Copilasi din 1998 (04)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Cary, si eu cumpar la greu tot felul de carti.

Insa cel mai tare ma enerveaza ca le aduc reviste !

La 2-3 zile apare mandra mea cu alta revista, alti 40-60.000

Nu ma derajeaza foarte tare suma, insa ma deranjeazaa ca ii incanta pe copii cu toate tampeniile. Efectiv ii mint si ii pacalesc sa le cumpere. Oare Ministerul stie ca si invatatorii au comision la exemplarele bagate pe gat copiilor ?? Ca pe editori sa zicem ca nu ii intereseaza !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Briana si pe mine ma deranjeaza acele mici brosurici si incerc,pe cat posibil sa-i spun Rebeccai,cai voi cumpara altceva si atunci totul e OK,nu-i mai trebuie!

DAR eu vorbeam despre manualele din clasa a-II-a,pentru la toamna! voi ati primit asa ceva? si cat costa?

Caci acum 2 saptamani Rebecca a venit cu 2 manuale acasa si mi-a spus ca trebuie sa dau 210.000 ROL!

W-e placut tuturor!

Mergi la inceput

Cary, noua nu ne-a dat nimeni manuale de clasa a II-a !

Insa nu se stie niciodata.

Mergi la inceput

Mai fete, da' slaaba miscare !!

Pe unde sunteti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

buna fetelor.
si adri a venit cu 3 carti de la scoala dar nu sunt manuale.
un" dictionar pt clasele 1-4 ", " ortografie si punctuatie " si " sa despartim corect cuvintele in silabe"
.

abia asteptam sa vina primavara ca ne-am cam saturat de frig. va pup si va doresc numai bine.

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Rebecca a avut o viroza puternica la scoala si mai toti copiii au avut o pauza caci a fost nasol rau si cu febra de 40 grade,doamna invatatoare a batut pasul pe loc caci mai erau la doar 5 in clasa.
Acum se recupereaza si se pare ca vor face ore si sambata aceasta!

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Buna fete,

Ela a pierdut cartea la scoala si acum dam in balbaiala sa gasim carticica Invatam sa Citim -cls 1.

Jale mare, in Titan au avut cartea dar au facut-o retur la editura, la Diverta-Mall nimic, si mai am doar sa contactez editura. Dar si cand o sa o gasesc..... iau 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Buna mamici si copii de 1998! Mai dati un semn de viata si mai povestiti ce mai faceti, ca s-a "scufundat" de tot subiectul.

Ioana a luat ieri primul bine de cand e scolarita - la o evaluare la romana. A uitat sa completeze o propozitie. Sper sa fi invatat ceva din asta si sa fie mai atenta la urmatoarele evaluari si teste.
Se bucura ca a fost cald si a putut sa se duca la scoala in fustita - si in felul asta sa i se vada ghetutele rosii, noi, pe care i le-am luat.

Asteptam sa vina vacanta si ne-am facut planuri sa facem decoratiuni pentru Paste, dar pana acum nu prea am avut timp. Poate la sfarsitul asta de saptamana.

Mergi la inceput

Si noi asteptam vacanta,DAR vom face o vizita la gradinita,acolo unde din toamna fratiorul Axel va merge,caci Rebecca a sarit peste grupa pregatitoare unde sunt acum colegii ei.Il voi lasa si pe Axel sa se obisnuiasca,cu atmosfera.

La fel am facut si in vacanta de iarna(dar nu a fost Axel)iar d-na educatoare a fost super incantata,caci Rebecca a povestit copiilor cum este la scoala si fostii ei colegi au pus multe intrebari la care ea raspundea.

Cum am inceput curatenia pe Paste, cum au aparut micile amenajari si decoratiuni de Paste(ale mele sunt gata facute).

Dori cam ce decoratiuni faceti?poate imi dai si mie idei?

W-e placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cldya spune:

Buna tuturor !
Luna aceasta , adica aprilie, pe 10 fiul meu implineste 8 anisori ... deci va trebui sarbatorit
Intrebarea este unde ? Acasa sau la McDonald's ?

Mergi la inceput