Copilasi din 1998 (04)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai venit D.K.! sa-ti traiasca puii si sa va aduca numai bucurii,cat de curand va voi trece si pe voi in Catalog.

Briana ai aflat DE CE a primit respectiva palma???
Indiferent care o fi motivul e bine ca ai stat de vorba cu Invatatoarea, in caz ca se repeta, sau striga la copil, eu una as sta de vorba cu Directoarea ca sa i-a ea masurile ce se impun!!!

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Cary, nu am aflat. Invatatoarea a spus ca nu isi aminteste. Zice ea ca poate era nervoasa !

E de-a dreptul tampita ! Este o baba iesita la pensie de multi ani, iar sotul meu i-a explicat ca si mama este fosta invatatoare dar ca a renuntat la a mai profesa sau suplini colege cand a vazut ca nu mai are suficienta rabdare !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

quote:
Originally posted by Cary

DORI- am pus un anunt la gradinite,deci sper sa fim mamici de pui la grupa d-nei Rosu Virginia,am scris la respectivul subiect ce acte iti trebuie,mult SUCCES!

Omul propune si Dumnezeu dispune!

Multumesc mult Cary! Luni dimineata am fost la gradinita sa intreb de actele necesare si sa iau cererea tip. Sper sa nu avem nici un fel de probleme.

Mergi la inceput

Dori sa inteleg ca ti s-au dat respectivele acte si ca TU trebuie doar sa le completezi? sau a zis sa revi in data de 19???

Briana, daca lucrurile continua si la toamna in aceasta maniera EU una zic sa faci o sesizare la Dir.si Min.Invat.
Daca nu are rabdare atunci SANATATE si LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cary

Dori sa inteleg ca ti s-au dat respectivele acte si ca TU trebuie doar sa le completezi? sau a zis sa revi in data de 19???

Omul propune si Dumnezeu dispune!

Cary, mi s-a dat cererea tip si a ramas sa aduc dosarul pe 19 iunie. Tu cand depui dosarul baietelului tau?

Mergi la inceput

Se va duce tatal meu pe 19, caci eu intru in vacanta pe 16 iunie si e musai sa plec la Satu-Mare.

Succes!

Mergi la inceput

Draga Dori azi am aflat ca in respectiva gradinita se va face DOAR o singura grupa MICA-de 25 copii- asa doreste Ministerul, cica el ordona!

Multi copiii se inscriu acum DOAR la grupele pregatitoare , de aceea sunt mai multe Pregatitoare decat Mici.

Succes.

Mergi la inceput

Draga Cary, Matei in august implineste 4 ani asa ca va intra la grupa mijlocie - unde sunt 40 locuri, asa ca din punctul acesta de vedere avem noroc. Singura problema ar fi ca nu locuim in Militari, dar i-am explicat directoarei ca gradinitele de care ar trebui sa apartinem noi sunt la fel de departe. Cel putin aceasta imi este in drum spre serviciu.

Distractie placuta la Satu Mare si sa aveti vreme frumoasa! Dar sper sa ne mai conversam pana atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Fetele, astazi avem serbarea abecedarului !

Sper sa pot pleca de la serviciu ca altfel inebunesc !!!

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisasociatii/my_photos

Mergi la inceput

Briana cum a fost la serbare???

Rebecca este litera P si vom avea serbare abia saptamana viitoare JOI, apoi noi parintii si d-na Invatatoare o sa punem de-o petrecere la un mic local din apropiere, fara copii!

Mergi la inceput