Mancare chinezeasca !

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

quote:
Originally posted by 2mamy

Fetelor,va rog sa-mi spuneti si mie cateva restaurante chinezesti in Bucuresti.Au preturi mari?Am tot auzit de mancare chinezeasca si ma gandesc sa-i fac o surpriza sotului.Aaaa,si ceva denumiri,c-o sa ajung acolo si n-o sa stiu ce sa comand!!

Noi mergem la Mallul din Militari....exista acolo un restaurant chinezesc la care eu inca nu am gasit vreun fel care sa nu-mi placa. Gatesc foarte bine, e foarte frumos, atmosfera placuta, preturi normale. Eu si sotul meu de obicei nu depasim 60 ron la o vizita, cu bauturi cu tot. Portiile sunt foarte mari, cel putin pt. mine.

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

S-au mai postat retete si aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=88380&whichpage=1

Nu exista circumstante, oricat de rele ar fi, din care un om intelept sa nu poata scoate ceva bun; nici circumstante, oricat de bune ar fi, pe care cel neintelept sa nu le foloseasca spre paguba lui. Francois, Duce de Rochefoucald

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

m-ati terminat psihic cu retetele astea !!! daca ati stii cat le iubesc !!!
Am sa incerc si eu !!! Va multumeste cu drag un mare fan al bucatariei chinezesti.

Diana Maria,mami de GLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

stie cineva reteta pt "pui plutitor"?

multumim anticipat pt ajutor.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

De anul trecut nu a mai dat nimeni un semn de viata. :((( Nu stie careva totusi cum se face sosul care insoteste puiul plutitor si puiul cu bambus de la wu xing? este cu amidon?

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ma bucur sa gasesc subiectul meu despre mancarea chinezeasca ..vad ca exista multi fani asa ca revin si eu cu o intrebare:

stie cineva o reteta cu urechi de lemn? am primit cadou o punga uriasa si nu stiu cum sa le gatesc...

imi place puiul cu urechi de lemn dar nu am reusit sa gasesc reteta

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput