Huse canapea

Huse canapea | Autor: roisin

Link direct la acest mesaj

Salut!

As vrea sa stiu daca ati vazut pe undeva (eventual cumparat) niste huse pentru canapele, elastice sau d-alea cu bentite care se innoada (cam asa:
http://www.homevisions.com/hvprod/prod_display1.asp?product=71686&PID=294&partner=0
http://www.homevisions.com/hvprod/prod_display1.asp?product=67978&PID=294&partner=0), preferabil fara prea multe volane si de buna calitate.

Am gasit ceva interesant intr-un catalog Quelle, dar dupa ce am citit subiectul omonim de pe DC m-am desumflat, nu prea imi vine sa comand de la ei.

Multam de ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am vrut sa-ti zic de Quelle dar vad ca deja stii. Si mie imi plac husele prezentate acolo, dar nu inteleg a cumparat cineva si sunt proaste?

Incearca la Bucur Obor, stiu ca si-a luat maica-mea de acolo a dat pe ele destul de mult, sau de la magazinele de mobila de langa stadionul Steaua. Aici nu sunt sigura daca au huse, stiam ca au lenjerii de pat si pat.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

in mod normal,o croitoreasa buna ar putea sa faca niste huse impecabile.noi asa am facut,pt ca la canapelele noastre nu se potriveau nici chiar cele one size(ca sa le zic asa).masurile trebuie sa le ia croitoreasa la fata locului cu destul de mare precizie(in fct. de forma canapelelor).

...if you know what I mean.(proverb american :-D)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roisin spune:

Cristina, din ce am citit cu produsele Quelle e un pic de loterie, unele nu sunt de cea mai buna calitate si nici nu seamana cu cele din catalog.

Ortansa, ultima solutie asta va fi, sa aduc o croitoreasa. Din motive de lene, ma gandeam sa caut intai ceva de-a gata.

Sar'na de raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Servus,

Poti sa incerci la magazinele "CASA MIA".
In Brasov, sunt in Star.
Din cate stiu, sunt italieni. Aveau cateva modele dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Si eu as vrea sa imi fac astfel de huse la canapelele de piele. Stie cineva de unde se pot cumpara sau cunoasteti o CROITOREASA in BUCURESTI capabila sa faca asa ceva???

Merci,

Steluta 38s+.

Mergi la inceput