Site cu SMS free-cine vrea?
Raspunsuri - Pagina 9
april spune:
eu nu mai inteleg nimic
am doua conturi: unul al meu si unul al sotului.
cand intra el si apasa edit (pt actualizare) ii apare userul meu si toate datele mele. practic oscileaza intre doua conturi fara a fi inregistrat numai cu unul. e adevarat ca pe acelasi calculator am facut inregistrarea insa nu inteleg cum din contul lui poate sa-mi editeze mie profilul si in al lui nu poate intra.
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
alayna spune:
Folosesti Mozilla?Daca da,incearca cu IE
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
april spune:
dar folosesc IE
si am mai incercat si tot asa. in state pot trimite mesaje, in tara nu. m-oi fi ticnit
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln
lunna27 spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
Deci am reusit sa ma inregistrez fara mari probleme. Prima data la tara am trecut International, insa la inregistrarea concreta unde iti cere niste dat personale, acolo am gasit Ro, si am gasit si orasele mai mari sa aleg. Nu e obligatoriu sa completezi absolut toate datele, dar iti cere nr. de mobil, si cand ai trimis datele, iti trimite un sms cu un cod cu care poti confirma inregistrarea, si primesti si un e-mail cu care sa confirmi. Pana nu am trecut nr. de mobil, nu am primit punctele. Totul e simplu, nu dureaza mai mult de 10 minute.
Incercati cu incredere, nu aveti ce pierde.
Mersi Cici inca odata
In cat timp ai primit sms-ul pe telefon ca eu am deja vreo jum de ora si nimic...treb sa primesti ceva nu???
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
lunna27 spune:
nu l-am primit ,la naiba,si nici nu am mai incercat
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
lunna27 spune:
cred ca nu introduc bine nr de tel ...eu fac asa ...+4074...cum am vazut undeva mai sus...e bine asa?poate nu e cu +
Dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)
babyyy spune:
ma ajuta cineva sa ma inscriu si eu pe acest site?vreau sa ma inscriu cu nr.de romania,se poate?sau doar cu nr international?pupici
ina2000 spune:
Buna Cici, acu am vazut si eu discutia voastra si as vrea sa ma inviti si pe mine daca vrei si mai ales daca poti.
Am vrut sa iti trimit PM insa mi-a dat ca cici nu accepta mesaje private...???
Intrebare: eu daca nu am telefon mobil ma pot inregistra sa trimit sms celor care au telefon mobil? Sau cum pot sa fac sa trimit si eu mesaje prietenilor folosind acest site?
multumesc mult de tot si scuze ca intreb insa nu ma pricep deloc la celulare
Ina
babyyy spune:
Pentru Catalin (Moderatorul):
M-ar interesa mai multe detalii despre nettelefon.Se poate?
Am citit despre abonamentul de 18 RON 100 min.
In cazul in care sun din UK in Romania de pe ce telefon trebuie sa sun ca sa beneficiez de 5 centi/min?
Am vazut tarifele pentru UK insa nu inteleg,,,, scrie UK-5centi/min,,,,,, UK freephone - 10 centi/min,,,, pe urma free FreePhone;other special;pager,personal,premium,,,6$.Ce inseamna doar UK?
As dori sa stiu de pe ce telefon (fix,mobil,public) pot suna din UK cu 5 centi(pentru ca ma intereseaza special numai acest tarif) si pe ce gen de telefon in Romania?
sau pot suna din Romania in Uk tot cu 5 centi?de pe ce telefon pe ce telefon?
Exista vreo diferenta de pret daca sun pe fix(Romtelecom) sau mobil (Connex) in Romania?Este vorba de 5 eurocenti sau 0.5$?
5centi cu sau fara TVA?
In cazul in care vreau sa cumpar acest abonament de unde il pot procura si cum pot plati?
Trebuie lunar sa platesc 18 RON chiar daca creditul nu este terminat?
In cazul in care cumpar acum abonamentul dar il folosesc peste 3 luni sa zicem ,,, mai este inca valabil?
Stiu ca sunt cam multe intrebari dar trebuie sa fiu sigura inainte,,, sunt seriosi cei care vand aceste abonamente?
pupici!si scuze inca o data pt atatea intrebari