Ce stiti despre scoala nr. 49 Vatra Luminoasa?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

am fost si eu ieri sa ma recenzez la scoala 49 pt ca m-am "mutat" recent in circumscriptia acesteia. au luat copilul in evidenta, dar cand au vazut viza de flotant mi-au zis ca trebuie sa vin la inscriere si cu actul de spatiu.

scoala nu are semi-internat/afterschool...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Vad ca si astia au innebunit de tot!!! evident ca nu au voie sa ceara asa ceva.

Mergi la inceput

Are cineva informatii despre invatatoarea Olaru Aurora?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikmik09 spune:

Inv. Costache Mihaela este noua in scoala, acum termina o serie acolo. Insa are multe solicitari (acum are colectivul cel mai mare fiind cautata). Unii copii s-au mutat la scoala aceasta in special pentru dumneaei. Or mai fi si alte motive.... Este o alegere buna.

Va lua in anul 2012-2013 clasa I. Insa e bine sa ajungeti la ea printr-o recomandare, ca e destul de solicitata (vin parinti in scoala si se intereseaza). Asta ca sa aveti o siguranta ca veti fi la dumneaei in clasa. E bine ca merge si la un after-school in apropiere... e, cam atat stiu. Succes!

Mergi la inceput

Despre cele care vor lua pregatitoarele stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama radului spune:

Buna dimineata
Eu am copilul in clasa intai si sunt f multumita.Este o scoala buna si am avut norocul sa picam la o invatatoare deosebita(Radu Mihaela).
Acum am emotii cu inscriereea celui de-al doilea pentru ca nu facem parte din circumscriptie,insa sper sa nu am probleme pt ca il am pe celalalt copil inscris si este unul din criteriile de selectie.Am fost de dimineata la scoala sa-mi duc copilul la cursuri si spre surprinderea mea erau doar cativa parinti care asteptau cumintei sa-si inscrie copiii,insa bineinteles ca softul nu functiona :(
Am auzit ca vor fii intr-adevar 3 clase P si 3 clase I,si daca va fii nevoie se vor suplimenta.Eu zic ca nu are sens sa ne facem griji pentru ca sunt suficiente locuri insa asa este la noi,la romani, ne place sa exageram si sa ne panicam pt orice lucru care ni se intampla.
Am auzit de d-na Costache numai lucruri bune,in sensul ca este o persoana calda ,care tine f mult la copii si se ataseaza de ei f tare. Despre celelalte doamne invatatoare nu stiu mare lucru.
O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinutzaaa spune:

Si eu mi-am inscris fetita la 49 in clasa pregatitoare.A fost o intreaga tevatura- mi-am facut si mutatie.
Am auzit despre invatatoarea Olaru de la o colega de serviciu, care a avut baiatul in clasa ei.Acum pustiul este in clasa a VI a ,dar s-a mutat din scoala.
Se spune ca ar fi extrem de apropiata de copii si profesional chiar isi face treaba (profa de romana si cea de mate chiar i-a spus colegei mele ca baiatul este foarte bine pregatit si are multe cunostinte in plus fata de altii ).
Pana de curand invatatoarea se numea Istrate, dar nu stiu motivele pentru care si-a schimbat numele ( s-o fi maritat? o fi divortat? ) Eu am cautat-o sa o inscriu pe Ana, dar nu mi-a dat mari sperante.M-a trimis sa vorbesc cu directoarea sau cu directorul , ca nu ea face listele.Nu i-am dat decat o cutie de bomboane si un buchet de flori si a fost destul de draguta, chiar m-a intrebat cum o cheama pe fetita si a scris numele pe o agenda unde mai avea scrise niste nume, dar a accentuat faptul ca trebuie sa vorbesc cu conducerea de mai multe ori.Am vorbit cu directoarea la inscriere, dar o sa ma mai duc sa vorbesc o data mai spre sfarsitul anului scolar.
Succes si poate copiii nostri vor fi colegi.Sper sa reusesc s-o inscriu la ea.
Daca aveti alte informatii, poate le si postati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminit spune:

Buna ziua tuturor, va multumesc din suflet pentru timpul alocat raspunsurilor date,mi-au fost de foarte mult folos. Sunt si eu o mamica aflata "in dificultate". AM un baietel caruia i-am facut evaluarea psihosomatica pentru clasa pregatitoare, el face 6 ani in noiembrie 2012. M-ar interesa daca stiti cumva cine ia clasele pregatitoare la scoala 49 pentru anul 2012-2013.As avea nevoie de un raspuns cat mai urgent, as vrea sa il inscriu pana la sfarsitul lui iunie 2012, din pacate noi am fost plecati din tara mult timp, si nu am reusit sa il inscriem pana acum. Stiti cumva si care ar fi procedura in acest caz? Trebuie mers la inspectorat? Va multumesc inca o data si succes in noul an tutoror prichindeilor!

Mergi la inceput

Deci e cineva la 49? Noi sintem la pregatitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraionescu spune:

Presupun ca informatiile mele nu va mai ajuta... Dar... am avut copilul in seria trecuta a dnei Costache. La inceput m-am bucurat, dar... Din pacate, dansa ii lasa mai mult singuri pe elevi... Orele insemnau exercitii/copieri din manuale pe care copiii le lucrau singuri, fara a fi corectati sau indrumati. Dansa a fost foarte interesata sa-si mareasca trupa de la afterul unde lucra si de cadourile primite de la favoriti, dar mai putin in a le deschide copiilor niste orizonturi. E o persoana destul de comoda, care se rezuma la manual si eventual o culegere, fara rezultate la concursurile scolare. La clasa doamnei Dumitru nu se putea intra, fiind A, clasa pilosilor. Nu am regretat, pentru ca auzisem prea multe lucruri de rau, de genul favoritisme, cadouri fff scumpe si prea putin profesionalism, dansa preferand sa lucreze doar cu elevii pe care ii avea la meditatii si la after. Ce era bine ca dansa face multe tabere, e adevarat scumpe, dar si in acestea, din pacate, nu-i ia decat pe elevii preferati.Despre dna Manea am auzit ca este foarte stricta, prea axata pa munca la clasa, cu tot felul de culegeri, copii antrenati in concursuri, cu multe premii, dar nu am avut norocul sa fim repartizati la dansa. Am inteles ca parintii care au fost mai "activi" la directiune au intrat in acea clasa. Din cate am auzit are studii superioare, (chiar doctorat), si la o petrecere a copiilor nostri, cand am stat de vorba cu doi dintre elevii din clasa dumneaei, (s-au distins din punct de vedere al felului de a interactiona si de a aborda problema), am realizat cat de mare si de importanta e amprenta unui invatator cu adevarat dedicat copiilor sai. Atunci am regretat ghinionul pe care l-am avut la inscriere, dar cum oricum doream sa ne mutam din scoala si... Am zambit amar cand cei doi baieti pe care i-am intrebat cum e doamna lor, mi-au raspuns direct "dreapta si cool". Mi-au povestit ca la dansa la casa nu merge cu jumatati de masura, dar ca in excursii si in tabere e super. Daca nu ne-am fi mutat din cartierul respectiv,l-as fi mutat pe cel mic la doamna Manea, caci doamna Istrate, asa stiu eu ca se numea, nu mi-a facut o impresie prea buna. Am auzit-o tipand la copii, cat asteptam pe hol sa vorbesc cu doamna noastra invatatoare, dar femeile de serviciu, spuneau ca are o clasa cu elevi problema, asa ca am renuntat si am plecat din scoala. in general scoala este buna, elevi si buni dar sicu probleme... e adevarat mult mai putini cei din urma. Cadrele didactice au cu cine sa lucreze si atunci e normal sa aiba rezultate. E adevarat, ca peste tot, oamenii, mai ales in invatamantul romanesc atat de prost platit, sunt manati de tot felul de alte resorturi, si atunci... nu e padure fara uscaturi...

Mergi la inceput