Mancare chinezeasca !
Raspunsuri - Pagina 5
Arhistefy spune:
Adriana, multumesc pentru informatie. Mancarea ma intereseaza sa fie buna, pentru ca in fond asta conteaza.
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
adrianafedorca spune:
Arhistefy cu placere, sa ne spui parerea despre mancare , sunt tare curioasa daca o sa-ti placa
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
ooana spune:
quote:
Originally posted by Arhistefy
Adriana, multumesc pentru informatie. Mancarea ma intereseaza sa fie buna, pentru ca in fond asta conteaza.
La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.
Cu drag,
Mihaela
..asteptam pareri...cu prima ocazie cand vin in Bucuresti am sa merg si eu la restaurantul asta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
Dar un restaurant cu specific japonez stiti cumva?
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
adrianafedorca spune:
salutare ...
a ajuns cineva la chinezesc...??? ca am descoperit acum unul elvetian ..si au cheese fondue ...., poate ajung maine ...si va spun cum e, daca merita...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
raalucutza spune:
eu am sa iau toate retetele si am sa incerc sa le fac!ca iubesc mancarea chinezeasca!
RAALUCUTZA26+cuCELESTINA http://community.webshots.com./user/raalucutza
ooana spune:
Am primit de la o prietena pe e-mail urmatoarea reteta de frigarui, trebuie sa o incerc neaparat!
Timp de preparare:
20-30 min (complexitate redusa)
Ingrediente
piept pui 300gr / usturoi 10gr / ceapa verde 20gr / nucsoara 5gr / piper alb 2gr / sos soia 10-15ml / vin alb 5-10ml / pasta ardei iute 30gr / zahar 30gr sare 2-5gr
Mod de preparare
pieptul de pui dezosat depieliat si spalatse taie cuburi mari.Ceapa verde,se curatase spala si se toaca marunt.Usturoiul se curata de coaja se spala si se sfarma ca pentru mujdei.
Pieptul de pui cuburi se amesteca cu usturoi,ceapa verde tocata marunt,nucsuoara,piperul alb,sarea,sosul de soia,vinul alb,pasta de ardei iute si zaharul.Dupa ce se amesteca foarte bine cuburile de pui se pun cate una pe scobitori.Se prajesc la foc potrivit in tigaia unsa cu putin ulei de floarea soarelui
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Vistiana spune:
eu gatesc in fiecare zi chinezeste caci sotul meu e chinez! E atat de simplu!Mi-ar fi mai usor sa va arat...
ionela roxana spune:
vistiana aproape nu pot fi de tine, dar as dorii sa invat sa prepar cateva meniuri chinezesti; japoneze sa zicem ca totusi ma descurc, dar la mancare chinezeasca sunt tufa, asa ca daca poti te roooog scrie cateva retete pe care le prepari ptr. sotul tau!!!; multam!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
adrianafedorca spune:
vistiana unde ai fost pana acum...tu esti scaparea mea...eu asa manca numaimancare chinezeasca...dar nu stiu sa fac ...
stii cumva sa faci vita la plita incinsa? mi-am luat plita si ma uit ca...la ea...eu am mai scris merg la un chinezesc pe langa alba iulia...si acolo pap aasa, pui cu urechi de lemn, mi-amlua si urechile( ciperci) ...vita la plita...cum fac ananas caramel? doamne cate intrebari am...auzi nu poti s apu niste poze sa ne arati? hai plizzzzzzzzzzz
aaa imi mai plae porc dulce acru...
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea