Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena/Elena.jpg)
Elena spune:
quote:
Originally posted by conchita
Elena, pai asta ziceam si eu, ca s-a intors lumea cu poponeata in sus, maica! nu mai stii care ce si in ce fel, adios certitudini, bun venit relativismului. :-))
Uups, adica ti se pare atit de ingrozitor si ceva complet de-andoaselea ca un credincios crestin ne-ortodox sa considere pe ortodox frate in credinta cu aceleasi sanse de mantuire ca si el, atita timp cat amandoi cred in Acelasi Dumnezeu si in Acelasi Iisus Hristos ????
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
quote:
Originally posted by Elenaquote:
Elena, pai asta ziceam si eu, ca s-a intors lumea cu poponeata in sus, maica! nu mai stii care ce si in ce fel, adios certitudini, bun venit relativismului. :-))
Uups, adica ti se pare atit de ingrozitor si ceva complet de-andoaselea ca un credincios crestin ne-ortodox sa considere ca pe ortodox frate in credinta cu aceleasi sanse de mantuire ca si el, atita timp cat amandoi cred in Acelasi Dumnezeu si in Acelasi Iisus Hristos ????
_
"Mare pacoste sa nu ai destul duh ca sa vorbesti frumos, nici destula judecata ca sa taci cand trebuie." (La Bruyere)
nuuuu, nu, nu! uoof! discutia era daca un ortodox ar trebui spanzurat ca crede in ortodoxie, ci nu in protestantism, etc. nu are legatura cu unirea bisericilor, mai :-))
denizel spune:
Conchita, io, io, io!!!!!!![ Aici imi trebuie un emoticon cu unu' care sare in sus ca disperatu', doar doar il zareste cineva]. Io cred ca nu numai adventistii se mantuiesc. Am declarat si mai sus de altfel, nu ma poti acuza de ipocrizie.
Iubibubi, din ce stiu eu, botezul a fost parte integranta a crestinismului inca de la inceput. Cei dintai convertiti au fost botezati. Pavel, care a fost convertit la doi-trei ani dupa Inviere, a considerat ca un lucru de la sine inteles faptul ca botezul marcheaza inceputul vietii crestine.
In Noul Testament, botezul primilor crestini era o expresie a pocaintei si credintei.
Botezul avea un rol important, fiind o expresie de predare a unei persoane lui Dumnezeu.
Si in zilele noastre, botezul este un act de angajare de a fi ucenic al lui Isus, o expresie a credintei celui care se boteaza si un fel de marturie in fata oamenilor.
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
conchita spune:
Denizel, hahaha, te vezi mah, te vezi, tu esti mami cu pielea de caltita. stiu ca tu crezi ca se mantuiesc si adventistii plus restul, mai putin ortodocsii, cu astia ai tu indoieli, recunoaste!
:-))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Elena/Elena.jpg)
Elena spune:
quote:
nuuuu, nu, nu! uoof! discutia era daca un ortodox ar trebui spanzurat ca crede in ortodoxie, ci nu in protestantism, etc. nu are legatura cu unirea bisericilor, mai :-))
Nu, mai
![](icon_smile.gif)
Deci cum e, ca eu tot n-am inteles ? e ceva ingrozitor si de-andoaselea sau nu-i ?
![](bunny.gif)
_
conchita spune:
:-)) am zis ca eram gata sa intreb, dar ca nu mai intreb, pentru ca am vazut ca EXISTA intr-adevar. in felul asta justificam mirarea Ineiioana legat de ortodocsii care cred in ortodoxie, ci nu si in altele - cum am vazut ca DA, se poate.
bey, de ce s'teti ashea departe, ce mijto ar fi sa stam la un suc, o cafea, o maslina, o atentie, si sa discutam, uoof, veata mea...
denizel spune:
quote:
Denizel, hahaha, te vezi mah, te vezi, tu esti mami cu pielea de caltita.stiu ca tu crezi ca se mantuiesc si adventistii plus restul, mai putin ortodocsii, cu astia ai tu indoieli, recunoaste!
:-))
conchita,
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
Pe cuvant de onoare ca nu cred ca ortodocsii nu se vor mantui. Da' pe cuvant! Ca nu sunt de acord cu multe din practicile si invataturile ortodoxe, da, recunosc. Dar cine sunt eu sa zic cine va fi si cine nu va fi mantuit? Credeam ca ma stii mai bine de atat:(
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
inaioana spune:
quote:
in felul asta justificam mirarea Ineiioana legat de ortodocsii care cred in ortodoxie, ci nu si in altele - cum am vazut ca DA, se poate.
Ceeeee , mah? [emoticon cu mutra confuzata rau de tot, gata de lesin]
Ioana
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
poze cu mami, tati si katja
conchita spune:
Denizelule, nu pange, te-am tachinat nitel legat de cum te "umbesti" tu cu irina, dar nu mai fac, promit.
cleo, si pe tine vrei sa te am pe constiinta?