Arta...de a te imbraca :-))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by liris

Rochii de Golden Globes.

am aruncat un oki pe site-ul indicat de Liris; mi se pare mie sau chiar e o problema cu alegerea acestei rochii de catre geena davis?
ii schimb ii dau nota 10 lui renee zellweger, e f. distinsa. nu inteleg de ce atunci cand a castigat oscarul a ales o rochie alba, avea nu stiu cate kg in plus din cauza rolului bridget jones; nu am timp sa caut imaginea aceea, probabil multe v-o amintiti.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:

ce-ar fi sa transformam subiectul asta in subiect de sfaturi despre "boit" si imbracat, si poate aranjat parul. asa ca ptr noi, femei de rind care nu au mii de dolari de dat lunar pe chestii d'astea. tip-uri, trick-uri. ca fetele astea de la Hollywood sunt cam "departe" de noi.

daca ne da voie lilanda, eu sunt de acord :) mai ales ca nu am nici o rochie/fusta in dulap :)

Andrada, multam! unde gasesc Tahari, e vreun magazin special? stii cumva daca au si marimea 0? :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

off-topic: Oare in imbracaminte tre' sa se reflecte si intelighentia? Nu pot s-o sufar pe Longoria e cam tampitica: acu' la autoshow trebuia sa faca reclama pentru Chrysler sloganul "I'm desperate for.." si ea zice "I'm not desperate...":))))) s-a corectat da'... 'geaba:))))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aino spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

quote:

ce-ar fi sa transformam subiectul asta in subiect de sfaturi despre "boit" si imbracat, si poate aranjat parul. asa ca ptr noi, femei de rind care nu au mii de dolari de dat lunar pe chestii d'astea. tip-uri, trick-uri. ca fetele astea de la Hollywood sunt cam "departe" de noi.

daca ne da voie lilanda, eu sunt de acord :) mai ales ca nu am nici o rochie/fusta in dulap :)

Subiectul asta e cam ceea ce va imaginati voi?
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65623&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

aino, n-as zice.

eu cred ca ar trebui sa fie chestii 100% practice, care dc s-ar gasi in Cosmopolitan & al. zau ca as cumpara astfel de reviste.
da nu'sh dc ati remarcat prin reviste d'astea: "machiaj perfect in 10 pasi: iei creionul de ochi Dior, apoi fardul Channel...bla-bla-bla". niciodata de unde si pina unde tragi linia dc ai ochii mici de chinezoaica sau mari ca ai unei vaci.
Programele de pe BBC ale lu Trinny si Susanah sunt foarte educative in sensul asta. Io nu le prea sar , ptr ca , chiar le gasesc utile... in rest mai clatesc un ochi pe Fashion TV , uneori , mai ales la colectiile preferatului meu VALENTINO, dar in rest nimic util de-adevaratelea. doar skeletoanele alea ambulante cu bigudiuri in cap, dindu-si ochii peste cap cind observa ca sunt filmate si apoi miscindu-si chestia aia pe post de fund pe podium.

Deci, dc Lilanda permite "deturnarea" subiectului, turnati aici sfaturi de care stiti. Niciodata nu-s prea multe. a...da si legate de asezarea parului... am rasucit eu o data parul si apoi l-am pus pe bigudiuri, asa citisem, sau am avut impresia ca am citit undeva ca ies "spirale". nu am chef sa va spun cam ce spirale au iesit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:

Andrada, multam! unde gasesc Tahari, e vreun magazin special? stii cumva daca au si marimea 0? :)))

I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara

La TJMaxx cu 40 de dolari. Marimea zero zici huh??? Io inteleg ca a plecat mama si ti-e mai greu, dar chiar asa??
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

merci, Anda! marimea pantalonilor nu e direct proportionala cu efectivul de copii, asa eram si inainte de a-l naste pe Andrei, asa am fost si dupa, asa sunt si acum la 4 luni dupa Mara si la aproape 2 dupa plecarea maica-mii :)) cred ca asa mi-e soiu', din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:

quote:

Da' chiar va rog, cum sa nu???
Insa eu am rezerva ca astfel de sfaturi nu pot fi date decit in linii foarte foarte generale; si de obicei se cunosc- asa cum e, de exemplu, ala ca dungile verticale lungesc si alea orizontale ingrasa. In rest, zic io, e greu de decis la scara larga ce ii vine bine unei categorii de persoane si ce nu, pentru ca fiecare are particularitatile proprii si... poate avea, sa spunem, doua defecte a caror corectare se poate exclude una pe alta, astfel incit rezultatul numai bun nu va iesi. Sau...iau exemplu www.hfpa.org/slideshow/photo/377/index.html" target="_blank">Mirei Sorvino, care dorind sa-si puna in evidenta tinuta (per ansamblu zvelta cu forme bine precizate) printr-o linie Fitted (ca asa zice regula aia generala), a reusit, de fapt, sa arate tuturor ca talia ei nu-i chiar de invidiat!!!

Boon...si daca ajungem sa vorbim in general,incep io: cred ca trendul ptr. sezonul primavara-vara 2006 dezavantajeaza net femeia mai plina de la bust in sus...In acelasi timp, e perfecta pentru tipul meridional, cu talie subtire si cu solduri nitel mai late, fiindca atit linia "Barrel" (aia balon) cit si cea "Flounced" (cu volane suprapuse), ascund binisor surplusul de latime. In doar 7 variante, Yves Saint Laurent, descrie trendul...

(intrebare curioasa: ce masuri sint la talia 0 americana?? )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

O mica paranteza cu Mira Sorvino....e gravidutza!!!!

Mie imi convine silueta asa mai "pufoasa" jos si mai ingusta sus pentru ca ma avantajeaza. Cred ca faptul ca arati bine este mai mult sa te imbraci in avantaj decit sa fii sclava ultimului trend. Eu sint adepta pieselor clasice cu doar poate accesorii sau una-doua piese pe sezon "la moda". Lucrul bun, bine croit, materialul bun face mai mult pentru mine decit o tzoala super trendy dar care pica prost pe corp.

Din cauza asta SJP mie imi place cum se imbraca (nu in Sex and the City)...
Apropo de Johnny Depp, si-a facut si el aparitia la GG :www.eonline.com/Features/Awards/Golden2006/FashionPolice/index9.html" target="_blank">Johnny and Vanessa...parca Vanessa o ia pe urmele Madonnei cu bratele alea super musculoase

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by ocebine
Apropo de Johnny Depp, si-a facut si el aparitia la GG :www.eonline.com/Features/Awards/Golden2006/FashionPolice/index9.html" target="_blank">Johnny and Vanessa...

Am zis io ca-i plac papucii Charleston
N-am stiut ca si Mira Sorvino e insarcinata, da' ma gindesc acum, ca poate si-o fi comandat rochia mai-nainte, de unde s-ar explica si eroare de linie :-))

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput