Biblia

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by irina.c.
Personal,cred ca nimeni nu ia ca litera de lege Biblia,ci fiecare ia ca litera de lege interpretarea pe care biserica/adunarea/cultul sau o dau asupra a ceea ce spune Scriptura.

...ceea ce, dupa umila mea parere, uneori e chiar mai rau

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Irina,
ce am scris este o parere personala si nu implica calitatea de moderator,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

---------
Andrada:
Modestia, mila, penitenta care ar trebui sa fie primele atribute ale unui preot ortodox le sint straine. Si aici ma refer mai ales la Parintele Papacioc si-ar mai fi citiva.
----------
Il cunosti pe Parintele Papacioc?
Cat de multe stii despre mila, modestia si penitenta dumnealui?
Cati preoti ortodocsi asa cum i-ai descris ai cunoscut personal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

Si ce preot ortodox rasist sau antisemit cunosti tu, Andrada? Nu de alta, dar am putea sa-l reclamam la episcop! Nici macar un ortodox simplu nu-si permite sa fie antisemit sau rasist, daramite un preot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Cu toata responsabilitatea

Arsenie Papacioc nu e nimic altceva decat un legionar patetic.
www.romfest.org/rost/iun2005/papacioc-trecerea-prin-veac.shtml" target="_blank">LE-GI-O-NAR

Sa mai zicem si de Tutea?

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by xenocid

Cu toata responsabilitateaArsenie Papacioc nu e nimic altceva decat un legionar patetic.
www.romfest.org/rost/iun2005/papacioc-trecerea-prin-veac.shtml" target="_blank">LE-GI-O-NARSa mai zicem si de Tutea?*segmentation fault*

Din sursa citata de tine :"Anchetatorii il vor descoase si despre activitatea cu caracter politic depusa si dupa intrarea in monahism, despre legaturile cu "Rugul Aprins", cu alti reprezentanti ai Bisericii. Raspunde scurt si limpede ca toata activitatea sa este de natura spirituala, neavānd nici o legatura cu politica legionara.Arata raspicat, iar depozitiile celorlalti inculpati vin in sprijinul celor spuse de el, ca el crede ca organizatia legionara a savarsit in trecut o serie de crime si atentate, lucru care nu este ingaduit de Biserica, incercarea Garzii de Fier de a se folosi de Biserica in scop politic fiind considerata o mare greseala. "Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Irina hai macar sa acceptam adevarul.
Papacioc a fost inspector legionar si membru de cuib activ.
Nu ma intereseaza in ce dimensiune, spirituala, administrativa, Ox , Oy, Oz e acelasi drac. Mentalitate de "Erou al neamului". A cerut sa fie trimis din inchisoare pe front si apoi a dezertat

Tutea era membru al guvernului legionar.
La ce bun sa'i spalam acum?

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fdoina

Si ce preot ortodox rasist sau antisemit cunosti tu, Andrada? Nu de alta, dar am putea sa-l reclamam la episcop! Nici macar un ortodox simplu nu-si permite sa fie antisemit sau rasist, daramite un preot...

Preotul de la biserica locala, care impartea manifeste antisemite audientei (70% evrei).
A stat la toata petrecerea, a fost deliciul adunarii.
Manifestele incepeau cu doina lui Eminescu si se terminau cu (aproape) citate din Romania Mare,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Mai Andrada, dar la ce biserica mergi tu? Si cum de 70% din cei care o frecventeaza sunt evrei?

Mergi la inceput

Era o petrecere la care a fost invitat si preotul,
A

Mergi la inceput