carucioare...
Raspunsuri - Pagina 8
Ktrinel spune:
crisu79, eu iti recomand un carucior "sovietic" pt ierni sovietice Peg Perego...glumesc, e italian, dar are cea mai buna protectie din cate am vazut...de ex modelul Pramette se face de la landou , la carutz sport, are cea mai mare copertina din cate am testat eu. adica acopera ff mult de soare, vant, frig, se extinde mult, asta vreau sa zic...si nu iti mai trebuie umbrelutza pt soare sau alte gadgeturi atasate...are cadru de aluminiu si roti duble, pivotante, nu de plastic, deci ff bune pt zapada..modelul Pliko parca nu se face landou, dar e la fel de bun...plierea de asemenea mi se pare buna la Peg Perego ...iar ca protectie, pt copil mie mi se pare cele mai solide...de pretz nu pot vorbi, ca asta depinde de bugetul fiecaruia, dar e clar ca sunt ceva mai scumpe.
bafta in alegere.
editez sa spun ca unul din avantajele pe care le=am vazut la acest carutz este investitia unica : adica te tine de la 1 luna la...cat o vrea copilul sa stea in carutz...mie mi se pare important, pt ca vad din ce in ce mai des ca se cumpara 2-3 carutze pana la un an, care in total costa cat unul ca lumea...bani aruncati de dragul modei, coloritului, etc...zic eu.
numeioana spune:
O piretena de-a mea a avut un carut Babycare, varianta mai scumpa, albastru, cu maner reversibil, care s-a rupt la 3 luni dupa ce l-a cumparat. Ceea ce s-a rupt a fost spatarul, care este dintr-o sarma groasa, dar foarte proasta. Dupa ce s-a rupt nu l-a mai putut folosi decat cu spatarul coborat la maximum, ceea ce nu era indicat pentru ca bebe deja statea in fundulet. (caruciorul l-a cumparat cand bebe avea deja 3 luni) Avea sistemul de coborare si ridicare a scaunului foarte prost gandit. Ridicai de deasupra spatarului de o sarma si se cobora...
Apoi a cumparat un carut no name,csrie Honey pe el, sport, care se lasa tot pana jos, se strange tip umbrela si este foarte usor de manevrat. A fost chinuit foarte mult timp de un an si tot arata super. Daca gasesc o poza o sa ti-l arat.
Eu nu am bebe inca, dar sunt de pe-acum interesata de carucioare si mi-am facut deja o parere in functie de ce au folosit prietenele mele... De la Babycare nu se merita luat decat, poate, un carut sport. Cele de iarna sunt foarte greu de manevrat si se rup foarte usor.
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Shine spune:
florinad , nici eu nu am auzit de bine despre carucioarele de la babycare...
eu am vrut sa cumpar unul second, cu 2 mil... bine ca mi-a venit mintea la cap, si am luat unul nou din carrefour, primii pasi, cu 3.5 mil....
pana in august mai ai, eventual urmareste promotiile la cora, carrefour, daca vrei un pret mai bun...
eu in prima luna l-am scos in brate pe alexandru, era februarie destul de frig si nu stateam prea mult pe afara. si il scoteam singura, asa ca ..sa ridic 12 kg carut + copil pe cele 3 trepte de la intrare nu prea reuseam dupa nastere
abia in martie i-am luat carucior...
sarcina usoare in continuare.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
kamadeva spune:
Buna fetelor,
Eu am tot citit pe forum si pana la urma cu ajutorul vostru (multumesc mult ) si al prietenelor ...m-am hotarat si am cumparat un carucior quinny buzz ...e super usor si sunt incantata de el , am dat cam mult cei drept , am luat caruciorul de la mothercare 1 450 ron la miniblu e 1650 si landoul l-am luat de la miniblu e 700 ron fata de 1 100 la mothercare asa ca am facut o combinatie intre mothercare si miniblu pt a iesi mai ieftin putin...sincer din tot ce am vazut asta mi s-a parut cel mai grozav ,are si roti bune pt drumurile noastre , incape si in masina, se pliaza usor ...
Crisu79 daca nu stii ce sa cumperi ,i-al pe asta e bun pt iernile care te asteapta... are landou si ii ofera protectie lui bebe (asta o stiu de la karula) are si protectie pt ploaie sau ninsoarea atat landoul cat si caruciorul ...e facut pt vremea ploiasa din Londra si de asta ma gandeam ca poate ajuta si la ninsorile din Moscova
Pupici cu burtici
crisu79 spune:
pt ca am de gand sa nasc in Ro, am hotarat sa iau si caruciorul de acolo si voi compara toate modelele de care mi-ati spus.multumesc pt sugestii si sfaturi.
apropo, stiti cumva cand sunt reducerile la mothercare?parca in iunie/iulie, nu?
va si sarcini usoare in continuare,
Crisu 29s + Alex
Sheannamp spune:
Initial creeata de witchy_witch
As vrea un carucior Chicco Trio Enjoy si la sediu la ei nu au. Unde mai gasesc in afara de Chicco Romania si Cora, aveti idee?
sapt. 30 cu maricel in burtica
madau spune:
Cauta pe situl lor...erachicco.ro, sau pe magazinele online ptr bebelusi (chic bebe, copilasul tau, etc..astea trebuie scrise legat si pui tu www de rigoare)
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
roxanaz spune:
Carucior Brevi Grillo de la inceput?
brazuca25Mai am cateva zile pana nasc si ma streseaza foarte tare subiectul caruciorului. As fi vrut Brevi Grillo pt ca am vazut ca are spatar care ar merge si pt nou nascuti...Dar am zis sa intreb mai intai mamicile cu experienta daca merita caruciorul si daca merge folosit inca de la inceput?
Denisa Maria 37+
roxanaz spune:
Carucior pentru copil mai marisor
m34
Caut un carucior pentru un copil mai marisor: caruciorul sa fie similar cu cele pentru bebei, dar sa incapa in el un copil de 5 ani, nu foarte dezvoltat. Parintii nu doresc sa treaca deocamdata la carucioarele clasice pentru cei cu probleme locomotorii.
Daca aveti cunostinta unde as putea gasi asa ceva va rog sa imi spuneti.
Multumesc
roxanaz spune:
Mihai cate kilograme are copilasul? ca ma gandesc ca se poate lua un carucior umbrela normal....doar sa intre in limita de greutate.
Roxana