Viata in Germania (30)
Raspunsuri - Pagina 5
Alina spune:
quote:
Originally posted by denisa73
Fetelor, eu am igrasie in casa? Ati avut asa ceva si ati scapat.Cum? Am dat cu clor de cateva ori dar reapare imediat dupa cateva zile.Am inteles ca exista o lege(dar nu stiu unde o gasesc) unde spune ca daca nu iti repara propietarul casa platesti chiria mai putin.Va rog mult daca stiti ceva spuneti-mi si mie.Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73
Denisa,
Inscrieti-va la Mieterverein.Fara ei nu prea puteti face nimic.
Si noi am avut ceva probleme cu igrasia,acum citiva ani dar am rezolvat-o rapid cu ajutorul lor si da,intr-adevar pina s-a miscat proprietarul sa repare tot(peretele afectat plus termopane noi)am platit chiria mai putin.Dar nu de capul nostru ci sustinuti de beraterul de la Mieterverein.
Succes!
Alina
Am editat ca am vazut ca aveti bebelus.Nu-i de joaca cu igrasia,pereti spalati cu clor,etc,aerul e taaare nasol,trebuie sa indepartati cauza altfel reparare.
Alina spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
laura,mersi de pont dar parca nu mi se pare asa fain in poza ,comparativ cu filmul ma refer:) am salvat linkul si daca nu creste pretul prea mult il iau,pt marc o sa fie un hit.
si eu ma gandesc ca e buna pt echilibru bicicleta aia,dar uite,chiar si azi am vorbit cu prietena mea nemtoaica,mi-a povestit ca pediatrul i-a recomandat roller baiatului -tot pentru echilibru,directie si la 3 ani mergea pe o bicicleta normala,fara roti de sustinere,asa efect bun a avut.La 3 ani!Celalalt copil abia a reusit la 6.
Da,Ancuta si eu stiu copilasi care la 3 ani merg pe bicicleta fara roti ajutatoare si asta fara sa fii avut Laufrad(care,personal,mi se pare buna pt copii intre 2 si 3 ani sau peste 3 ani dar fizic mai micuti,pt ca ce am vazut sunt de 12 toli si fetitei mele ii erau mici,statea gheboasa si nu-i facea placere)sau roller.
Depinde de copil daca poa'sa mearga pe bicicleta fara roti ajutatoare sau nu,unii au nevoie de mai multe etape/timp pina sa-si tina echilibrul in timp ce unii reusesc usor.
Marie are in aprilie 4 ani si vom incerca sa o invatam direct pe bicicleta pt virsta ei(probabil de 16 toli)fara rotite,sotul meu e aproape sigur ca va reusi si se ia dupa faptul ca la gradi merge tare bine si usor pe rollerele alea fara sa fii avut acasa.
Alina
mamica dulce spune:
si acu' de care sa-i iau???
Multumesc de raspunsuri dar zau ca-s mai confuza decat atunci cand am postat prima data
Bicicleta normala ..cred ca mai asteapta vreun an,e prea puturos sa pedaleze,inca mai iau carutul dupa mine daca mergem in oras mai mult sau ne grabim.Sigur ca merge pe jos ..dar cand oboseste sau vrea sa bea-are 20 de kile,imi rupe salele![]()
Acum chiar vreau sa-i iau laufrad dar nici sa dau banii degeaba si sa o foloseasca 2 luni..in sensul ca la 3 ani si 2 luni sa nu fie prea mare pt ea. Ce sa fac acu???
edit-fetele care aveti-ce ziceti de modelul asta?
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=6028320175&fromMakeTrack=true
DidiAlex spune:
Vin cu o intrebare - rugaminte: ati vazut pe undeva figurine cu magnet, gen magnetii de frigider?
Au fost in toamna la Lidl dar, nu am ajuns si le-am pierdut.
Multzam!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
narcisa spune:
Ancutza si noi avem tot in genul la cel de la ebay. Acum sincer, Alina are dreptate, pt. ca stiu ca Marc e mai inalt pt. virsta lui, eu nu am habar 12 Zoll pina la ce inaltime poate fi folosita?! Eu in locul tau, as proba una in magazin acolo la voi in oras, ca nici sa stea copilul cocosat nu e idicat
, eu asa as procada. Eu scriu din ce am vazut la laufradul nostru, Patrick e shi slabut si cca 1 m inaltime. Shi pina la urma du-te cu el intr-un magazin si vezi si ce-i place, poate vrea mai mult roller, important e ce vrea el, ca el va merge cu el, nu? Ca daca el vrea musai roller, mai bine i-l iei, principalul sa se miste si sa nu-l cari in brate
!
narcisa
mamica dulce spune:
multumesc narcisa,asa o sa fac,ma duc cu el si vad unde bate mai mult,s-asa n-am bani luna asta sa-i iau
La modelul pe care l-ai vazut e fain ca se ridica saua,ca la o bicicleta obisnuita si ar fi buna pentru Marc-are 1 metru si vreo 4-5 cm,de asta m-am si oprit la ea. In mod normal o bicicleta trebuie sa ajunga la copil...unde? la sold?sau mai jos,spre fund?Ca as putea sa masor eu sa vad daca se potriveste...uff,de aia nu-mi place e-bay.ul![]()
didialex-figurine cu magnet sunt la toate magazinele mari,,gen Kaufhof ,cauta-le la raionul cu maruntisuri,gen Didl.La noi in oras am vazut si la Real.Sunt si la magazinele mai mari de jucarii in toate formele,sigur gasesti.Daca tin minte bine au chiar acum la aldi angebot de o tabla pentru notite,cu tot cu magneti.
narcisa spune:
Ancutza, saua se ridica la toate tip Laufrad, sau nu? Eu m-as duce cu el in magazin de specialitate, as specifica inainte ca mai intii vrem sa ne uitam Beratung si pe urma stii ce ai de facut....
, nici eu n-am habar pina unde trebuie sa ajunga o bicicleta.
Ebayul e bun, acum nu ca sa fac reclama
, eu am luat multe lucruri noi evident, cu mult sub pretul pietei, ultimul lucru, jogger de care am fost f.incintati e super practic, n-as fi crezut inainte si ca Sportwagen si chiar si de la inceput de folosit cu geanta pt. bb. nu mai stiu cine intreba de Sportwagen??? e super usor 5-7kg din aluminiu.
Si apropo de Ebay, eu cind am luat ceva de acolo, mai intii m-am uitat in magazin cum arata etc. ca si cum as fi vrut sa cumpar si pe urma am luat de la Ebay muuult mai ieftin.
narcisa
papadie spune:
quote:Va urez si eu un weekend frumos si OSNA felicitari pt burticaaaaaaaaa! sarcina usoara
Originally posted by osna
un week-end placut si fara ploaie(ca la mine este de 2 zile si m-am saturat)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Cristian - 31 mai 2005