Scandinavii stiu DC (103)
Raspunsuri - Pagina 15
cataghe spune:
Mai, mie Xeno mi se pare cel mai pe problema, ca doar, daca e sa ne gandim, care e rolul modelatorilor in luptele cu posete de pe forum?... Sa prinza posetele din zbor mei, ca se nu se vatame participantii la meci![]()
_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)
lilanda spune:
quote:
Originally posted by Veve
cireasa de pe tort o haliram acasa cand am constatat ce framasete de www.dotphoto.com/MemViewImage.asp?AID=3160854&IID=106593583&INUM=52&ICT=60&IPP=72" target="_blank">poze (n)au iesit!
Chiar diloc...ca nu-mi dau seama???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Try again!
Unde-i www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&AID=3160854&IID=106593583&T=1" target="_blank">el??? In stinga sau in dreapta...adevaru e ca, de la distanta aia, iti trebea un telescop

Ala de la centru',cu brandu' gol!
Adela99 spune:
'naseara!
mara, veve Casa de piatra in continuare! 
roxana, vikinga distractie placuta! 
irimellfloricel concediu placut!
de data asta unde va bronzati? da' despre boop vorbeam :-(
lilanda merci de rezumat, ca cc cu toate ca-s destul de activa mi-a scapat aia cu pseudonimul 
Albitza mi-a fost dor de tine 
adusca, bine revenisi, ca era cat p-aci sa-ti trimit un PM :-) 
sabina, tot cu Mozart? 
doruletz pe unde umbli? 
gashca
de-aia nu-mi place mie sa ciocnesc cu voi pe rand ca intotdeauna imi scapa (nu uit) cineva ... deci la gramada 
www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,769326,00.html" target="_blank">Madonna articolul se refera la cu totul altceva :-) a cumparat casutza din vecinatate cu 12 mil sek pentru personal care nu mai incapea in casutza (de 100 mil sek) unde locuia ea
se zvoneste ca dnp-ul bb-ului Pitt-Jolie e 2 mai
www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,769668,00.html" target="_blank">Pitt isi schimba freza dupa freza partenerei :-)
aici cu www.bradpittfan.com/pics/ple002l.jpg" target="_blank"> Jitka Pohlodek iar aici cu www.bradpittfan.com/pics/pth002f.jpg" target="_blank">Juliette Lewis
Sabina spune:
vreu si eu pseudonimu:)
in rest..hm.....tocmai am constatat ca ceva nu-i in regula la piesa mea..si acu da-i si lupta...ca maine o printez si luni o bag la plic la concurs.
ptiu, ptiu, ptiu![]()
asa ca as mai ciocni pe tonuri mozartiene...dar....
asta asa, pt inspiratiune![]()
Vevikule....si eu am facut poze ieri la concert ...si au iesit parca mai bune ca ale tale..da eu tot nu-s multumita.As fi vrut sa-i fac o surpriza dirijorului, dar abia daca pot alege vreo 11, 12 din cele 90![]()
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
apropos de mozart:D
la mezzo e acum flautul fermecat...intr-o regie f cumsecade.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
doruletz spune:
haha, ia uite la adela, ea vorbeste de umblat haihui cand ea nu mai aparu' de vreo 3 zile p'aci ![]()
aaa, asa ie, are dreptate xeno, si io zic ca e posetutza chestia aia verde. Ia-uitea unde erau Vuittoanele, asteptam io degeaba sa-mi pice vreunu!
adusco, bine ai revenit! zisesem io la un moment dat ca ti-or fi inghetat bitzii uite ca nu fusei prea departe de adevar! vazusi ce rezumat super facu Lilutza?!
azi fuseram sa vedem o nounou. nu m-a ambalat prea tare da' nu stiu daca o sa am de ales, din pacate.
ie-te si pe Gepeta cu freza lu' nen-su Base (o sa-i creasca si suvitza in curand)
mai viu io
adusca spune:
precum i s-o lipit ochii iancului de vikinga asa mi s-o lipit mie de Gepetica, pupa-i-as io suvita-n crestere.
saru'mana lilando de rezumat, da' n-ai zis dac-o fo' ceva sarbatoriti intre timp sa le spun si io un alea, alea.
in rest foarte 'nteresant, adica sper c-am inteles bine...cel care-o fo' la senatoriu sa se trateze o reusit? ca daca e asa hai sa punem mana de la mana sa-i trimitem pe toti![]()
de scandaluri am aflat cate ceva, ca asta o fo' prima mea grija, sa cetesc zz'ul, insa remarc c-o fo' slaba miscarea cat am lipsit.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
vikinga spune:
Bun revenit Adusca!Veve da' ai iesiri mai nu gluma! Ia uite ce distractie, asa da bravo!Irimel vacanta frumoasa!Mara si Veve felicitari pt anii de maritish
Minivacanta mea e we viitor, o sa mergem in Bispringen Heide, e undeva intre Hamburg si Hanover. Daaaa asa e cu certurile, inevitabile intre asa multe femei la un loc
, ele obisnuiesc sa mearga intr-o vacanta impreuna o data pe an, cica e mult fun dar si cite o disputa acolo ca au ele si niste jocuri, unul e unde ies marile scintei ceva cu adevar si minciuna, habar nu am despre ce e vorba da' cica e hard
. Sa vedem acolo politicaly corectness nemtzesc
. Da' am inteles ca la urma se drege lumea cu bere si sekt asa prieteneste si apoi asa involburate la dantaluit in disco. (Eeee da' ele nu stiu ca eu am as-ul din mineca: antrenament pe DC
aaaa saun nu, acolo ma fac moderator, imi trag si eu posetuta verde iete ashea:))O duminica relaxata miine!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
lilanda spune:
Buna dimineata :-))
adusca, ghinion de nesansa...nu fu ziua nimanui...insa ne pregatim; acusi-acusi ![]()
doruletz, hehe, ar vrea nen'su Basescu sa aiba freza gepetutei!!!
I-o dulcioaica, tocmai cind ziceam io ca-i serioasa :-)) Da' de ce nu va place nounou-l??
Bre, aia de scapara pseudonimul, inca il mai pot gasi pe la ZZ, subiect inchis 
Nooo, Adelucta di pi pagina aia cu casile Madonnei, gasi si vestea cum ca www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,769670,00.html" target="_blank">Stellan, pe care il ador
, cazu pe gheata si-si rupse mina. A fost demential in www.imdb.com/title/tt0260414/" target="_blank">Taking Sides, in rolul lui Furtwängler, predecesorul lui Karajan la conducerea orchestrei Filarmonicii din Berlin...(Sabino, tre sa-l vezi!!!
)
vik mai, suna interesant programul tau de vacanta!!! Pacat ca-i doar un weekend...io credeam ca stai cel putin o saptamina!!!
...sau asta o fi, din fericire. ![]()
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67733" target="_blank">vroooooommm!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6