Viata in Germania (30)
Raspunsuri - Pagina 14
speel spune:
Mama draga si eu te iubesc.De mor.De cind ma itiesc pe forum sa gasesc pe cineva pe aproape.stau in Heinsberg.
da-mi vreo adresa de yahoo sa vorbim detaliat
narcisa spune:
Ancutza, io ti-am mai scris
, mai bine sa te ia de nebuna decit de proasta, eu cind nu mai vad cale de iesire, fac scandal cu tupeu, cum adica e normal la Marc???? Raceli poate sint normale, dar nu cit ai stat tu cu el prin spital.......ramai pe pozitie si trage-i si cu starea ta depresiva, ca nu mai sti
i incotro etc. ca pina la urma e adevarat, normal nu e in nici un caz! Si daca te refuza, mergi la alt doctor. Suna pina la urma singura la casa de asigurari, ca doar ei vad prin cite ai trecut cu Marc, sa stii ca de multe ori sint ff. draguti cei de la asigurari, bani de la ei din buzunar oricum nu dau
.......nu te lasa!
Eu una ma bucur ca la Patrick la gradi. nu-i lasa iarna aproape deloc afara, la -5, -8 cit au fost zilele trecute e cam mult pt. pitici; Marc e si mai sensibil, mai voinic si daca alearga si trage aer rece in piept, e clar ca o luati de la capat....normal ca statul pe afara usureaza munca educatoarelor
.
Poate gresesc, dar eu asa vad situatia.
Si da eu stiu pe cineva care a fost in Mutterkindkur, lupta-te cu incredere e bine si pt. pui si pt tine!
sanatate lui Marc
narcisa
quote:
Originally posted by mamica dulce
bravo fetele-si eu abia astept sa vad poze cu voi!
Nu stiu daca ati vazut ce am intrebat eu dimineata ,despre mutterkindkur.A fost cineva?Cum e?
azi pediatrul a zis ca e bine,imi semneaza formularele saptamana viitoare,apoi trebuie sa merg si la medicul meu sa ma dau lovitasi nu crede ca nu primesc..ar fi super pentru marc,la marea nordului sau undeva la munte..sau la salina,a spus ca pe langa Salzburg ar fi ceva bun de tot.In primavara,cand e mai cald,aprilie-mai ar fi fantastic!!
Narcisa,asa e am tras o gramada cu sensibilitatea lui marc la gat,dar uite ce depinde si de pediatru,daca vrea sa scrie sau nu,ca deh..face cheltuiala mare asigurarilor.De ex pediatrul la care am fost inainte de asta nici n-a vrut sa auda-ca e normal sa fie bolnavior,ca asa se construieste sistemul imunitar blabla.
Medicul de famile e foarte de treaba si daca ma duc cu hartiile semnate de pediatru nu cred ca ar fi problematic sa-mi semneze.
pot sa trag si pe partea ca sotul e foarte mult timp plecat,nu avem familie aici,mi.e foarte greu,am nevoie de o pauza..chestii din astea,plus vreun pui de stare depresiva-care nu mai are mult daca mai trec cu fi-meu de multe ori prin spaime de genul celei de aznoapte
ma duc ca s-a trezit,v-am pupat!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
tinatache spune:
sa spun... sa nu spun... parca nu-mi vine sa cred...
aaaaaaaammmmmmmmmmm jooooooooobbbbbbb!!!!!!!!!!
ieri am fost la interviu si mi-a spus pe loc ca ma ia! e un post de om bun la toate intr-o firma mica unde faci cate putin din toate: contab. primara, personal, proiect management, secretariat, asistenta sefului etc. Pt mine e super ca invat cate putin din toate care sigur o sa-mi foloseasca mai tarziu.
Cam asta-i, ma mai duc azi si maine la McD. ca sa nu-i las cu ochii-n soare si apoi iau pauza 1 luna, ca incep pe 1 martie.
ma repet... parca inca nu-mi vine sa cred... prea caut cu indarjire de cateva luni, intrasem in ritm:))
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
tumpi spune:
Cristina, felicitari, ma bucur ca ai reusit, bravo.Asteptam bautura virtuala.![]()
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
osna spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Fetele am si eu o intrebare la voi, ce este speisestärke?vreun intaritor pt prajituri, gen cum este intaritorul pt frisca?Care este traducerea lui mai exacta?
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
este amidon si se floseste la prajituri dar il poti inlocui inj reteta cu aceeasi cant de faina.cica ies mai pufoasedulciurile daca folosesti si amidon
pinquleasa spune:
speel uite id-ul meu de pe yahoo nico_nico182
sau o adresa de e-mail nicollero@gmx.net
ori mai bine intra si da-mi nr de tel sa stam la palavre eu in timpul zilei nu prea intru pe net asa ca daca vb la tel mai fac si treaba.
te-am pupat
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by tinatache
Felicitaaaaaarile noastre si bravoos
de ce sa nu ne spui..ca asa mai schimbi starea de spirit de aici. la cata pregatire ai, il meriti!!!!!
Servici usor si SANATATE!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">La 1 anisor e diabetic insulinodependent si are mare nevoie de noi!
symaco spune:
quote:
Originally posted by tinatache
ieri am fost la interviu si mi-a spus pe loc ca ma ia! e un post de om bun la toate intr-o firma mica unde faci cate putin din toate: contab. primara, personal, proiect management, secretariat, asistenta sefului etc. Pt mine e super ca invat cate putin din toate care sigur o sa-mi foloseasca mai tarziu.
Cam asta-i, ma mai duc azi si maine la McD. ca sa nu-i las cu ochii-n soare si apoi iau pauza 1 luna, ca incep pe 1 martie.
ma repet... parca inca nu-mi vine sa cred... prea caut cu indarjire de cateva luni, intrasem in ritm:))
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
Felicitariiii!

bine ca ai reusit sa-ti gasesti ceva pe masura!

mamica dulce spune:
cristina

super!felicitari!cred ca abia astepti sa incepi..cum e ,halbzeit sau vollzeit?Cum ai gasit jobul..detaliii!!!!!!si normal,peste o luna primele impresii!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.