In curand...
Sunt o Buburuza optimista. Incurabil optimista! Asa se face ca in entuziasmul unui nou inceput am anuntat ca termen de re-lansare a magazinului virtual Buburuza, www.buburuza.com , luna ianuarie. Dar... Da, asta se vede cu ochiul liber: astazi este ultima zi a lunii ianuarie si, oops! nici o miscare. Mea culpa!
Am gresit, si-mi cer iertare!
Sigur, treburile puteau fi facute si mai in graba. Dar am preferat sa construim un magazin virtual cat mai bun, cu furnizori seriosi, cu sortiment bogat si produse de calitate, cu o structura noua si cu o grafica... simpatica. Chiar daca toate astea inseamna sa amanam putin data deschderii.
Incepand cu luna ianuarie, magazinul virtual, construit cu atata dragoste de catre desprecopii.com, a trecut in proprietatea si administrarea unei noi echipe si facem toate eforturile ca magazinul sa fie functional cat mai curand.
Va multumim tuturor si speram ca mai aveti putintica rabdare cu noi.
Echipa Buburuza
Raspunsuri
deeapui spune:
Pentru Buburuza noastra cea draga vom avea cata rabdare trebuie:)
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze
roxana1974 spune:
important e sa-i dati drumul, acu...cateva zle, ce mai conteaza? Asteptam
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
mihaela amalia spune:
Suntem in stand by.......asteptam cu nerabdare inaugurarea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
anangel_lexi spune:
Cand se deschide "Buburuza"? Ca uite acu ca sunt graviduta, am si eu nevoie de o multime de chestii si nici nu am timp prea mult sa umblu prin oras!
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse
alexa si mami spune:
sa ne chemati la taierea panglicii!
abia asteptam sa vedem rezultatele.
alexa & fam
Buburuza-shop spune:
Cand se deschide Buburuza? Raspunsul il gasiti chiar www.buburuza.com/" target="_blank">aici.
Buburuza
Buburuza-shop spune:
Ooops! ceasornicul nostru s-a dereglat. Iarasi. Mai sunt 98 de ore, 53 de minute si 48, 47, 46, 45, 44... secunde pana la deschidere
Buburuza