M-am hotarat......adoptie (31)
Raspunsuri - Pagina 12
urziceanu spune:
va multumesc pt cuvintele voastre!
Si parca nu era de ajuns cu atatea "bobarnace" azi am fost la orelist si din punct de vedere orl nu are nimica.Problema este respiratia greoaie si desele raceli(bronsiolite)Am fost la o prof univ si a controlat-o,a vazut toate tratamentele pe care le-a facut pana acuma si de cand .........suspect de fibroza chistica.................................................................maeri,27 ora 9 mergem sa-i faca o anliza a sudorii.Boala asta e o boala genetica...sansa de supravietuire ...maxim 20 ani.Oare nu este prea mult pt noi atata chin?
Eu nu mai pooooooooooooooooooooootttttttttttttttttttttt.
Briantis spune:
Corina ,imi pare rau ca pitica ta e bolnava .Sper din tot sufletul sa nu fie vorba de fibroza chistica pentru ca e o boala extrem de pacatoasa .Nu iti mai fa ganduri pana nu vezi rezultatul analizei respective .Poate nu e vorba de asa ceva ,poate ca pitica ta sta doar prost cu imunitatea .
Mama lui Andreiutzu
aissa spune:
Corina nu dispera. Eu cred ca se cam arunca cu diagnostice grave pe la voi pe acolo. Sper si cred ca e doar sensibila si continui sa cred ca trebuie, ar fi bine, sa vii in Bucuresti cum spuneai si sa faci tot soiul de investigatii. Nu ceda, ai sa vezi ca o pui pe picioare.
Cristina si Ale (30.09.2004)
irina_g spune:
Corina, asa cum au spus si antevorbitarele mele, fii tare si nu dispera. Gindeste pozitiv (asa am fost si eu sfatuita si sa stii ca functioneaza). Daca gindesti pozitiv, Dumnezeu te ajuta sa rezolvi aceasta problema. Sunt convinsa ca vom rade si ne vom bucura impreuna si peste 40 ani alaturi de Maria.
Sunt alaturi de tine si te pup dulce.
Irina si Mihai
florypop spune:
Corina, fii tare. Ai sa vezi ca Dumnezeu va avea grija de sufletelul tau si totul va fi bine. Continua investigatiile si eventualele tratamente si totul va fi bine.
Pupici,
Flory 22+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
Alexa Ioana spune:
corina, cum au zis si fetele, fii tare si gandeste pozitiv. suntem alaturi de tine si de puiul tau drag. multa sanatate !
o mamica fericita spune:
of fetelor ne-a venit si noua randul sa fim bolnaviori. am reusit sa racim si ma oftic de morrrr.
corina nu imi vine sa cred ce diagnostice ii tot pun micutei mai ales ca am vazut-o in poze si este o superba, eu una nu prea cred sa aiba ceva asa de grav. pupici si fiti tari pentru fetita voastra. iti tin pumnii sa fie totul bine.
pe toata lumea si aveti grija de voi
Lorelei si
aissa spune:
Lorelei stiu ca nu te incalzeste cu nimic, dar Ale a mea are din nou muci. Nu am dormit toata noaptea, ea nu isi gasea locul saracuta si cand reusea sa respire cat de cat plangea in somn si suspina (ca inca nu au taiat caninii gingia) asa ca am stat de la 12 mai mult in picioare. Imi vine sa imi dau pumnii ca alataieri am stat foarte mult afara si seara am scos-o cu o caciulita subtire rau, am simtit la un moment dat ca e foarte rece la fata si i-am ridicat gluga dar....
Cristina si Ale (30.09.2004)
patri spune:
Corina, vad ca tu chiar ai luat pieptis toate greutatile, dar ar trebui sa te obisnuiesti cu toate diagnosticele astea ciudate, care pana la urma nu se adeveresc! Adevarul e ca micuta e mai sensibila datorita greutatilor prin care a trecut, a mediului nefavorabil, dar veti trece cu bine peste toate, sunt convinsa de asta! am simtit pe pielea mea, cand cel mic, cu care n-am avut nici o problema, cel mare era bolnavicios, a implinit 4 luni, la un control mi s-a spus ca are splina marita, am fugit in poli8clinica unde avea ficatul marit, nu splina, si au vrut sa mi-l interneze. Oaare ce se intampla daca-l lasam pe mana lor? S-a dovedit ca nu avea absolut nimic, dar apoi am fost trimisa sa-i fac control la ochi (ca eu nu vad ca nu e bine?- dupa, medicul ma intreba ca de ce l-am adus, ca nu are nimic! Nici nu mai stiu la cate chestii asa aiurea am fost, pana cand mi-au spus ca are ceva la inima, ca eu nu mi-am dat seama? Vreau sa spun ca nici nu i-am mai bagat in seama, copilul nu are nimic, are aproape 19 ani si e complet sanatos, puteam muri de probleme daca ma luam dupa ei!si toate in primul an, si lui nu-i curgea nici macar nasul!
Fi tare, esti linga ea s-o faci bin e si s-o cresti mare, roaga-te la Dumnezeu sa fie linga voi, si vei vedea ca perioada aceasta va trece, si va rasari soarele!
Azi dimineata, afara la plimbare, Patricia mea avea mucutii cursi , s-ar putea sa intre si ea in randul mucosilor de primavara,dar asta e si vom trece cu bine peste! Nici ea nu are inca caninii iesiti, si o vad ca scrasneste din dinti, deci ceva se intampla.
Vine primavara, eu asa simt, deci toate merg spre bine! Ma bucur ca suntem impreuna, la bine si la rau, si avem cui sa ne spunem pasurile, si sa fim intelese!
Pupici
o mamica fericita spune:
Cris si noi la fel nu prea am dormit toata noaptea ca nu putem respira pe nasuc si la noi mai este si problema ca nu doarme pana nu suge degetul deci nici gand sa respiram pe gura. lasa ca ne facem noi repejor bine, pana atunci avem tot felul de ,,toane"
Patri ce dreptate ai si eu ma bucur ca va cunosc si ca pot discuta cu voi
aveti grija de voi Lorelei si