Copilasi din 1998 (04)
Raspunsuri - Pagina 14
Cary spune:
Ce mai faceti dragelor?
Ce veti face in aceasta scurta vacanta?
Eu tare as fi vrut sa plec 2,3 zile la Sinaia sa admir betia de culori a padurii acum in vreme de toamna, dar se pare ca vremea mi-a cam stricat planurile, poate prind zile mai bune spre miercuri, joi,......dar voi?
Hai pupici tuturor si vacanta cat se poate de placuta!
dori spune:
Noi am reusit sa mergem in WE la Sinaia cu copiii. A fost excelent. Am strans frunze uscate sa facem "tablouri" de toamna. Cam stresant drumul de intoarcere, fiindca a fost f.f. aglomerat.
Pentru vacanta am facut ieri un plan, pe care Ioana si l-a lipit pe birou - putina matematica in fiecare zi (ca ne pregatim de concursuri), putina lectura in fiecare zi, gimnastica si cam atat. Temele si le-a facut deja, pentru ca nu a avut multe. Sper ca la spre sfarsitul saptamaniii sa reusesc sa ii duc la bunici.
Vacanta placuta!
Cary spune:
Sper sa plece cu bunici de miercuri pana sambata, caci e super aglomerat la intoarcere duminica!
tomecica spune:
buna fetelor. ati cam disparut ! Cum merge scoala? Noi asteptam vacanta.si voi?
va pup si spor la scoala

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
Cary spune:
Merge bine scoala.
Anul asta s-a renuntat la serbare si ne vom intalni cu totii (copii, parinti si D-na Invatatoare) la un restaurant sa ne distram!!!
Cica asa e modern acum abia astept sa vad ce iese!
Vacanta a super asteptata si binenteles pe Mosu'.
tomecica spune:
si la noi s-a renuntat la serbare dar nici petrecere nu pupam.
distractie placuta si vacanta frumoasa
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii cu fetitzele mele ADRIANA STEFANIA [05.NOIEMBRIE.1998] SI ALEXIA MARIA [ 24 OCTOMBRIE 2004]
zuzi.simona spune:
buna, ma alatur si eu aici, fiica mea Antonia este nascuta la 27.06.1998
eu si sotul lucram pe un vapor de marfa, ruta olanda-germania-franta, copilul e acasa in romania, cu mama mea, e destul de greu , eu ajung cam la 2-3 luni, el deloc, o luam in vacante la noi, dar nu in alea scurte, asta e deocamdata, incercam sa o aducem la scoala in germania ca acolo avem firma, dar si asa e greu ca trebuie undeva la internat...
na ca ne-am introdus ![]()
va pup
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
daniela2006 spune:
buna fetelor!am si eu un baiat Andrei nascut pe 29 iunie 1998.vrem si noi sa intram in gasca voastra!
tomecica spune:
SIMONA si DANIELA , bine ati venit.Sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei. 
Cary spune:
Bine ati venit fetele! sa va traiasca copilasi si sa va bucurati de ei, sper ca in cel mai scurt timp sa va trec si pe voi in Catalog.
W-e placut tuturor!