Site cu SMS free-cine vrea?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu m-am inscris, am primit 25 pct, am dat un sms, asa de control, apoi a doua zi cand m-am logat am primit 1 pct, asa ca acu am 24!

Dar ma deranjeaza ca incerc sa mai invit si destinatarii NU primesc invitatiile!!!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Eu am primit 15, acum am 11. Sa vad ce fac dupa ce le termin. Dar nu cred sa mai apara vreun punct acolo!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Eu am primit puncte doar dupa gabi, si cred ca am facut cel putin 40 de invitatii.

Si eu am 2 conturi dar nu reusesc sa ma loghez decat pe unul singur .
Dupa cum v-am zis puncte se primesc tot timpul daca le vizitezi site-ul, cam 2 ,3 pe saptamana .

Mira_m nu mai retin,ti-am facut invitatie si tie,ca nu inteleg de ce ai primit doar 15 puncte?

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

eu am trimis invitatie, respectivul a primit-o, s-a inregistrat dar... eu tot n-am primit nici un punct in plus !

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Nu, Cici, eu m-am inregistrat pur si simplu, iar cu acest prilej am primit 15 puncte, din care mai am 9.
Am intrat de mai mult e ori pe site, dar nu am primit nici un bonus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

eu nu pot sa activez tel.de ce?
am primit codul de activare pe adresa de mail,dar nici un punc...de ce?

Mergi la inceput

Cred ca dau punctele respective absolut aleatoriu.
Scrie si acolo ca la fiecare logare ai 40% sanse sa primeste puncte drept bonus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

m-am inscris si eu si abia cand am introdus codul primit prin sms mi-au zis ca-s activa, cand introduce-am codul primit pe e-mail nu se intampla nimic, sau mai bine zis imi dadea ca nu e bun codul.
Am primit din prima 25 de puncte.LA primele 2 sms-uri trimise mi-a luat cate un pc, dupa care la urmatoarele mi-au luat 2puncte/sms.Am primit pana acum 2 puncte bonus.Am trimis si eu invitatii, doar eu pe alta adresa am primit , in rest cred ca sunt vreo 4 pers care nu au primit.Si in mom in care m-am inregistrat , a tb sa introduc un alt nr de tel(noroc ca am 2), da punctele bonus ca s-a mai logat cineva, yoc, asa ca nu stiu care este criteriul Tb incercat sa vedem daca sunam de pe tel la nr care-l zic ei acolo, se primesc puncte.Ramane de incercat.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Io nu pricep
Poti sa trimiti mesaje si international ? Si daca da, cate puncte iti ia la internationale ?
Si ce-i apare destinatarului la expeditor daca sa zicem ca are nr. meu in agenda ? Apare numele meu, ca si cand mesajul ar fi trimis de pe telefonul meu, sau apare cine stie ce numar ? Nu de alta dar sa nu sperii pe cineva...

Cici iti dau PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

merg sms-uri trimise si international, iar destinatarului ii arata ca a primit un sms de pe yoffi.com

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput