarat......adoptie (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Ina si asta e abia inceputul dar ii poti da si siropel gen eferalgan, calgel chiar este indicat sa ii dai ceva contra durerii inafara de geluri.sa aveti o linistita.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Eu trebuie sa spun ca-s o fericita la nici unul din dinti nu a fost problema mare si avem 6. Cred ca ne mai iese o maselutza ceva ca ne scarpinam frecvent in guritza. Prostii facem cu duiumul, dar suntem sanatosi si voini.
Pupam toti puiutii si mamicile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Unde-i primavara? La noi e iar iarna!Da nu ne lasam, si peste 2 zile asteptam vestitorii! Noi suntem bine, ieri am gasit-o prizoniera-n sac, si-a bagat manutele, si-a tras capul inauntru, si nu mai nimerea iesirea, pt ca era legat fermoarul de bretelute! Noroc ca-m auzit-o ca altfel cred ca se incalzea acolo, si nici nu stiu cat aer avea!E o smecheruta, mai nou seara cand o pun la culcare, ma prinde de mana si ma pupa cu tzoc, eu o pup pe ea pe manute, si tot asa ne dragalim, a inceput sa stie ce e tandretea, si cand nu te astepti i-ti da un tzoc! O mancam cat ne e de draga! Daca o pun la culcare si e liniste, mestereste ceva, adica daca stau un pic o gasesc in pempers, si body-ul si-l desface, si e foarte fericita in pieluta goala!
Va pup si va doresc sa primiti cat mai multe raze de primavara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69999" target="_blank">Capitol nou

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput